ma dobro ja od Benke puno i ne ocekujem ,treba ga koristiti kad igramo kuci tu moze dosta napraviti posto se dobro snalazi u 16 m ,danas se u par navrata vidjelo da ne moze povuci neki sprint godine svoje a nikad i nije bio neki brzanac , ne treba napadati puno Benka moze on koristiti u nekim utakmicama a na kraju sezone fino se zahvaliti za sveRedEvil je napisao/la:Ako on nastavi ovako,nece ni igrati,vec je izgubio startnu,polako ce i klupu izgubit ako nastavi sa ku.rcoboljom,previse se oni dignu i kontaju da su nedodirljivi![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ne napadam ja,samo me malo iznenadio,ja vjerujem Jesi upotpunosti,zna covjek sta radi sad zasad,i fkt me ne interesuje ko se kako zove i ko igra,hocu fajtera,i kad se bori ni poraz ti nije tezak jbgbordobijeli je napisao/la:ma dobro ja od Benke puno i ne ocekujem ,treba ga koristiti kad igramo kuci tu moze dosta napraviti posto se dobro snalazi u 16 m ,danas se u par navrata vidjelo da ne moze povuci neki sprint godine svoje a nikad i nije bio neki brzanac , ne treba napadati puno Benka moze on koristiti u nekim utakmicama a na kraju sezone fino se zahvaliti za sveRedEvil je napisao/la:Ako on nastavi ovako,nece ni igrati,vec je izgubio startnu,polako ce i klupu izgubit ako nastavi sa ku.rcoboljom,previse se oni dignu i kontaju da su nedodirljivi![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Kiksasmo na jednom od za nas laksih gostovanja. Prije nego sto navale mudraci, nisam rekao da je Zrinjski los, nego ZA NAS lakse gostovanje.
Bojim se da cemo mi imati problema gostujuci seljacima poput Travnika, dok ovdje gdje se moze igrati (teren, protivnik igra lopte, itd...) imamo vece sanse bez obzira sto su protivnici kvalitetniji u odnosu na ove livadice.
Steta, al prilicno realan rezultat.
Bojim se da cemo mi imati problema gostujuci seljacima poput Travnika, dok ovdje gdje se moze igrati (teren, protivnik igra lopte, itd...) imamo vece sanse bez obzira sto su protivnici kvalitetniji u odnosu na ove livadice.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Snimak utakmice je na BHT, u 23.15 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordobijeli
- Kontakt:
slazem se ,JESIC zna najbolje i vjerujem mu i nije djaba Benko na klupi ,ovdje su neki prije utakmice pljuvali po Jesicu kao gdje ce Benko na klupi .moj komentar je isao u tom pravcu da ga ne treba bacati pod noge a nesto ga ni dizati u nebesa ja ga vidim kao i svakog drugog igraca ,opet ponavljam misljenja sam da mu se treba zahvaliti na kraju sezoneRedEvil je napisao/la:Ma ne napadam ja,samo me malo iznenadio,ja vjerujem Jesi upotpunosti,zna covjek sta radi sad zasad,i fkt me ne interesuje ko se kako zove i ko igra,hocu fajtera,i kad se bori ni poraz ti nije tezak jbgbordobijeli je napisao/la:ma dobro ja od Benke puno i ne ocekujem ,treba ga koristiti kad igramo kuci tu moze dosta napraviti posto se dobro snalazi u 16 m ,danas se u par navrata vidjelo da ne moze povuci neki sprint godine svoje a nikad i nije bio neki brzanac , ne treba napadati puno Benka moze on koristiti u nekim utakmicama a na kraju sezone fino se zahvaliti za sveRedEvil je napisao/la:Ako on nastavi ovako,nece ni igrati,vec je izgubio startnu,polako ce i klupu izgubit ako nastavi sa ku.rcoboljom,previse se oni dignu i kontaju da su nedodirljivi![]()
![]()
-
vBOSTers19
- Kontakt:
E jeste se bili usr*** kako cemo prezivjeti svinjski,ma gubimo sigurno u Mostaru itd itd...
Takav je se dojam stekao da igramo protiv nekih galaktikosa..
Ova danasnja predstava pokazuje da se imamo pravo nadati u odbranu tutule i potpuno sam siguran u to.
Sljedeci rasporedi utakmica (ekipa u vrhu) idu nam na ruku,i za 3-4 kola najvjerovatnije cemo se potpuno vratiti na vrh..
