FK Željezničar (opšte diskusije)

BordoArmy88
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 maj 2015, 02:17

BijeliLuk je napisao/la:Jeste losi rece navijac kluba kojeg je Birac izbacio iz kupa, i uzeo bod na Kosevu. Jos jedan nonsens hah
A vi ste ih inače rasturili na grbavici, a samo ih je sreća spasila petarde! :facepalm:

Ne branim lika gore, da se razumijemo, samo si mogao bolje "probrati" od pustih naših kikseva ove sezone! :mrgreen:

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 03 maj 2015, 03:24

Jos jedan nonsens u pisanju ahahah

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 04 maj 2015, 21:27

Sto se tice utakmice koja slijeda na nama je da odigramo fer i korektno, a na vama je pritisak jer vam je ovo mozda i jedna od najvaznijih utakmica sezone. Meni je iskreno svejedno koji god rezultat bude, i ako bi vi pobjedili i jos kad bi vam se poklopili rezultati iz nekih utakmica koji se igraju isto sad za vikend, i onda ubrzo slijedi derbi koji bi bio jedan od najboljih sarajevskih derbija u historiji jer bi odlucivao prvaka liga. Veliki pozdrav svim navijacima Zelje i u subotu aBd nadam se jednoj finoj fudbalskoj predstavi sa obje strane, fer i korektnoj utakmici kao i fer navijanju obje navijacke skupine. Jos jednom veliki pozdrav za sve Manijake! :salut:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 04 maj 2015, 21:41

RodjeniiBrato je napisao/la:Sto se tice utakmice koja slijeda na nama je da odigramo fer i korektno, a na vama je pritisak jer vam je ovo mozda i jedna od najvaznijih utakmica sezone. Meni je iskreno svejedno koji god rezultat bude, i ako bi vi pobjedili i jos kad bi vam se poklopili rezultati iz nekih utakmica koji se igraju isto sad za vikend, i onda ubrzo slijedi derbi koji bi bio jedan od najboljih sarajevskih derbija u historiji jer bi odlucivao prvaka liga. Veliki pozdrav svim navijacima Zelje i u subotu aBd nadam se jednoj finoj fudbalskoj predstavi sa obje strane, fer i korektnoj utakmici kao i fer navijanju obje navijacke skupine. Jos jednom veliki pozdrav za sve Manijake! :salut:
nadam se i ja lijepoj utakmici u mostaru!!! ;) samo da bude sve korektno i sto se tice navijaca i fudbala da ne bude nekih mutnih radnji :) a kad si spomenuo derbi... bilo je vec par koji su direktno odlucivali o prvaku... kao onaj play-off 1998. ili onaj na grbavici 2002. itd... znaci ne bi bilo prvi put da direktno odlucujemo o tituli, mada je to jos uvijek misaona imenica za nas... nama je cilj drugi, ne trebam ponavljati... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

BijeliLuk
Kontakt:

Post Postao/la BijeliLuk » 05 maj 2015, 01:51

RodjeniiBrato je napisao/la:Sto se tice utakmice koja slijeda na nama je da odigramo fer i korektno, a na vama je pritisak jer vam je ovo mozda i jedna od najvaznijih utakmica sezone. Meni je iskreno svejedno koji god rezultat bude, i ako bi vi pobjedili i jos kad bi vam se poklopili rezultati iz nekih utakmica koji se igraju isto sad za vikend, i onda ubrzo slijedi derbi koji bi bio jedan od najboljih sarajevskih derbija u historiji jer bi odlucivao prvaka liga. Veliki pozdrav svim navijacima Zelje i u subotu aBd nadam se jednoj finoj fudbalskoj predstavi sa obje strane, fer i korektnoj utakmici kao i fer navijanju obje navijacke skupine. Jos jednom veliki pozdrav za sve Manijake! :salut:
Ma ja sam siguran da ce te nam "dati" bodove, ne sumnjam u Mostar. :tokralju: A mi cemo vas pogurati kad bude trebalo, ne sumnjajte u to. :thumbup:

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 05 maj 2015, 10:24

BijeliLuk je napisao/la: Ma ja sam siguran da ce te nam "dati" bodove, ne sumnjam u Mostar. :tokralju: A mi cemo vas pogurati kad bude trebalo, ne sumnjajte u to. :thumbup:
Ko će ti bolan šta dati? Manite se sirotinjske filozofije i prosjačenja. Na kraju krajeva ovo je forum, ovdje se niko ništa ne pita. Ti sad kao muntaš čovjeka iz Mostara da nam igrači Veleža puste tekmu? Jbt dokle ovo ide.
Ako nismo u stanju da ih pobjedimo onda nam bodovi i ne trebaju. Ući u tekmu hrabro, muški, pa i ako izgubiš čestitati ljudima.

