FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
@devile je li ovaj ima brkove ili je bubuljicavi pubertetlija od 15-16 godina? Inace sta igra? Ah ta nasa pedofilsko-robotrgovacka uprava.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma kakvi brkovi,nece njemu jos zadugo izrasti.
'94 godiste,stoper/desni bek.Vrlo talentovan,standardan clan nase U17 reprezentacije gde je davao i golove iako je stoper.Inace iako dobro igra na toj poziciji misljenja sam da bi se bolje pokazao na beku jer je lepe konstitucije za tu poziciju,no do sada se pokazao i na stoperu pa neka tako i nastavi.
I da ne zove se Mirza,nego Mirsad,tek sada vidim sta sam napisao.

'94 godiste,stoper/desni bek.Vrlo talentovan,standardan clan nase U17 reprezentacije gde je davao i golove iako je stoper.Inace iako dobro igra na toj poziciji misljenja sam da bi se bolje pokazao na beku jer je lepe konstitucije za tu poziciju,no do sada se pokazao i na stoperu pa neka tako i nastavi.

I da ne zove se Mirza,nego Mirsad,tek sada vidim sta sam napisao.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
$: " све " ' са "!
19 &, 2012
& $ поново је у ' ?. На ?, не по " на терену него & „"“ ван терена. $ " је пре $ " ? " " $ зна за % % ? " $ је " $ & &.
$ ? ? " /, опет је " ". Овог пута & " " у „Црној " " Европе“. На " " овог ", $ 137 $ 139 стране, / су $ " о % ", а & су ' " ': & – & $ 2:1 (17. $ 2008), & – & 2:1 (16. ' 2009), " – & 2:1 (16. ' 2010) " " – & 2:0 (2. ? 2011).
Прва " ' $ је - ", " је " сусрет, $ црно–? " ¥ " у ? ? $.
– " " $ " онога % ' " о " & са ", & $ " &, ? о ' са " не ' ". $ " " ? & – $ $ " $ " „Црне "“.
" за /, у " " не стоје $ & $, $ " $, ? су $ $ " ". Он остаје упоран $ се $ његовог " не $ ' на ' " – & " ? ?:
– & је та " " 2. ? 2011, $ ¥ ' $ ' ". У / ' ? $ " " " " & " ' ?. & $ ' ? " $ " о " & " ", " ' у то ' " ? &. Та " је „"“ у ' ". Не ' & се ? у ".
& " $ потврђује. " је то " ? ? на " ?, а " " на $ ':
– ' оно % ' " на ' ? ? ? $ ' 31. августа на " у ? у &. & " ' " ", јер " је тражено $ " $ ".
& " " $ у $ $ је $ " ФСС $. $ " је за $ " $ 15 " & $ не ? % се поново " на овај " % у " афере & % " у & $ по $ „Црне " " Европе“.
– Не ' $ се ', јер ' на " " ја све ово " ¥. ? $ ово - " на ? " & су ' у " – & је & $.
Ma nije vazno kako se nasla,vazno je da se oplete

