Izbori
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Pa ovo nisu istine jdhskajjh Udji jebote.
Izbori
Izbori
Nije moguce da komentator na areni navija za inter
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
pa koji će nam **** ovaj krkan guarin
"We need to suffer. And we need to fight."
ustat pa reć Yuto Nagatomo
tako jeeee volim nego pare.. umri mancini retardu UMRIII
tako jeeee volim nego pare.. umri mancini retardu UMRIII
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 10 jan 2016, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
#SuningOUT
Nagatomo **** ti sve retardirano.
Hahaha Doveri je jedva ceka
neka neka
Hahaha Doveri je jedva ceka
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 10 jan 2016, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAA
Urri Nagatomo.Umri spodobo.
O **** vam sunce.
Izbori
O **** vam sunce.
Izbori
Sudija pizda mala, citavo vrijeme navlaci svaku sumnjivu situaciju je sviro na njihovu stranu, i evo ga jedva doceko da svira penal
-
jasko_juve
- Kontakt:
Pa jel te stid to rec jbt, penal ko kuca jos i crveni karton kojeg nije dao. Sjecas li se "faula" na Ljaljicem kad pade ko pokosen i kad Cannavaro dobi zuti karton ni zbog cega?? kontakta nikakvog nije bilo. Sudija kriv, nemoguce, ispromasivali se, dobili kaznu i to je to.arminz je napisao/la:Sudija pizda mala, citavo vrijeme navlaci svaku sumnjivu situaciju je sviro na njihovu stranu, i evo ga jedva doceko da svira penal
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Čuj ispromašivali se
A Sassuolo kao nije pa su eto zaslužili do tri boda.
Nagatomo spodobo odvratna imbecilna.Mancinija također nabijem.Od Lazia je poceo ponovno radit pizdarije i izgleda ne namjerava stat.
Izbori
Nagatomo spodobo odvratna imbecilna.Mancinija također nabijem.Od Lazia je poceo ponovno radit pizdarije i izgleda ne namjerava stat.
Izbori
Prvo gdje sam reko da nije penal? Drugo gdje sam reko da je sudija kriv za poraz? Molim te nemoj mi gurat rijeci u usta.
Crvenog ono nije vidili. Eto ima jedna situacija koja je dosudjena za Inter. Bravo
mali milion greskica je islo na stranu protivnika o tome pricam, ne velikih gresaka al dovoljno da isfrustrira i igrace i navijace
Crvenog ono nije vidili. Eto ima jedna situacija koja je dosudjena za Inter. Bravo
De ne izvlaci se, ev mene sramota.arminz je napisao/la:Prvo gdje sam reko da nije penal? Drugo gdje sam reko da je sudija kriv za poraz? Molim te nemoj mi gurat rijeci u usta.
Crvenog ono nije vidili. Eto ima jedna situacija koja je dosudjena za Inter. Bravomali milion greskica je islo na stranu protivnika o tome pricam, ne velikih gresaka al dovoljno da isfrustrira i igrace i navijace
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Je*eno nevjerovatno. Šta drugo reć, ponajbolja utakmica ove sezone a izgubili smo je. Barem 4-5 golova smo trebali zabit i na kraju kazna. Igračima i Manciu svaka čast osim levatu Palacio hebo ga onaj ko mu ponudi novi ugovor. Prazan gol i unjesto da je lagano smjesti visoko u mrežu on ošuta po zemlji među 2 igrača. Pa koliko glup moraš bit, čovjek bi pomislio da sa godinama dođe i neko iskustvo ali džabe ti sve kad si propo. Ljajićeva najbolja utakmica u našem dresu al je*ena lopta nije htjela uć da je je*eš.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
ondje je sviran offside icardijaBiscione je napisao/la:Je*eno nevjerovatno. Šta drugo reć, ponajbolja utakmica ove sezone a izgubili smo je. Barem 4-5 golova smo trebali zabit i na kraju kazna. Igračima i Manciu svaka čast osim levatu Palacio hebo ga onaj ko mu ponudi novi ugovor. Prazan gol i unjesto da je lagano smjesti visoko u mrežu on ošuta po zemlji među 2 igrača. Pa koliko glup moraš bit, čovjek bi pomislio da sa godinama dođe i neko iskustvo ali džabe ti sve kad si propo. Ljajićeva najbolja utakmica u našem dresu al je*ena lopta nije htjela uć da je je*eš.
