A ko kiksa na svom terenuRz88 je napisao/la:Neće imate kontinuitet, to dobro zapamti, te će dosta puta kiksati na svom terenu. Mislim da je za njih ova sezona tek priprema za sljedeću ako Bog da gdje idu na titulu.

A ko kiksa na svom terenuRz88 je napisao/la:Neće imate kontinuitet, to dobro zapamti, te će dosta puta kiksati na svom terenu. Mislim da je za njih ova sezona tek priprema za sljedeću ako Bog da gdje idu na titulu.
nime_tm87 je napisao/la:A ko kiksa na svom terenuRz88 je napisao/la:Neće imate kontinuitet, to dobro zapamti, te će dosta puta kiksati na svom terenu. Mislim da je za njih ova sezona tek priprema za sljedeću ako Bog da gdje idu na titulu.![]()
![]()
Bas slomio nogu? Ko ce se oporaviti do 9 kola?Eagles je napisao/la:Mate Dragićević,čovjek koji je najavljivan kao pojačanje,između ostalog igrao i za Dinamo i Hajduk,slomio nogu u Travniku,točnije slomili mu nogu.Tako nam i treba kad ih svake godine ugostimo ko ljude,a oni nam ovako vraćaju.
U 17. kolu im treba **** majku
Hoce li se neko od ovih gore oporaviti brzo?Eagles je napisao/la:Sedam prvotimaca nam je izvan stroja:
Igor Melher, Damir Dzidic, Stojanovic, Krešo Kordić, Igor Musa, Mate Dragicevic, Mladen Zizović, Rezdeušek
Od koji Žižović i Dragičević na duže vrijeme,tako da ih možemo skroz otpisati,Žile se neće oporavit do isteka ugovora,šteta za momka, najbolji igrač lige prošle u zadnje vrijeme,a ovako završi.Dragičeviću u Travniku slomili nogu,a sudci nisu svirali ništa!!!Dame Džidić bi trebao bit u pogonu za 3-4 kola,ali opet trebat će mu vremena da digne formu i fizičku spremu.
Uprava se može komotno ubit,ako puste Zadru i Šunjića vani,jedino ako ne misle da će im navijači igrat.
Protiv Travnika su izašli : Hadžić, Šunjić, Ivanković, M. Sušić, Žuržinov, Aničić, P. Sušić, Dragičević. Marković, Selimović i Zadro.
Ovo podebljano su djeca ispod 21. godine,a na klupi su nam sve djeca,tako da ne znam na šta će ova sezona ličit.
DAMIR DŽIDIĆStole iz Bora je napisao/la:[
Hoce li se neko od ovih gore oporaviti brzo?
nemoj vrijedjat nikog.....kome ces .... majku..... ko da oni vas ne ugoste....jesul se ikad navijaci zrinjskog zalili u travniku....koliko ja znma nisu......a sto se tice igraca slomite i vi dudicu nogu i 1:1Eagles je napisao/la:Mate Dragićević,čovjek koji je najavljivan kao pojačanje,između ostalog igrao i za Dinamo i Hajduk,slomio nogu u Travniku,točnije slomili mu nogu.Tako nam i treba kad ih svake godine ugostimo ko ljude,a oni nam ovako vraćaju.
U 17. kolu im treba **** majku
Izvini molim te, nisam te prepozn'o.Komunikacija je napisao/la:Sezona ce biti kao i uobicajna ,tj u vrhu al evo posto su vec poceli suci da nas zajebavaju bit ce tesko titulo obranit,jedini problem ce biti ako sunjic ode no ako ostane ova ekipa bit cemo u vrhu sa Borcem,Sirokim i Slvijom ostalo su sve tarabe amaterske!
i to je to 5 komada,sigurica u evropi, pare na kladioniciKomunikacija je napisao/la:ja i?
Svaka cast Sarajevu al ove godine nece biti među prvih 6,7 ekipa u nasoj ligi ,sto se tice evrope Sarajevo jeste odigralo perfektno al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...Evo npr Velez je ove godine potpisao sa par jakih igraca al na jednu godinu i sto ce biti na kraju sezone,Sarajevo katastrofalno otvorilo sezonu,kiks kuci ,Modrica ih razvalila ,evropa ce im pokvarit domace natjecanje,Zeljo na guzove obe utakmic do sada ,okrenut ce sreca leđa ,Siroki ih nadigrao na njihovom terenu ,Velez euforija al trebat ce i u gostima nekog dobit!nick je napisao/la:hmm manje vise smjesan lik...djaba sve pare ovo ono kad vam sarajevo odrzi lekciju u evropi ehh to je ono sto vi nemate profesinolci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.