Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Fali nam lijevi bek, Ervin ga može igrati, ali prednost ima igrač koji nikad nije igrao tu poziciju, Hadžić, kombinacija Seada i Safeta je od reprezentacije BiH napravila prosječnu repku koja pobjeđuju Izrael, Kipar, Nigerija.

Ako ništa,drago mi je zbog ovog momka. 
Nepravda učinjena njemu je možda i pokrenula cijeli mehanizam. . .

Nepravda učinjena njemu je možda i pokrenula cijeli mehanizam. . .
A.F.C. Bournemouth!
Pridruzujem se ovim cestitkama.pinoglavi je napisao/la:Dobrodosao nazad

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
						www.valencia-balkan.net
- 
				ZvornikBBB
- Kontakt:
Samo se bojim da nece krimosi iz saveza kociti povratak Zuke.

Operacija #RemoveSušić: Mission Accomplished
Operacija #BringVaha je počela.
						Operacija #BringVaha je počela.
Zuka idi peglaj dres, brzo će mart  

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
						"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Adi_Zepce je napisao/la:Pridruzujem se ovim cestitkama.pinoglavi je napisao/la:Dobrodosao nazad

Svi drugi sto se mene tice mogu zaigrati za reprezentaciju...Pa cak i Zeba ali ovaj nikad pa kad bi bio proglasen za naboljeg igraca Serie A svih vremena...Iz svake njegove izjave izbijala je poganstina one najgore vrste...

& $ ?
Ma nemoj? Cuj!? Da to nisi ti Safete?klma1 je napisao/la:Svi drugi sto se mene tice mogu zaigrati za reprezentaciju...Pa cak i Zeba ali ovaj nikad pa kad bi bio proglasen za naboljeg igraca Serie A svih vremena...Iz svake njegove izjave izbijala je poganstina one najgore vrste...
očigledno ga ne cijeniš kao čovjekaklma1 je napisao/la:Svi drugi sto se mene tice mogu zaigrati za reprezentaciju...Pa cak i Zeba ali ovaj nikad pa kad bi bio proglasen za naboljeg igraca Serie A svih vremena...Iz svake njegove izjave izbijala je poganstina one najgore vrste...

15.10.2013.
Šta je boli otišao Sajo, pa misliš malo raspredati o Zukanu. Zukan je ljudska gromada!klma1 je napisao/la:Svi drugi sto se mene tice mogu zaigrati za reprezentaciju...Pa cak i Zeba ali ovaj nikad pa kad bi bio proglasen za naboljeg igraca Serie A svih vremena...Iz svake njegove izjave izbijala je poganstina one najgore vrste...

- akisarajevo92
- Kontakt:
Zasto nece, pa nije covjeka ubio.Head je napisao/la:Djaba se nadate, nece ovaj u repku da je ne znam ti ko selektor...
u sta se kladimoHead je napisao/la:Djaba se nadate, nece ovaj u repku da je ne znam ti ko selektor...
Javi se Monologu nek me banuje sedam dana ako dobije poziv za sljedece okupljanje. Dok je Pilava taj vise nece zaigrati za Bosnu.mirzatele je napisao/la:u sta se kladimoHead je napisao/la:Djaba se nadate, nece ovaj u repku da je ne znam ti ko selektor...
1946
Ma sto ce te banovat tebra yebo to, daj nesto zabavnije   

Imas slican slucaj u kosarkaskom savezu, paopet nije upitno ocel Juka igrati

Imas slican slucaj u kosarkaskom savezu, paopet nije upitno ocel Juka igrati
- akisarajevo92
- Kontakt:
@Head
Ako(kad) bude na okupljanju za utakmice sa Andorom i Austrijom u martu, stavis avatar Susica sve do utakmice sa Izraelom u junu?

Ako(kad) bude na okupljanju za utakmice sa Andorom i Austrijom u martu, stavis avatar Susica sve do utakmice sa Izraelom u junu?
Don't believe the hype.
Momcina se vraca u repku i prije nego se nadao. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
						#MaxOUT
- 
				robijas_Ri
- Kontakt:
Evo i ja se kladim da ga nece pozvat tko god bude, mislim da nema podrsku ni igraca