Jedno od pravila propagande i manipulacije je da bombe vijesti i prvi utisak ostavljaju najdublje tragove i najvecu stetu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Poraz od Sahtjora 2-1. Markovic izjednacio u 10min. Golove za Rudar dao Fernandinjo u 6 i sa penala u 39. Prvi gol kiks Stojkovica. Malo je bilo nekih trzavica sa sudijama.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sjajna provera i solidna igra protiv Sahtjora danas.Za razliku od prethodnih utakmica treneri nisu kalkulisali pa su ovaj put izveli najjacih 11 po njihovom misljenju u ovom trenutku.
Utakmica je pocela burno.Odmah golovi u 6om Fernandinjo sutira,a Stojkovic gresi i Sahtjor vodi sa 1-0.Medjutim nije dugo trebalo Partizanu da izjednaci,duga lopta i kiks zadnje linije narandzastih dovela je do sjajnog prodora Markovica koji rutinski resava ukazanu sansu i vec je 1-1.Usledila je nakon toga i kontra Partizana 5 na 3 gde je sudija moram da pokaze na belu tacku jer je nakon suta Ilica igrac Sahtjora igrao rukom,medjutim ne.Ali zato ne propusta priliku da u 40tom nakon slobodnog udarca Srne i igranja rukom Miljkovica(zasto me ovo ne cudi
) pokaze na belu tacku.Opet Fernandinjo i 2-1 za Sahtjor.Do kraja poluvreme Babovic pogadja precku nakon asistencije sjajnog Markeca danas.
U drugom je po izvestaju sa meca lopta boravila na sredini terena sa moze se reci blagom inicijativom na momente Sahtjora,sto je dovelo do par veoma opasnih kontri Partizana(danas je vidjen neki novi Partizan,novu dimenziju smo videli u nasoj igri).Do kraja utakmice glavni akter je bio sudija,podelio 2 crvena kartona.Prvi presmesan za prijateljsku utakmicu,a drugi nakon nedosudjenog faula nad Babovicem koji je protestvujuci pljunuo u njegovom pravcu,pa cak ni zamenu nije dozvolio iako se to na prijateljskim utakmicama praktikuje.Stvarno ne znam sta je sa ovim sudijama na pripremama,kome se dokazuju.Prvo juce Vosa pa danas mi....
Evo i video izvestaja: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu super utakmica,super provera....samo me pored odlicne igre plasi podatak da je sve vise lesinara oko Markeca.Jeste uzecemo mozda cak i rekordnu lovu kada su u pitanju transferi iz Srbije,ali mi je zao sto ce davati golove u nekom Celziju,Mancesteru ili gde vec,a ne u mom voljenom Partizanu.
Inace jedna zanimljivost je da je utakmica sa Iranskim Sepahanom otkazana zbog naseg trenera.Izgleda Ahmadinedzad reagovao i nalozio da se odlozi utakmica sa timom kojem je trener Jevrej
Sou stvarno,mada previse i ne zalim....bolje i ne odigrati utakmicu,nego rizikovati neku povredu pogotovo mladjih igraca.
Utakmica je pocela burno.Odmah golovi u 6om Fernandinjo sutira,a Stojkovic gresi i Sahtjor vodi sa 1-0.Medjutim nije dugo trebalo Partizanu da izjednaci,duga lopta i kiks zadnje linije narandzastih dovela je do sjajnog prodora Markovica koji rutinski resava ukazanu sansu i vec je 1-1.Usledila je nakon toga i kontra Partizana 5 na 3 gde je sudija moram da pokaze na belu tacku jer je nakon suta Ilica igrac Sahtjora igrao rukom,medjutim ne.Ali zato ne propusta priliku da u 40tom nakon slobodnog udarca Srne i igranja rukom Miljkovica(zasto me ovo ne cudi

U drugom je po izvestaju sa meca lopta boravila na sredini terena sa moze se reci blagom inicijativom na momente Sahtjora,sto je dovelo do par veoma opasnih kontri Partizana(danas je vidjen neki novi Partizan,novu dimenziju smo videli u nasoj igri).Do kraja utakmice glavni akter je bio sudija,podelio 2 crvena kartona.Prvi presmesan za prijateljsku utakmicu,a drugi nakon nedosudjenog faula nad Babovicem koji je protestvujuci pljunuo u njegovom pravcu,pa cak ni zamenu nije dozvolio iako se to na prijateljskim utakmicama praktikuje.Stvarno ne znam sta je sa ovim sudijama na pripremama,kome se dokazuju.Prvo juce Vosa pa danas mi....

Evo i video izvestaja: " onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu super utakmica,super provera....samo me pored odlicne igre plasi podatak da je sve vise lesinara oko Markeca.Jeste uzecemo mozda cak i rekordnu lovu kada su u pitanju transferi iz Srbije,ali mi je zao sto ce davati golove u nekom Celziju,Mancesteru ili gde vec,a ne u mom voljenom Partizanu.
Inace jedna zanimljivost je da je utakmica sa Iranskim Sepahanom otkazana zbog naseg trenera.Izgleda Ahmadinedzad reagovao i nalozio da se odlozi utakmica sa timom kojem je trener Jevrej

Sou stvarno,mada previse i ne zalim....bolje i ne odigrati utakmicu,nego rizikovati neku povredu pogotovo mladjih igraca.
I? Nista? Jaci Djura?sasagmp je napisao/la:Uskoro ce skupstina,novi izbori....neki najavljuju da ce se to dogoditi sigurno do kraja januara.Izglasace se nepoverenje predsedniku i celom UO,automatski ponistice se njihove skorasnje odluke i postaviti novi ljudi u UO i izabrace se novi predsednik.Naravno ako potpisu novog trenera moracemo da platimo penale,tj. neku nadoknadu za neispostovan ugovor iliti za otkaz koji ce dobiti po stupanju nove garniture na celu kluba.
Polako....imajte strpljenja...nije sve kao sto izgleda na prvi pogled,valja se nesto iza brda 
Samo sto i ako dodje nova garnitura mislim da ce Grant ostati...

