21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

BiH - Nigerija

Pobjeda
200
83%
Neriješeno
13
5%
Poraz
27
11%

Ukupno glasova: 240

let3
Kontakt:

Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Post Postao/la let3 » 22 jun 2014, 02:46

slika

znaci, poceli smo utakmicu doslovno bez lijevog beka :!:

aferim Safete :clap: :clap: ti neshvaceni trenerski magu :tokralju:

ja mislim da se selektor Nigerije syebao kad je to skonto....pa sve što su nam nigerijci prijetili i napravili šansi u prvom poluvremenu je bilo preko te lijeve naše strane :!: ukljucujuci i sam gol, kojem je prethodila pickasta duel igra našeg vrlog kapitena :clap:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jun 2014, 02:46

Nek dode bilo ko samo da ode on i njegovqa familija. A nema se sta pustati iranu kad ce nas pregaziti

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 jun 2014, 02:47

Nigeri su grupi fejkeri koji su sigurno 10 minuta kukali i vrijeme krali dok su lezali na terenu a sudija kriminalan. :crazy:

Ali u drugom poluvremenu smo mi bili vecinom ovce sto jes jes...hvali ti Safete i hvala zvijezdama u reprezentaciji! :hmmmmm:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 02:47

Kako posijes,tako ces i da zanjes! Tako se moze opisati nasa repka.Previse propusta tokom samih kvalifikacija gdje sunas samo neka luda sreca i individualni kvalitet spasili baraza,a tamo se nikad ne zna.Takticki jako los selektor sa vrlo niskim koeficijentom inteligencije,a uz to je jos i covjek kod kojeg rijec disciplina i uopste casna rijec ne postoji kad su u pitanju 'najveci' igraci u ekipi.Odricanje nekih momaka koji mozda nisu bili u formi,ali koji su bili bitan dio ekipe u kvalifikacijama,pozivanje nekih drugih upitnih kvaliteta,samo 2 napadaca,prvo ucesce na Mundijalu itd itd.Kad se covjek sabere i sve to pogleda,dobro smo i prosli. :zviz: :zviz:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jun 2014, 02:48

ZahaKING je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Pusti nas da makar da na EURU uzmemo bod.
:tokralju: kakav bolan bod na kakvom EURU!? :rol: :rol: **** nas Belgija i Izrael :cool:
Aj bit cemo najbolji 3 ili cemo makar kroz baraz otici :lol:

Ostane li Safet bit cemo 4. iza Cipra sa ovakvom igrom
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 22 jun 2014, 02:48

jos nemogu da budem svijestan izmijene Hajrovic -Ibisevic ??? Hajrovic uz Besica jedini kji je imao snage da povuce loptu! i Onda TSS umijesto recimo Visce :roll: :roll:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 22 jun 2014, 02:50

https://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_an ... tball_team" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Sušić dobio otkaz?

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jun 2014, 02:50

Uz to jos Kolašinca na klupu stavio

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2014, 02:51

vrebac86 je napisao/la:jos nemogu da budem svijestan izmijene Hajrovic -Ibisevic ??? Hajrovic uz Besica jedini kji je imao snage da povuce loptu! i Onda TSS umijesto recimo Visce :roll: :roll:
Nije loš TSS bio,ko bi po tebi trebo izać da Ibišević udje ?
Nad tobom sunce najljepše sja

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 jun 2014, 02:52

Onog smrada sudiju treba neko od nasih dijasporasa safatati i mozak mu prosuti po plocniku. Susicu rekao sam ti kretenu 2 napadaca i kao oji racku igra sunjic koji ima dvije lijeve? Ubacujes tinu? Boze sacuvaj hvala ti za sve ali mrs od repke. Besic isto nije los koliko ga nasi dizu ima on jos pure jesti da bude ko Rahimic. Joj nisam dobar nikako sramota trebali su dati loptu sudijama da se oni igraju a mi nazad ciku, fakat mafijaska fifam ora uvesti challange gdje se snimak vidi i vozra ovako kreten sudija moze da odluci tekmu. Ovo se vise ne isplati gledati ja prvi od danas bojkotujem SP.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 22 jun 2014, 02:52

neki su stvarno nerealni i nezahvalni pa to je nevjerojatno.Navijam prije svega za Hrvatsku, ali 1 poraz je neke toliko "okrenuo" da neshvataju da je ovo PRVI NASTUP NA yebenom MUNDIJALU !!! i da je nemoguce tako brzo "nesto" ostvariti, uostalom Nigerija je dosta dobra

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 22 jun 2014, 02:52

pinoglavi je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:jos nemogu da budem svijestan izmijene Hajrovic -Ibisevic ??? Hajrovic uz Besica jedini kji je imao snage da povuce loptu! i Onda TSS umijesto recimo Visce :roll: :roll:
Miske!Covjek ne moze vise od 60min,pa makar bio i najbolji na terenu!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 22 jun 2014, 02:52

Ne moze sudija biti krivi koliko Noske nikako

Mijenjat sastav i formaciju za 180 stepeni, Noske, cijelo drugo poluvrijeme do 90-e minute advekantne prilike ne mos napraviti a gubis, pa onda Tsunami izmjene su dijelo Nosketa, igrat bez beka skoro cijelu tekmu Noske, vadit Hajrovica i Lulica mijesto Medjunanina i Misketa, Noske. Ubacit bratica ili sta mu je vec mijesto Visce opet Noske

Vaha ili stranac trener, ove Sliskovice, Muzurovice, Noskete u 3 lijepe pizde materine
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 22 jun 2014, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 22 jun 2014, 02:54

Žao mi je samo zbog toga što čitam komentare na facebook i niko apsolutno niko neće da kaže da je grešku napravio Safet, da je Džeko kriminalno igrao, ne oni su bogovi u ovoj državi oni su sve, sudije su krive, uefa mafia.

