FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 28 feb 2016, 22:30

RedEvil je napisao/la:Ako on nastavi ovako,nece ni igrati,vec je izgubio startnu,polako ce i klupu izgubit ako nastavi sa ku.rcoboljom,previse se oni dignu i kontaju da su nedodirljivi :salut: :thumbup:
ma dobro ja od Benke puno i ne ocekujem ,treba ga koristiti kad igramo kuci tu moze dosta napraviti posto se dobro snalazi u 16 m ,danas se u par navrata vidjelo da ne moze povuci neki sprint godine svoje a nikad i nije bio neki brzanac , ne treba napadati puno Benka moze on koristiti u nekim utakmicama a na kraju sezone fino se zahvaliti za sve :salut:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 feb 2016, 22:34

bordobijeli je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Ako on nastavi ovako,nece ni igrati,vec je izgubio startnu,polako ce i klupu izgubit ako nastavi sa ku.rcoboljom,previse se oni dignu i kontaju da su nedodirljivi :salut: :thumbup:
ma dobro ja od Benke puno i ne ocekujem ,treba ga koristiti kad igramo kuci tu moze dosta napraviti posto se dobro snalazi u 16 m ,danas se u par navrata vidjelo da ne moze povuci neki sprint godine svoje a nikad i nije bio neki brzanac , ne treba napadati puno Benka moze on koristiti u nekim utakmicama a na kraju sezone fino se zahvaliti za sve :salut:
Ma ne napadam ja,samo me malo iznenadio,ja vjerujem Jesi upotpunosti,zna covjek sta radi sad zasad,i fkt me ne interesuje ko se kako zove i ko igra,hocu fajtera,i kad se bori ni poraz ti nije tezak jbg :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 feb 2016, 22:40

Kiksasmo na jednom od za nas laksih gostovanja. Prije nego sto navale mudraci, nisam rekao da je Zrinjski los, nego ZA NAS lakse gostovanje.
Bojim se da cemo mi imati problema gostujuci seljacima poput Travnika, dok ovdje gdje se moze igrati (teren, protivnik igra lopte, itd...) imamo vece sanse bez obzira sto su protivnici kvalitetniji u odnosu na ove livadice.
Steta, al prilicno realan rezultat.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

High

Post Postao/la High » 28 feb 2016, 22:41

Snimak utakmice je na BHT, u 23.15 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 feb 2016, 22:45

RedEvil je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:
Ma ne napadam ja,samo me malo iznenadio,ja vjerujem Jesi upotpunosti,zna covjek sta radi sad zasad,i fkt me ne interesuje ko se kako zove i ko igra,hocu fajtera,i kad se bori ni poraz ti nije tezak jbg :salut: :thumbup:
slazem se ,JESIC zna najbolje i vjerujem mu i nije djaba Benko na klupi ,ovdje su neki prije utakmice pljuvali po Jesicu kao gdje ce Benko na klupi .moj komentar je isao u tom pravcu da ga ne treba bacati pod noge a nesto ga ni dizati u nebesa ja ga vidim kao i svakog drugog igraca ,opet ponavljam misljenja sam da mu se treba zahvaliti na kraju sezone

vBOSTers19
Kontakt:

Post Postao/la vBOSTers19 » 28 feb 2016, 22:47

E jeste se bili usr*** kako cemo prezivjeti svinjski,ma gubimo sigurno u Mostaru itd itd...
Takav je se dojam stekao da igramo protiv nekih galaktikosa..
Ova danasnja predstava pokazuje da se imamo pravo nadati u odbranu tutule i potpuno sam siguran u to.
Sljedeci rasporedi utakmica (ekipa u vrhu) idu nam na ruku,i za 3-4 kola najvjerovatnije cemo se potpuno vratiti na vrh..
Celik, Rudar i Slavija obavezno 9 bodova,a za to vrijeme ce neke ekipe u vrhu ukrstiti koplja...
TITULA OSTAJE U TITOVOJ! :zviz: :zviz:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 feb 2016, 23:05

Ne bih ja tek tako otpisao Benku. Leon je klasa za većinu fudbalera u PL. Možda trenutno nije u pravoj formi, ali popraviće to
Benkara, siguran sam.