Samo sto i ako dodje nova garnitura mislim da ce Grant ostati...
Ovo sam iskreno i ocekivao,realno malo je ljudi u ovoj skupstini koji bi izglasali nepoverenje,sve su to Djurini ljudi ili prijatelji nekog od bliskih njemu.Mozda nekih 15 maksimalno 20 zeli da ga se resi. 

Danas pristalice Bogicevica nisu bili na skupstini,a bilo je koliko cujem 20ak uzdrzanih kod svakog pitanja....tako da polako...Docice sve na svoje mesto vrlo brzo,ako Bog da.
To sam video i ja,vecina tih koji su ostali uzdrzani sad,ce glasati za Bogicevica.Nesta ne verujem da ce navijaci glasati za Djurica,kao ni Savo,opet Tumbakovic je dobar prijatelj sa Toletom tako da on verovatno ide na stranu Djurica.
Dole u ovim sto se nisu pojavili stoji i Bjekovic,on definitivno ide na stranu Djurica,a verujem i Curkovic,Rasevic i Vjetrovic.Sad bice to bara-bara glasanje,mada ipak vise sanse dajem da Djuric ostane.Nazalost,ni meni se ta opcije ne svidja ali sta je tu je.Ne svidja mi se da jedan ozbiljan klub,uz Zvezdu najveci u drzavi drze pijacari poput Djurica,Babica i kompanije.Sto mi je najkrivlje ovaj drugi je i predsednik FSB-a,a Tole na skupstini FSS-a,izmedju ostalog kenjanja u kolicini kakvu odavno nisam video na nekoj skupstini kaze da je Babic savrsen izbor za tu funkciju.
Dole u ovim sto se nisu pojavili stoji i Bjekovic,on definitivno ide na stranu Djurica,a verujem i Curkovic,Rasevic i Vjetrovic.Sad bice to bara-bara glasanje,mada ipak vise sanse dajem da Djuric ostane.Nazalost,ni meni se ta opcije ne svidja ali sta je tu je.Ne svidja mi se da jedan ozbiljan klub,uz Zvezdu najveci u drzavi drze pijacari poput Djurica,Babica i kompanije.Sto mi je najkrivlje ovaj drugi je i predsednik FSB-a,a Tole na skupstini FSS-a,izmedju ostalog kenjanja u kolicini kakvu odavno nisam video na nekoj skupstini kaze da je Babic savrsen izbor za tu funkciju.

Moram ti reci da si omasio kod vecine
Savo je Bogicevicev pre neki dan ga je hvalio,kao i Tumba koji je jos prosli put glasao za sportski deo,a ne za Djurica.Nisam znao da nisi upucen za Bjekovica,skoro mu je dat otkaz i on je jedan od jacih igraca na strani Bogicevica,za Curkovica ne znam,ali Vjetrovic je isto tako Stanojevicev(i on je dobio otkaz,a i bio je sa Stanojem na obe konferencije).Uskoro ce biti jasnije i oko ostalih ko je gde....ne treba sve ni otkrivati,jer ljudi dobijaju razne pretnje i pod velikim su pritiskom.

Savo je Bogicevicev pre neki dan ga je hvalio,kao i Tumba koji je jos prosli put glasao za sportski deo,a ne za Djurica.Nisam znao da nisi upucen za Bjekovica,skoro mu je dat otkaz i on je jedan od jacih igraca na strani Bogicevica,za Curkovica ne znam,ali Vjetrovic je isto tako Stanojevicev(i on je dobio otkaz,a i bio je sa Stanojem na obe konferencije).Uskoro ce biti jasnije i oko ostalih ko je gde....ne treba sve ni otkrivati,jer ljudi dobijaju razne pretnje i pod velikim su pritiskom.
Za Sava sam i napisao da ide na Bogicevicevu stranu.
Ocekivao sam da ce Tumbakovic biti na strani Djurica,jer juri mesto selektora reprezentacije,a sada mu Tole to nece dati.
Da,da smetnuo sam skroz s uma da je Bjekovic dobio otkaz,ali mi opet nelogicno da glasa za Bogicevica jer bi trebao i sam da bude svestan da on u toj garnituri kao profesionalni lopov i manipulator ne bi imao mesta.