Sjećam se dobro da je jedan momak prije SP napisao kako ga je najviše strah toga da će ih Pape uništiti kondicijski i fakat je tako bilo, većina hodat nije mogla poslije 60. minute, doduše večeras se tačno vidjelo kome je dres svetinja a ko s njime maltene pakaš briše. Boli fakat oči su pune suza, stvarno sam pretužan zbog ispadanja ali i **** razočaran odnosom pojedinih i načinom na koji ispadamo. **** ga bog jel bilo teško zaigrat sa istim sastavom koji se **** mora eksperimentisat pa ubili bi ih.

Bešić jedan jedini, definitivno momak kapitenskog kova, strašan jednostavno, **** ponosan sam zbog njegovih partija zadnjih mjesec dana. Ti si pravi Dijamant momčino. :salut:

Nemam više riječi, preteško je bilo gledati kako imaš 30 minuta da zabiješ gol, neki šetaju čisto zato što im je mrsko potrčat, većina hoda jedva jer ih stručnjak nije spremio dobro, i jednostavno ljudi koji su maksimalno povučeni znači čuvaju rezultat tebe ubijaju ti ne možeš do lopte doći... Šteta i za stativu u 93' al' realno nismo ni zasluzili remi igrom.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2014, 02:55

Startna postava je bila iznenađujuća. Zbog čega nije igrao Kolašinac?

"Mi već mjesec dana radimo sa tim momcima, bio sam u dilemi koga da stavim na mjesto stopera. Bičakćić po meni nije spreman da odigra jaku utakmicu. Kolašinac je u svom klubu lijevi bek, teško ga je vratiti na stopera, oni su jaka i visoka ekipa, odlučio sam se za Šunjića, koji je korektno odradio posao".

:facepalm: kakav kretenski odgovor :facepalm: nidje veze :o

iz izjave se da naslutiti da nije vjerovao Kolašincu (što je posebna nebuloza Safeta, jer je momak armirani beton)....a s druge strane, je zato požurio da odyebe Zukanovića koji može igrati i lijevg beka i stopera , na uštrb bratića i Hadžića iz bratove agencije.

licemjerno do bola :thumbdown:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 jun 2014, 02:58, ukupno mijenjano 2 puta.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 22 jun 2014, 02:56

Realno ljudi, ovo je moralo jednom da pukne. Dva puta se dogodilo u prijateljskim, ali prijateljske pa čovjek kaže sebi, tu se eksperimentiše i zaboraviš to. Ali mislim da je i Safet nakon 60 minute večeras postao svjestan da možda ima samo još dvadesetak minuta selektorskog aranžmana ili 110 ako bude baš sretan. Ja tako tumačim uvođenje TSS-a.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jun 2014, 02:57

A gora stvar će biti sto će sve isto ostati poslije prvenstva kao da je sve OK.

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 22 jun 2014, 02:57

Ovo večeras je bio jedan od većih taktičkih promašaja koje sam vidio. Zašto je Bosna krenula od prve minute kao da gubi??? Pa Nigeriji je više trebala pobjeda nego vama. Zašto je Bosna stajala tako visoko? Vezni red nije imao šanse, prolazilo se kroz sredinu ko kroz sir. Isto tako, zašto vam onaj kolasinac nije igrao? Ne valjda zbog autogola... :roll:

Sudac je također usro utakmicu, i znao sam da je nakon toga gotovo... preneiskusna momčad da se izvuče iz toga i prenesposoban trener da ih podigne. I to je ono o čemu sam govorio. Previše se zaključivalo iz poraza od Argentine. Iz poraza treba samo negativne stvari zaključivati... totalno podcjenjivanje protivnika vcrs.

Nigerijci fantastično iskorištavali kontre, strašna brzina u tranziciji praktički su osigurali prolaz. Totalno sam zaboravio da Odemwingie igra za njih. Strašan igrač...

AlQammar
Kontakt:

Post Postao/la AlQammar » 22 jun 2014, 02:58

Ne branim spahica ali je sunjic imo desnog beka mujdzu pa i besu ispred sebe dok je spahicu falio lijevo kolasinac ili zukanovic,a ispred sebe je imao medu koja dobro drzi loptu i koji je visak igrac na kad su pjanke i miske tu nije destruktivac, spahic je igro i stopera i beka,da je momciluka igrao od pocetka sad bi razmisljali o francuskoj ! Susic noga !!!
Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jun 2014, 02:59

NEZALAGANJE je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Miske!Covjek ne moze vise od 60min,pa makar bio i najbolji na terenu!
Gubiš igrača koji može dat loptu napadačima,džaba ti Ibišević ako mu nema ko dodat,jest da nismo dočekali tu loptu Misimovića,al opet..
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.