Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Zabio gol protiv Besiktasa.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo gola
Evo gola
- IgmanskiVuk
- Kontakt:
Wow
do godine ima da ih zabija u Turkey 1st Lig
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Smeće je prvo došlo na okupljanje, a počeli su već i tekstovi kako je uvijek bio zapažen i pokriva više pozicija od ovih gowana na reprezentacija portalu. Fino usađuju ideju prosječnom Bošnji da je on Xavi, pa da taj isti Bošnjo oplete po Meši prvi put kad ga ne pozove. Stvarno ne želim nikom ništa loše, ali ovom Anelu sve najgore, jer je prava ona ljudska ljiga, ulizica i šljam.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
PatriJota!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Meni je on bas bez veze igrac ali nije ni po cemu kriv sto dobija pozive. Mislim da je on bas visak u reprezentaciji ali selektori ga iz nekog razloga nastavljaju pozivati. Ni Bazdarevic mi po pitanju Hadzica uopce nije jasan.
- JohnCleese
- Kontakt:
Placa ljudima za poziv !!!
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Ponovo oprema u stilu Estonije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Stigao 7 dana ranije i sad samo selfije udara.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Najiritantniji igrac koji je obukao dres ove reprezentacije .Lik pokusava na kartu patriotizma dobiti neke poene kod navijaca.
Ne mogu da shvatim da su i Mesa i Safet nesto vidjeli kod njega al fakat ne mogu.
Ne mogu da shvatim da su i Mesa i Safet nesto vidjeli kod njega al fakat ne mogu.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Jao Mesa konju, opet si pozvao ovu ublehu, odgovorno tvrdim da u Slobodi nebi imao mjesta!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Hadžija uvijek prvi na okupljanjima! Kapa dole majstore! 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DragonGirl
- Kontakt:
Ovaj momak mi je stvarno iritantan, i to bez ikakvog posebnog, konkretnog razloga, ali mi je iritantan, eto. 

U inat dusmanimaPivopija je napisao/la:
Stigao 7 dana ranije i sad samo selfije udara.

lezVe do bagro
Ostat ce upisano zlatnim slovima u historiji BiH fudbala da je Anel prvi probao novu garnituru Adidas opreme. 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Mislim da oko svakog igrača postoje različita mišljenja, ali da svi jednoglasno mrzimo ovog kera. Toliko je ljigav i odvratan, fuj!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta ste se naklatili covjeku na kosti jbt,ne razumijem sasvim solidna zamjena,zbog toga je i pozvan!
A mislis da bi bilo lijepo da tebe neko nazove kerom ako mu se npr ne svide tvoji postovi? Nista nisi bolji od Fantatica. koliko sam upratio Anel je sasvim pristojan momak, nije neki igrac ali je odradio sto se od njega trazilo.Solidno ugalvnom, prema tome ako se vec smatras navijacem BiH, pripazi na "jezik", razmisli (ako imas cime) prije nego nesto napises.HankMoody je napisao/la:Mislim da oko svakog igrača postoje različita mišljenja, ali da svi jednoglasno mrzimo ovog kera. Toliko je ljigav i odvratan, fuj!
Ti meni pišeš ako imam čime a ti kažeš da je "Alen" solidan igrač, hej tugo moja... Ako se ikad budem ponašao kao ovaj ljigavac, slobodno me nazovite kako god hoćete. Safet i on su pola-pola zaslužni za mržnju prema njemu, Safet jer ga je nazor i uprkos svemu gurao u prvih 11, pa gubio utakmice, a on jer je prava gnjida, koja kupuje članke, ulizuje se ispodprosječno inteligentnim Bošnjama tetovažicama i pjevušenjem.Hatuna je napisao/la:A mislis da bi bilo lijepo da tebe neko nazove kerom ako mu se npr ne svide tvoji postovi? Nista nisi bolji od Fantatica. koliko sam upratio Alen je sasvim pristojan momak, nije neki igrac ali je odradio sto se od njega trazilo.Solidno ugalvnom, prema tome ako se vec smatras navijacem BiH, pripazi na "jezik", razmisli (ako imas cime) prije nego nesto napises.HankMoody je napisao/la:Mislim da oko svakog igrača postoje različita mišljenja, ali da svi jednoglasno mrzimo ovog kera. Toliko je ljigav i odvratan, fuj!