Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
Tatar je zamjena za Duljevica!
Probat Dulju sutra na AMF
To je igrao u Sarajevu prije transfera, zadnju sezonu ili polusezonu, i bio je pun pogodak.Rauber33 je napisao/la:Probat Dulju sutra na AMF
Sumnjam u takvo sto u reprezentaciji.
Ali mi nije jasno zašto ne ulazi vise u sredinu jer Kolasinac moze sam pokriti lijevu stranu...ali hajd ga znaj sto

Zuji on poprilično ali nema efekta.Nije za njega pro fudbal očigledno.Sabinho je napisao/la:Trka i nije nesto sto njega narocito krasi. Vidi se da nemas pojma.Saurman je napisao/la:Ispod prosječan igrač koji osim trke nema ništa.
Nekad imam osjećaj da dribla samog sebe jer protivniku je dovoljno da sačeka jer se ovaj brzo zapetlja i preda loptu protivniku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
U repci ima efekta
I protiv onih iraca je donio pobjedu svojom agilnom igrom i kretnjom prema golu
I vecinu tekmi je vrlo aktivan i prodoran....
I protiv onih iraca je donio pobjedu svojom agilnom igrom i kretnjom prema golu
I vecinu tekmi je vrlo aktivan i prodoran....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ekipe koje su fizicki pale u 60toj obicno ne istrcavaju kontre i ne prave pritisak i prilike na protivnika...jer su pali....pogledaj od 60-80 minute tekmu....sta je lihtenstajn radio i ko je opasnija ekipa...ASD je napisao/la:Ma izgubili bi 1:4 da nije kralj golova i asistencija ušao.
A to da nisu fizički pali je smijurija.
Samo sam sebe cinis smijesnim....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Beduin
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da i dan danas Zeljini navijaci pljuju bivse/sadasnje igrace Sarajeva i obratno. J3bote led, zar je tesko priznati da je Duljevic sasvim solidno krilo za nase prilike jer nemamo boljeg. Deni je bio los i vecinom bjezao u sredinu, jer obicno i jeste ofanzivni veznjak vise nego krilo. Duljevic je u reprezentaciji zahvalan igrac i dosta vise moze pruziti uz Kolasinca, samo da imaju vise zajednickih utakmica. Svi bismo volili da imamo bolje krilo, ali nemamo, a Dulja je rijetko zakazao kod nas.
Samo treba poraditi na fizickoj spremi i brze se oslobadjati lopte, mozda mu to podje za rukom uz Seada koji se cesto ubacuje po toj strani napred pa ce i on sam imati vise rjesenja. Da li ce to tako i biti, vidicemo.
Samo treba poraditi na fizickoj spremi i brze se oslobadjati lopte, mozda mu to podje za rukom uz Seada koji se cesto ubacuje po toj strani napred pa ce i on sam imati vise rjesenja. Da li ce to tako i biti, vidicemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Problem duljevica i visce je nekonstantnost. Jednom odigraju ko Dulja sinoc ili Sj. Irske odnosno Visca protiv Koreje a drugi put imas lika na lijevom krilu koji sam sebe dribla a onaj na desnom isti Vrsajevic ili Hebibovic ne moze loptu ustopat.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma gluposti, covjek je na lopti jak beton, ima dribling najbolji od svih igraca u repci, prvi korak jede sve...e sad ne prodje mu vazda, al jbg da moze vazda igro bi u cityu...Beduin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da i dan danas Zeljini navijaci pljuju bivse/sadasnje igrace Sarajeva i obratno. J3bote led, zar je tesko priznati da je Duljevic sasvim solidno krilo za nase prilike jer nemamo boljeg. Deni je bio los i vecinom bjezao u sredinu, jer obicno i jeste ofanzivni veznjak vise nego krilo. Duljevic je u reprezentaciji zahvalan igrac i dosta vise moze pruziti uz Kolasinca, samo da imaju vise zajednickih utakmica. Svi bismo volili da imamo bolje krilo, ali nemamo, a Dulja je rijetko zakazao kod nas.
Bori se, trci, ne grijesi kardinalno, pomaze u odbrani, i jako bitno...kreativan je nije statican i bezidejan.
Ja nez sta bi pojedini vise...mislim znam i ja sta bi, al dok ne nadjemo nekog ko moze vise dulja je vise nego ok.
Samo evo pitanje...koga bi vi stavili ?
=\_1921_/=
- Bazinga12345
- Kontakt:
Koji, Ermin ili Asim?0oo0 je napisao/la:Zec je Visca za Duljevica
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
slažem se0oo0 je napisao/la:Zec je Visca za Duljevica
zec je ****

Njega hebe zavrsnica koje gotovo nema. To da ima u dosta vecem klubu bi igrao nego sto igrainvincible1921 je napisao/la:Ma gluposti, covjek je na lopti jak beton, ima dribling najbolji od svih igraca u repci, prvi korak jede sve...e sad ne prodje mu vazda, al jbg da moze vazda igro bi u cityu...Beduin je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da i dan danas Zeljini navijaci pljuju bivse/sadasnje igrace Sarajeva i obratno. J3bote led, zar je tesko priznati da je Duljevic sasvim solidno krilo za nase prilike jer nemamo boljeg. Deni je bio los i vecinom bjezao u sredinu, jer obicno i jeste ofanzivni veznjak vise nego krilo. Duljevic je u reprezentaciji zahvalan igrac i dosta vise moze pruziti uz Kolasinca, samo da imaju vise zajednickih utakmica. Svi bismo volili da imamo bolje krilo, ali nemamo, a Dulja je rijetko zakazao kod nas.
Bori se, trci, ne grijesi kardinalno, pomaze u odbrani, i jako bitno...kreativan je nije statican i bezidejan.
Ja nez sta bi pojedini vise...mislim znam i ja sta bi, al dok ne nadjemo nekog ko moze vise dulja je vise nego ok.
Samo evo pitanje...koga bi vi stavili ?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Odluke u odlucujucim momentima su mu ocajne. Nama je dobar, jer je jedino krilo koje zna predriblati igraca. Ali njegov zavrsni pas, zavrsni udarac su katastrofalni.
Slazem se.jasmin10 je napisao/la:Odluke u odlucujucim momentima su mu ocajne. Nama je dobar, jer je jedino krilo koje zna predriblati igraca. Ali njegov zavrsni pas, zavrsni udarac su katastrofalni.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Moze li se igrac ispratiti yebo te on ?
Poprska te fino.emir79 je napisao/la:Dulja prska li prska.
Smiješan igrač koji ni poluamaterskim odbranama domaće kukuruz lige nije u stanju smjestiti više od 4-5 golova po sezoni,.
Virtu4l je napisao/la:Narandžasti je limitiran igrač koji će uskoro napuniti 26 godina i tavoriti po ispodprosječnim Evropskim ekipama, ofanzivno je prosječan, defanzivno ispodprosječan. Još par puta će bljesnuti u reprezentaciji i to je to.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.