ma sve je to okey jarane...ta neka prcanja,uredu..ali spominjanje majki,bogova,dzamija je van svake pametilegenda reala je napisao/la: Ne diraj ništa ,nek se bagra poubija ,malo im je bilo što su tek izašli sa terena(ostalo je još nedovršenih poslova) ipak su to sve prvotimci Reala i Barcelone![]()
Forum
Re: Forum
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
znam ,ali nema admina sad ,moderatori spavaju kasno tako da se sad bogaraT-MAC je napisao/la:ma sve je to okey jarane...ta neka prcanja,uredu..ali spominjanje majki,bogova,dzamija je van svake pametilegenda reala je napisao/la: Ne diraj ništa ,nek se bagra poubija ,malo im je bilo što su tek izašli sa terena(ostalo je još nedovršenih poslova) ipak su to sve prvotimci Reala i Barcelone![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
...a zašto si ti tu?legenda reala je napisao/la:nema admina sad, moderatori spavaju
- legenda reala
- Kontakt:
da smirujem strasti ,admin je kriv nisam ja ,nije mi ostavio ključeve od banova i sad sam bespomoćan ,valjda sljedeći put neće zaboravitimandraX je napisao/la:...a zašto si ti tu?legenda reala je napisao/la:nema admina sad, moderatori spavaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovom prilikom zelim da zamolim admina da se moj akaunt trajno izbrise. Hvala.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nasta spade tema Chat Boze dragi 
admin je i imao pravo kad ju je bio zakljucao
admin je i imao pravo kad ju je bio zakljucao
ek0 je napisao/la:Ovom prilikom zelim da zamolim admina da se moj akaunt trajno izbrise. Hvala.
account nije moguće izbrisati.
jednostavno se prestaneš logovati na njega.
jednostavno se prestaneš logovati na njega.
ek0 je napisao/la:Ovom prilikom zelim da zamolim admina da se moj akaunt trajno izbrise. Hvala.
opsuj nam sta
Thomas Müller - Fußballgott
Ok, da li je moguce da se svi postovi izbrisu ?
možeš ih sam obrisati.
ideš na "Tvoji postovi" da ih pronađeš i onda ih sve obrišeš.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
reci mi da li je moguce, kad odem na "tvoji postovi" i sve imaju teme na kojima sam ja pisao, moze li se napraviti nesto da idem ravno na taj moj post, ovako kad udjem u neku temu na kojoj sam pisao, moram traziti svoj post.
nadam se da si razumio sta sam zelio reci
Hmm,meni ne može to.admin je napisao/la:možeš ih sam obrisati.
FK Pjetlovi
Moze, klikni na svoj nick, i onda na "pronadji postove korisnika".QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci mi da li je moguce, kad odem na "tvoji postovi" i sve imaju teme na kojima sam ja pisao, moze li se napraviti nesto da idem ravno na taj moj post, ovako kad udjem u neku temu na kojoj sam pisao, moram traziti svoj post.
@admin,
Brisanje akaunta
Brisanje svih postova odredjenog korisnika
Ipak mislim da je lakse tebi uci u CP i "ukinuti" me, nego da ja klikcem 400 puta na X za svaki post.
ja ne brišem accounte na zahtjev, niti mjenjam pristupne podatke.
ljudi mi se poslije žale da im je neko hakovao profil i zatražio da se obriše.
ljudi mi se poslije žale da im je neko hakovao profil i zatražio da se obriše.
Prijatelju, ne znam cemu komplikacije oko jednostavne stvari. Ne trazim da me izbrises iz CIPS-a, uostalom imas ovdje moju "oprostajnu poruku" (zadnja recenica ili dvije) u kojoj sam objasnio zasto idem.
i ja ne kontam čemu komplikacije...
- ne sviđa ti se forum - nemoj ga posjećivati.
- ne želiš da na forumu ima bilo šta što si napisao - izbriši
nema potrebe da mene u to miješaš i da ja gubim i minut na te dječije folove.
stvarno bih cijenio da mi ne upućujete zahtjeve i molbe vezane za vaše profile. vaš profil - vaša stvar. za svaki profil omogućena je administracija na nivou korisnika. sve radnje vezane za profile koje su dozvoljene, već su omogućene. ako nešto ne možete izvesti kroz svoju administraciju profila, znači da se ne može uraditi. to je to.
- ne sviđa ti se forum - nemoj ga posjećivati.
- ne želiš da na forumu ima bilo šta što si napisao - izbriši
nema potrebe da mene u to miješaš i da ja gubim i minut na te dječije folove.
stvarno bih cijenio da mi ne upućujete zahtjeve i molbe vezane za vaše profile. vaš profil - vaša stvar. za svaki profil omogućena je administracija na nivou korisnika. sve radnje vezane za profile koje su dozvoljene, već su omogućene. ako nešto ne možete izvesti kroz svoju administraciju profila, znači da se ne može uraditi. to je to.
Uredu, onda mi objasni kako ? Koliko se ja razumijem, i koliko ja vidim, vlastiti post mozes izbrisati samo u slucaju kada je poslijednji na temi, tj. u slucaju kada nema drugih postova iza.
Ako je tebi jednostavno editovati 400+ postova, evo ti pw pa edituj
Edit: @juventusadmin je napisao/la: - ne želiš da na forumu ima bilo šta što si napisao - izbriši
Ako je tebi jednostavno editovati 400+ postova, evo ti pw pa edituj
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 avg 2011, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pa jednostavno editujes post i stavis nesto bezveze npr. tačku i problem rješen, bezveze pravis zbrku!ek0 je napisao/la:Uredu, onda mi objasni kako ? Koliko se ja razumijem, i koliko ja vidim, vlastiti post mozes izbrisati samo u slucaju kada je poslijednji na temi, tj. u slucaju kada nema drugih postova iza.
Edit: Pa ako ti nije jednostavno onda jednostavno
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 19 avg 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- neutralan__
- Kontakt:
Daj bolan što ste dosadni.Rekao je čovjek svoje i da neće više odgovarati na pitanja i kraj.Ako bi tebi to uradio onda bi morao još 10-inama forumaša,nažalost,ali tako je.Pustite čovjeka da vodi svoj život.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.