kad god vidim da je Nagatomo u prvih 11 srce mi je na mjestu kad izgubimo..
kao vrhunac veceri izdvojio bih uvodjenje Palacia ispred jednog Jovetića
tu mi je čak došlo da i izgasim stream...
danas Handanovic, Murillo i Miranda po meni odlicni, medjutim sve njihovo pozitivno su Nagatomo i po meni najgori igrač na terenu Medel negirali.. od boljih valja izdvojit jos i Ljajica koji je bio fantastican samo ga gol nije htio.. Brozovic i Kondgobia takodjer loši, a Perisić na momente i užasan..
misljenja sam da ovoj ekipi treba vezni igrač tipa Kovačić (ili točno Kovačić
) jer protiv presinga trenutni vezni igrači nemaju blage veze kako igrati.. također sam za prodaju Perisica vec ovaj prelazni rok (Shaqiri 2
) i dovodjenje novog krila (tipa Candreva)..
za kraj sto je vjerovatno i najbitnije i pod moranje je prodaja Nagatoma, Danila, Montoye i Doda te dovodjenje Van Der Wiela jer ovoliko rotacija na bekovskim pozicija bi se postidili i neki kosarkaski klubovi..
kao vrhunac veceri izdvojio bih uvodjenje Palacia ispred jednog Jovetića
danas Handanovic, Murillo i Miranda po meni odlicni, medjutim sve njihovo pozitivno su Nagatomo i po meni najgori igrač na terenu Medel negirali.. od boljih valja izdvojit jos i Ljajica koji je bio fantastican samo ga gol nije htio.. Brozovic i Kondgobia takodjer loši, a Perisić na momente i užasan..
misljenja sam da ovoj ekipi treba vezni igrač tipa Kovačić (ili točno Kovačić
za kraj sto je vjerovatno i najbitnije i pod moranje je prodaja Nagatoma, Danila, Montoye i Doda te dovodjenje Van Der Wiela jer ovoliko rotacija na bekovskim pozicija bi se postidili i neki kosarkaski klubovi..
#SuningOUT
**** to sve ali Icardi danas
kakav igrac 
+DambrozijeJericho je napisao/la:danas Handanovic, Murillo i Miranda po meni odlicni
Ljajic mora da pogodi jednu od 5, pogotovo ono na pocetku je morao zavrshiti.
Golmani danas izdominirali.
Murillo=JJ
Ipak je vrhunac Nagatomovo povratna za Ljajića u trenutku dok se stisce opasno.Ono je neponovljivo.Zapravo nije,vjerujem da će nam imbecilčina još takvih stvari priuštit ako se nađe u prvom sastavu.Jericho je napisao/la:kad god vidim da je Nagatomo u prvih 11 srce mi je na mjestu kad izgubimo..
kao vrhunac veceri izdvojio bih uvodjenje Palacia ispred jednog Jovetićatu mi je čak došlo da i izgasim stream...
Perišić i dalje očajan.Ako je netko za sada flop po meni je to definitivno on.I to samo takav flop.Još se žali sa Shaqirijem.
Šofer nakon divljanja po cesti pao u formi.Medel također slabo.
Danilo po meni još jednom pokazao zašto je ispred Santona.Zašto je pak imbecil ispred Tellesa vjerojatno samo Mancini zna.Trgni se konjino dok nije kasno.
Handanovic i Icardi najbolji danas sto se mene tiče.Odmah do Ljajić.
Izbori
Ovo je bila idealna prilika da se barem bodom pobjegne Fiorentini za +1,a na kraju razlika ostala ista i još Roma prišla za +1.Bit će gusto do kraja s ova dva kluba u borbi za preostalo mjesto u LP.
Iduća Atalanta.Pola prvenstva je dakle iza nas...
Izbori
Iduća Atalanta.Pola prvenstva je dakle iza nas...
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.