Berbic i Milos lazovi i uhljebi
Vidis im po facama, nije tesko provaliti
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Berbic i Milos lazovi i uhljebi
Prvom pogotovo, yebem li mu familiju. Zivim za dan kad ce gofno otici iz Slobode.
Koja smijurija od voditelja
Neozbiljnost nema granica
Blokirani računi KSBIH zbog dugovanja iz 2014. i 2015.Stiglo rješenje o pljenidbi, Košarkaški savez BiH mora Budnjinom hotelu isplatiti više od 160.000 maraka
Košarkaški savez Bosne i Hercegovine duguje 164.688 maraka Hotelu Ilidža, prema pravosnažnoj sudskoj presudi, a sada je Općinski sud u Sarajevu donio rješenju o izvršenju.
U praksi, to znači da se s računa vrši prinudna naplata sredstava, a ukoliko na njima nema dovoljno novca, računi ostaju blokirani sve dok se kompletan dug ne isplati ili postigne dogovor.
Sud dostavlja banci rješenje i mislim da su sredstva rezervirana, a ukoliko na računu nema dovoljno sredstava, on ostaje blokiran
Rješenje Općinskog suda o prinudnoj naplati
Mi smo tražili izvršenje, a u ovom trenuku ne mogu reći da li je na računima bilo dovoljno novca ili ne.
Mislmi da smo tražili blokadu pet računa Košarkaškog saveza, jer ih Savez ima više", rekao je za Raport advokat Zejnil Krupalija koji je zastupao Hotel Ilidža, u vlasništvu Alije Budnje.
Ovaj je hotel, inače, godinama bio "baza" Košarkaškog saveza BiH u kojem su bile smještene reprezentativne selekcije "Zmajeva" tokom priprema za nastupe na međunarodnoj sceni, a spomenuta dugovanja se odnose na 2014. i 2015.
Presuda u visini dugovanja je donesena 31. augusta 2023.
Prijedlog za izvršenje zastupnici Hotela Ilidža su podnijeli 28. maja ove godine, a Općinski sud Sarajevo je rješenje o izvršenju donio 18. juna.
Doduse inace ne sjede skrstenih rukuhercegovina je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:49Uskoro se igra odlucujici dvomec za odlazak na Euro izmedju BiH i Hrvatske. Jedna od te dvije ekipe nece igrati na Euru. Dok nama to i ne bi bio neki udarac, Hrvatakoj bi to bilo spram mrtve glave.
Buduci da Hrvatska zbog nametanja izbornog zakona i prepustanja vlasti HDZ-u od strane tzv trojke ima potpunu kontrolu nad svim procesima u FBiH pa tako i u sportu, a u saradnji sa SNSD- om i u cijeloj drzavi, sta vi mislite hoce li oni sjediti skrstenih ruku po pitanju priprema nase reprezentacije za ove utakmice ?
Mislio sam na Hrvatsku tj njihov savez da ce maksimalno generirati probleme kod nas.Ethel je napisao/la: ↑12 jul 2024, 15:58Doduse inace ne sjede skrstenih rukuhercegovina je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:49Uskoro se igra odlucujici dvomec za odlazak na Euro izmedju BiH i Hrvatske. Jedna od te dvije ekipe nece igrati na Euru. Dok nama to i ne bi bio neki udarac, Hrvatakoj bi to bilo spram mrtve glave.
Buduci da Hrvatska zbog nametanja izbornog zakona i prepustanja vlasti HDZ-u od strane tzv trojke ima potpunu kontrolu nad svim procesima u FBiH pa tako i u sportu, a u saradnji sa SNSD- om i u cijeloj drzavi, sta vi mislite hoce li oni sjediti skrstenih ruku po pitanju priprema nase reprezentacije za ove utakmice ?Bukvalno ce nastaviti "raditi" kako rade cijelo vrijeme, a to nema veze sa Hrvatskom, isto bi se odnosili i da igramo sa Nikvaragvom i sa Poljskom.
Pa mi sami sebi svakako generisemo probleme, ne znam kad nismo bili u problemima, sve i da hoce nemaju nikakvu potrebu da bilo sta prave.hercegovina je napisao/la: ↑12 jul 2024, 16:02Mislio sam na Hrvatsku tj njihov savez da ce maksimalno generirati probleme kod nas.Ethel je napisao/la: ↑12 jul 2024, 15:58Doduse inace ne sjede skrstenih rukuhercegovina je napisao/la: ↑12 jul 2024, 14:49Uskoro se igra odlucujici dvomec za odlazak na Euro izmedju BiH i Hrvatske. Jedna od te dvije ekipe nece igrati na Euru. Dok nama to i ne bi bio neki udarac, Hrvatakoj bi to bilo spram mrtve glave.
Buduci da Hrvatska zbog nametanja izbornog zakona i prepustanja vlasti HDZ-u od strane tzv trojke ima potpunu kontrolu nad svim procesima u FBiH pa tako i u sportu, a u saradnji sa SNSD- om i u cijeloj drzavi, sta vi mislite hoce li oni sjediti skrstenih ruku po pitanju priprema nase reprezentacije za ove utakmice ?Bukvalno ce nastaviti "raditi" kako rade cijelo vrijeme, a to nema veze sa Hrvatskom, isto bi se odnosili i da igramo sa Nikvaragvom i sa Poljskom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.