Al' ja imam osjećaj da će biti dobro.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2015, 10:29

BijeliLuk je napisao/la: Ma ja sam siguran da ce te nam "dati" bodove, ne sumnjam u Mostar. :tokralju: A mi cemo vas pogurati kad bude trebalo, ne sumnjajte u to. :thumbup:
I onda dođete nama na temu i se*ete kako mi kupujemo utakmice, plaćamo sudije, ovo ono.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 maj 2015, 10:32

A ti se zakačio na njegov post.. Evo ja ti garantujem da će Velež poginuti da nas dobiju..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2015, 10:35

champions1921 je napisao/la:A ti se zakačio na njegov post.. Evo ja ti garantujem da će Velež poginuti da nas dobiju..

Ne sumnjam u to, barem ako je suditi po one tri utakmice koje su igrali sa ekipama iz vrha, negdje je neko od njih pis'o kao da im igrači igraju dobro u tim utakmicama baš zbog ovakvih priča, ono pustit će, uzeli pare i to pa da demantuju. Ja se nadam da će vas nabiti barem kao i nas.

Matej Delač

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 05 maj 2015, 10:44

moje misljenje je da je bezobrazno ocekivati da neki klub pusta utakmice i ako mu ne treba za nesto.
Pa prvi bi mi i na Kosevu ali i vi na Grbavici igracima **** majke da vidimo da pustaju protivnika.
Mislim ono vecina im **** majke i vako.Po informacijama koje se mogu nacuti je da su igraci Veleza premirani da igraju danas za Sarajevo,Zrinjski i SB.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 maj 2015, 10:57

Imaće dodatni motiv u vidu premija ali izgleda da svak svakog premira u ovoj završnici osim Želje..

BUDI ŽELJO !!!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2015, 11:07

champions1921 je napisao/la:Imaće dodatni motiv u vidu premija ali izgleda da svak svakog premira u ovoj završnici osim Želje..

Sasvim legalan način koji bi i vi koristili da ste u prošlosti bili pametniji.

Matej Delač

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la champions1921 » 05 maj 2015, 11:10

DrustveniParazit je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Imaće dodatni motiv u vidu premija ali izgleda da svak svakog premira u ovoj završnici osim Želje..

Legalno je kad samo igrači dobiju premije ali kad ih dobiju i sudije to je već druga priča..

BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2015, 11:13

A šta da ti kažem, kad si najbolji boli te briga kako će ostali odigrati kad znaš da ćeš ti pobjediti.
DRUG NEBI TI PUNCA

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 05 maj 2015, 11:48

bagrcavi je napisao/la:

A šta da ti kažem, kad si najbolji boli te briga kako će ostali odigrati kad znaš da ćeš ti pobjediti.
GEM set i meč - bagrcavi

Jači od ratova, režima i partija. 1921

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 maj 2015, 12:58

bagrcavi je napisao/la:

Neko premira protivnika, drugi su premirali sudije i ekipe protiv kojih su igrali :kafa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 maj 2015, 12:59

Evander je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la: Sasvim legalan način koji bi i vi koristili da ste u prošlosti bili pametniji.
Neko premira protivnika, drugi su premirali sudije i ekipe protiv kojih su igrali :kafa:
A dobro, ne mora svako znati da vi to radite. Al eto...

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2015, 13:08

bagrcavi je napisao/la:

Što onda niste prvi sa maksimalnim brojem bodova? :D

Matej Delač

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 05 maj 2015, 16:48

bagrcavi je napisao/la:
Što onda niste prvi sa maksimalnim brojem bodova? :D[/quote]
Pa nadji nam ligu u kojoj tim ima maksimalan broj bodova( osim vas na pocetku sezone :D )
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 05 maj 2015, 17:15

Schwarz je napisao/la:
Što onda niste prvi sa maksimalnim brojem bodova? :D
Pa nadji nam ligu u kojoj tim ima maksimalan broj bodova( osim vas na pocetku sezone :D )
Nisam ja rekao da negdje postoji, nego tvoj kolega kaže da vas ne zanima kako će drugi igrati kad vi znate da ćete pobijediti, stoga je moje pitanje bilo takvo jer tabela ne pokazuje da sve pobjeđujute. ;)

Matej Delač

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Combattente87, MikiPirs i 48 gostiju.