AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: AC Milan
Treba dovesti mladog Isaka iz real sociedada. Strašan napadač.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Ima Pelegri,treba momak istrpiti godinu dana,ima svega 20 godina i strasan je potencijal. Da se ustabili sa povredama je vjerujem da bi u njemu mogli dobiti strasno pojacanje za buducnost
- muha milanez
- Kontakt:
Handre nas povrede konstantno, ali nije da nismo navikli.
Nekako bi bilo realno da nam se večeras vrati za onu nepravdu u Ligi prvaka.
Nekako bi bilo realno da nam se večeras vrati za onu nepravdu u Ligi prvaka.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ArtVandelay je napisao/la: ↑03 okt 2021, 14:45Treba dovesti mladog Isaka iz real sociedada. Strašan napadač.
Ma ima Roback.Samo mu treba davati minute.
Ma i ne handrile te povrede kad dovedeš 35godišnjaka da ti bude zamjena napadaču koji je ušao u petu deceniju života. A mi od potencijala Pellegrija nažalost nemamo ništa s obzirom da već četiri godine kao igrač ne postoji na fudbalskoj sceni. Od njegovog "potencijala" ćemo imati koristi tek kad (ako) to bude pokazao na terenu, a nad tim visi stotina upitnika.
Ma jednostavno se naredno ljeto trebaju izvaliti dobre pare na provjerenog napadača i završiti tu priču, nisu rješenje ni ovi tipovi poput Mandžukića/Girouda u godinama ni ovi lafo potencijali.
Pratim malo statistiku ovog Adlija, već 5 driblinga i 7 dobijenih duela, ubjedljivo najbolje stoji na terenu.
Baš strašan talenat, jedva čekam da dođe iduće ljeto (a možda ga povuku ovog januara što bi bilo odlično), nešto se kao pričalo o tome). Samo ni dalje ne mogu procjeniti da li bi mu bolje legla pozicija desetke ili recimo povučenija rola kao Tonali/Benaser, ali u svakom slučaju slatke muke jer može igrati na više pozicija.
Ma jednostavno se naredno ljeto trebaju izvaliti dobre pare na provjerenog napadača i završiti tu priču, nisu rješenje ni ovi tipovi poput Mandžukića/Girouda u godinama ni ovi lafo potencijali.
Pratim malo statistiku ovog Adlija, već 5 driblinga i 7 dobijenih duela, ubjedljivo najbolje stoji na terenu.
Baš strašan talenat, jedva čekam da dođe iduće ljeto (a možda ga povuku ovog januara što bi bilo odlično), nešto se kao pričalo o tome). Samo ni dalje ne mogu procjeniti da li bi mu bolje legla pozicija desetke ili recimo povučenija rola kao Tonali/Benaser, ali u svakom slučaju slatke muke jer može igrati na više pozicija.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Baš tako Rope, godine čine svoje. Sreća pa Leao i Rebić drže formu i guraju ovaj težak period.
Nakon 10 sušnih godina može se reći da imamo sasvim dobru veznu liniju, pogotovo kad Adli stigne. Još jedan maestralan posao dvojca M&M.
Messias možda debituje večeras.
Nakon 10 sušnih godina može se reći da imamo sasvim dobru veznu liniju, pogotovo kad Adli stigne. Još jedan maestralan posao dvojca M&M.
Messias možda debituje večeras.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Kessie bio zreo da se klupira, ali počinje opet od prve. Nadam se da ce zaigrati stari Kessie
Dobra je ovo postava,idemo dobiti ovo veceras
- muha milanez
- Kontakt:
Jedino logično je što Kessie faktički nije ni odigrao utakmicu sa Alteticom pa Pioli smatra da je odmorniji.
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Nadam se da Pioli ovim potezima nece iskopati sebi jamu. A bgmi zabio je lopatu momacki...muha milanez je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:07Jedino logično je što Kessie faktički nije ni odigrao utakmicu sa Alteticom pa Pioli smatra da je odmorniji.
Hajde da konacno vidimo naseg Mesija
Uvijek me strah ove Atalante
nadam se da ce momci da grizu i da nekako osvoje 3 bobe.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
zabija Kessie sa penala
<
CaLABRIAAAAAAA

CaLABRIAAAAAAA
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Opaaa
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao što rekoh, ovaj skup mladića se ne plaši nikoga. Pogotovo ne u Italiji. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo za kapitena. Fantastični obojica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Taman uključio stream poslije tridesetak sekundi, kad vidim već proslavljaju nekakav gol.
Drago mi je što je to baš Calabria
Haj dobro je, odmah se lakše diše od starta, ne postoji mi odvratnija utakmica od ove sa Atalantom. Manje-više treba prepisati recept iz one zadnje utakmice iz prošle sezone kad su ih dobili, prije toga je svaki put Pioli dobio po ušima od Gasperinija.
Drago mi je što je to baš Calabria
Haj dobro je, odmah se lakše diše od starta, ne postoji mi odvratnija utakmica od ove sa Atalantom. Manje-više treba prepisati recept iz one zadnje utakmice iz prošle sezone kad su ih dobili, prije toga je svaki put Pioli dobio po ušima od Gasperinija.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 03 okt 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
kapitenuuuu
- Romagnoli13
- Kontakt:
Calabria opet nije dobio poziv u reprezentaciju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.