Celik, Rudar i Slavija obavezno 9 bodova,a za to vrijeme ce neke ekipe u vrhu ukrstiti koplja...
TITULA OSTAJE U TITOVOJ!

Takav je se dojam stekao da igramo protiv nekih galaktikosa..
Ova danasnja predstava pokazuje da se imamo pravo nadati u odbranu tutule i potpuno sam siguran u to.
Sljedeci rasporedi utakmica (ekipa u vrhu) idu nam na ruku,i za 3-4 kola najvjerovatnije cemo se potpuno vratiti na vrh..
Celik, Rudar i Slavija obavezno 9 bodova,a za to vrijeme ce neke ekipe u vrhu ukrstiti koplja...
TITULA OSTAJE U TITOVOJ!
- molotovljev
Ne bih ja tek tako otpisao Benku. Leon je klasa za većinu fudbalera u PL. Možda trenutno nije u pravoj formi, ali popraviće to
Benkara, siguran sam.
Što se tiče današnje utakmice, ne bih puno davio... za neutralne gledaoce, atomska utakmica neuobičajeno jak tempo za našu
ligu, međutim za nas navijače FCS, dosta neizvjesna utakmica, puna nervoze... lično, nisam zadovoljan rezultatom, jer
propustili smo da uzmemo tri boda na veoma naivan način, baš onako kako su neki treneri primjetili i sugerisali Ješiću na
pripremama u Antaliji. Nada i optimizam je uvijek tu, ali biće teško odbraniti titulu. Prije ćemo KUP osvojiti nego titulu...
Benkara, siguran sam.
Što se tiče današnje utakmice, ne bih puno davio... za neutralne gledaoce, atomska utakmica neuobičajeno jak tempo za našu
ligu, međutim za nas navijače FCS, dosta neizvjesna utakmica, puna nervoze... lično, nisam zadovoljan rezultatom, jer
propustili smo da uzmemo tri boda na veoma naivan način, baš onako kako su neki treneri primjetili i sugerisali Ješiću na
pripremama u Antaliji. Nada i optimizam je uvijek tu, ali biće teško odbraniti titulu. Prije ćemo KUP osvojiti nego titulu...
F.K.SARAJEVO
Ne može ješić ubit naivnost u našim igračima to oni sami moraju .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.
NE DAMO TITULU !!!!
NE DAMO TITULU !!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pozdravFrancescoTotti je napisao/la:Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.
NE DAMO TITULU !!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I da vas dodje 10.000..FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.
NE DAMO TITULU !!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Red bi bio sad da se povrati vjera u tim i zajednickim snagama krenemo po titulu!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da je taj sa avatara tvog tu, kako bi se vjera podigla na veci nivo...Sarajlijc@ je napisao/la:Red bi bio sad da se povrati vjera u tim i zajednickim snagama krenemo po titulu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Osvojit cemo titulu brate.Ovakvom Zrinjskom uvalis 2 komada i onda primimo glupe golove.FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.
NE DAMO TITULU !!!!
Sa ovakvim napadom ce biti dosta lakse protiv slabijih ekipa.
I dalje vjerujemo
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
da je bio djemica i kallasi da u drugom udju , drugacije bi ovo zavrsilo ----
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sljedece subote mora pobjeda doci, ovo sve do derbija je dosta slabije od Zrinjskog tako da ocekujem 5 1 0 ili 6 0 0 sto da ne..to jes' ako hocemo opet na vrh.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Kako ba kada nas je upravo Travnik maznuo na Piroti ko beba zvečku KUADIO!danas igra tu i tamo reklo bih se,kad je bekic vraćao loptu nazad kod 0:1 barbaric je ono morao bolje da isprati,Todorović ga nije ni driblao jer je ovaj im bukvalno pobjegao od njega,Emerson ko tito danaspasica je napisao/la:Kiksasmo na jednom od za nas laksih gostovanja. Prije nego sto navale mudraci, nisam rekao da je Zrinjski los, nego ZA NAS lakse gostovanje.
Zadnja izmjena: begiii, dana/u 28 feb 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Iz naredne 3 tekme ako uzmemo 9 bodova, titula je opet realnost. Ako ne uzmemo, onda ganjati evropu i ako uleti kup nekako. A protivnici su takvi da stvarno ocekujem maximalan ucinak i sve ispod toga je za nas neuspjeh teski.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Čelik kao što vidim cisti kartone protiv nas 
Ma u najgorem slucaju Evropa nece doci u pitanje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.