Ocekivao sam da ce Tumbakovic biti na strani Djurica,jer juri mesto selektora reprezentacije,a sada mu Tole to nece dati.
Da,da smetnuo sam skroz s uma da je Bjekovic dobio otkaz,ali mi opet nelogicno da glasa za Bogicevica jer bi trebao i sam da bude svestan da on u toj garnituri kao profesionalni lopov i manipulator ne bi imao mesta.
Veruj mi da vise oni njega jure,nego on njih....Tole hoce neko jeftino resenje(znaci nece stranca),a Tumba je jedan od trofejnijih domacih.
Sto se tice Bjekovica nije borba za fotelju,nego jednostavno sujeta.Osveta prema sadasnjoj garnituri,on je svoju penziju "zaradio",ne treba njemu funkcija.
A zaboravio sam prokomentarisati "navijace".....Ne ocekuj njihovi podrsku Bogicevicu,a ocekuj podrsku Djuricu itekako ako bude gusto oko glasova.Za sada su satro neutralni.Zna se naravno o kojim se "navijacima" misli.
Sto se tice Bjekovica nije borba za fotelju,nego jednostavno sujeta.Osveta prema sadasnjoj garnituri,on je svoju penziju "zaradio",ne treba njemu funkcija.
A zaboravio sam prokomentarisati "navijace".....Ne ocekuj njihovi podrsku Bogicevicu,a ocekuj podrsku Djuricu itekako ako bude gusto oko glasova.Za sada su satro neutralni.Zna se naravno o kojim se "navijacima" misli.
Mislis da ce ih dati Djuricu ?
Ja nisam nesta siguran,jbg znam da se opet tu ne pita cela frakcija navijaca,vec samo glavni iz te frakcije,ali opet ako oni na svoju ruku daju podrsku Djuricu,to ce uneti i dodatne podele na tribinu i totalni razdor a ne verujem da to oni zele.
Citam ja redovno vas forum,i bgm svi zele sto pre Djuricu da vide ledja.
Ja nisam nesta siguran,jbg znam da se opet tu ne pita cela frakcija navijaca,vec samo glavni iz te frakcije,ali opet ako oni na svoju ruku daju podrsku Djuricu,to ce uneti i dodatne podele na tribinu i totalni razdor a ne verujem da to oni zele.
Citam ja redovno vas forum,i bgm svi zele sto pre Djuricu da vide ledja.

Ne mislim nego znam....ono sto tamo pise Grobari Jug,Grobari Srbija,JF,Krusevac....ne znam ko jos ima pravo glasa.Niko od njih se ne pita nista...kako odluce oni koji ih drze u saci,oni kojima ne smeju da se suprotstave tako ce i biti,a ti momci su iz Znackatrazi.
To sto pisu po nasim forumima nema nikakve veze,niko od nas iskrenih navijaca se nazalost ne pita.
Video si i sam saopstenje njihovo,kako ih navodno ne zanima borba za fotelje izmedju Stanoja,Krstajica i Djurica vec samo Partizan,satro oni ce da rade ono sto je njihov posao da navijaju.Mogu da foliraju one koji ih ne znaju
To sto pisu po nasim forumima nema nikakve veze,niko od nas iskrenih navijaca se nazalost ne pita.
Video si i sam saopstenje njihovo,kako ih navodno ne zanima borba za fotelje izmedju Stanoja,Krstajica i Djurica vec samo Partizan,satro oni ce da rade ono sto je njihov posao da navijaju.Mogu da foliraju one koji ih ne znaju
Boga mi ja cu poceti da navijam za Djurica i kompaniju. Svi ih mrze, svi su kao protiv, a niko im nista ne moze. Ko zna, mozda on i nije tako los. Govor mu je iako je smusen bio onako uvjerljiv. Tipa nema dugova 7 od 8 trofeja, plasman u LS. Medjutim kad se sjetim trgovine bijelim robljem, ipak ne.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Poluraspali grobari pokusavaju da skinu nekog

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I ovakvi kakvi jesmo smo najjaci.Tako da brini ti o svom dvoristu.
Sigurno tih 7 od 8 nisu zasluge samo upravnog odbora,o LS da ne pricam.Ali ajde moraju se i oni necim kititi.
Danas pobeda nad Kineskim Jiangsu Sainty 2-0.Strelci Dejan Babic u 17om i Babobic u 90om.
Sigurno tih 7 od 8 nisu zasluge samo upravnog odbora,o LS da ne pricam.Ali ajde moraju se i oni necim kititi.
Danas pobeda nad Kineskim Jiangsu Sainty 2-0.Strelci Dejan Babic u 17om i Babobic u 90om.
Nove mere ponasanja na forumu su izdate,tako da cu ovo da editujem.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.