Što se tiče današnje utakmice, ne bih puno davio... za neutralne gledaoce, atomska utakmica neuobičajeno jak tempo za našu
ligu, međutim za nas navijače FCS, dosta neizvjesna utakmica, puna nervoze... lično, nisam zadovoljan rezultatom, jer
propustili smo da uzmemo tri boda na veoma naivan način, baš onako kako su neki treneri primjetili i sugerisali Ješiću na
pripremama u Antaliji. Nada i optimizam je uvijek tu, ali biće teško odbraniti titulu. Prije ćemo KUP osvojiti nego titulu...
F.K.SARAJEVO

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 feb 2016, 23:10

Ne može ješić ubit naivnost u našim igračima to oni sami moraju .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 28 feb 2016, 23:17

Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.

NE DAMO TITULU !!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MCMLXVII
Kontakt:

Post Postao/la MCMLXVII » 28 feb 2016, 23:25

FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.

NE DAMO TITULU !!!!
pozdrav :wave:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2016, 23:30

FrancescoTotti je napisao/la:Al fakat, samo jedan pozdrav za one koji su se odrekli i titule i halalili se sa porazom od ovog zrinjskog jos davno.

NE DAMO TITULU !!!!
I da vas dodje 10.000..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 feb 2016, 23:34

Red bi bio sad da se povrati vjera u tim i zajednickim snagama krenemo po titulu!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2016, 23:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Red bi bio sad da se povrati vjera u tim i zajednickim snagama krenemo po titulu!
Da je taj sa avatara tvog tu, kako bi se vjera podigla na veci nivo...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 feb 2016, 23:36

NE DAMO TITULU !!!!
Osvojit cemo titulu brate.Ovakvom Zrinjskom uvalis 2 komada i onda primimo glupe golove.

Sa ovakvim napadom ce biti dosta lakse protiv slabijih ekipa.

I dalje vjerujemo :kafa:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 feb 2016, 23:39

da je bio djemica i kallasi da u drugom udju , drugacije bi ovo zavrsilo ----

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 feb 2016, 23:39

Sljedece subote mora pobjeda doci, ovo sve do derbija je dosta slabije od Zrinjskog tako da ocekujem 5 1 0 ili 6 0 0 sto da ne..to jes' ako hocemo opet na vrh.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 28 feb 2016, 23:41

pasica je napisao/la:Kiksasmo na jednom od za nas laksih gostovanja. Prije nego sto navale mudraci, nisam rekao da je Zrinjski los, nego ZA NAS lakse gostovanje.
Bojim se da cemo mi imati problema gostujuci seljacima poput Travnika, dok ovdje gdje se moze igrati (teren, protivnik igra lopte, itd...) imamo vece sanse bez obzira sto su protivnici kvalitetniji u odnosu na ove livadice.
Steta, al prilicno realan rezultat.
Kako ba kada nas je upravo Travnik maznuo na Piroti ko beba zvečku KUADIO!danas igra tu i tamo reklo bih se,kad je bekic vraćao loptu nazad kod 0:1 barbaric je ono morao bolje da isprati,Todorović ga nije ni driblao jer je ovaj im bukvalno pobjegao od njega,Emerson ko tito danas :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: begiii, dana/u 28 feb 2016, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2016, 23:42

Iz naredne 3 tekme ako uzmemo 9 bodova, titula je opet realnost. Ako ne uzmemo, onda ganjati evropu i ako uleti kup nekako. A protivnici su takvi da stvarno ocekujem maximalan ucinak i sve ispod toga je za nas neuspjeh teski.
Bahati, bahati Željkan!
1946

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 28 feb 2016, 23:43

Čelik kao što vidim cisti kartone protiv nas :P

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 feb 2016, 23:44

Ma u najgorem slucaju Evropa nece doci u pitanje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.