Naravno da je Iker kriv,kao sto trener golmana pokazuje zasto nije rukama branio,blizi ugao se pokriva skracivanjem ugla tijelom i ostavljanjem daljeg ugla da mozes napravit paradu jer je veci prostor ostavljen,a ne kao sto je Iker uradio,prvo nije Suarez ni sutno on je vec leg'o,drugo dalji tj veci ugao/prostor brani nogama
Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
[youtube][/youtube]
Naravno da je Iker kriv,kao sto trener golmana pokazuje zasto nije rukama branio,blizi ugao se pokriva skracivanjem ugla tijelom i ostavljanjem daljeg ugla da mozes napravit paradu jer je veci prostor ostavljen,a ne kao sto je Iker uradio,prvo nije Suarez ni sutno on je vec leg'o,drugo dalji tj veci ugao/prostor brani nogama
Prvo je kriv Ramos jer je sjebao odlicnu ofsajd zamku, a to radi konstantno iz godine u godinu zato sto nije skolovan stoper koji od malena uci da komanduje odbranom.
On uvijek bira povlacenje i ludacke startove umjesto pametne igre i ofsajda. Ti startovi nekad izgledaju lijepo, al vecinom ce to biti penali, protivnik ce ga izbaciti, popusit cemo ofsajd zbog njega itd...
Casillasova reakcija je isto komicna, treba pogledati ovu utakmicu i vidjeti kako je Bravo branio, a ovamo Casillas prima sve sto ne ide po sredini. Jos je zalosnije sto smo mi imali boljeg golmana na klupi koji je sakupljao hrđu.
Uglavnom, Ramos nas je sopstvenim mukama izbacio iz kupa, zajedno sa Casillasom i Baleom ukrao ligu, a Bale nas je gospodski zavalio u ligi prvaka, magicni trojac Realove sezone
On uvijek bira povlacenje i ludacke startove umjesto pametne igre i ofsajda. Ti startovi nekad izgledaju lijepo, al vecinom ce to biti penali, protivnik ce ga izbaciti, popusit cemo ofsajd zbog njega itd...
Casillasova reakcija je isto komicna, treba pogledati ovu utakmicu i vidjeti kako je Bravo branio, a ovamo Casillas prima sve sto ne ide po sredini. Jos je zalosnije sto smo mi imali boljeg golmana na klupi koji je sakupljao hrđu.
Uglavnom, Ramos nas je sopstvenim mukama izbacio iz kupa, zajedno sa Casillasom i Baleom ukrao ligu, a Bale nas je gospodski zavalio u ligi prvaka, magicni trojac Realove sezone
Ja i zaboravio na taj kup. Ono je vjerovatno najlošiji dvomeč jednog fudbalera ikad. Što god je mogao zasrati zasrao je. I koliko je inteligentan nakon zero tituli i njegove užasne sezone on traži 10 miliona platu.Mozambik je napisao/la:Prvo je kriv Ramos jer je sjebao odlicnu ofsajd zamku, a to radi konstantno iz godine u godinu zato sto nije skolovan stoper koji od malena uci da komanduje odbranom.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: Real Madrid CF
To ćeš ti određivat kako će i ko će pisat na ovoj temiandro234 je napisao/la:Da krivit cemo najbolje igraca![]()
osim toga mislim da ti nebi smio pisati na ovoj temi a pogotovo ne trolati
To je tvoje subjektivno mišljenje da je on najbolji igrač, meni je recimo Kross
1. ne odredujem jastokton je napisao/la:To ćeš ti određivat kako će i ko će pisat na ovoj temiandro234 je napisao/la:Da krivit cemo najbolje igraca![]()
osim toga mislim da ti nebi smio pisati na ovoj temi a pogotovo ne trolati![]()
To je tvoje subjektivno mišljenje da je on najbolji igrač, meni je recimo Kross
2. vidi se kolika si neznalica
ocigledno imas limitiranu sposobnost citanja i razumijevanja, ili je nemas nikako. krive se samo 3 covjeka a ne svi osim ronalda...stokton je napisao/la:
O ovome sam i govorio, o svakom igraču se može kenjat samo o Cristini se ne smije riječ reć, nedodirljivo božanstvo od sto miliona koji je donio jednu primeru u 6 godina, ali ne svi su krivi osim njega![]()
Na ovom podforumu postoji nepisano pravilo da se svako može kritikovat osim njega, inače je to kao što madridist kaže "provociranje"
bejl i ancelotti kao iskljucivi krivci jer su definitivno potpuno zakazali te iker koji sigurno nije imao katastrofalnu sezonu ali je bio prosjek a klub kakav je real madrid to sebi ne smije dozvoliti.
ostali su svoje odradili. da je jedan bejl odradio sezonu kao benzema npr. real bi sigurno uzeo primeru. toliko je falilo.
a mislim da te i ne treba ozbiljno shvatati buduci da si dovoljno gluposti nalupao na ovoj temi, zapravo svaki post na ovoj temi je usmjeren kontra ronalda kao da se radi o bendteru licno...
Ova tema vam isključivo služi da onanišete na Kristinu i kada neko kaže nešto što se vama ne sviđa je trol, neznalica i ostali dječiji epiteti.Ahonen je napisao/la:ocigledno imas limitiranu sposobnost citanja i razumijevanja, ili je nemas nikako. krive se samo 3 covjeka a ne svi osim ronalda...stokton je napisao/la:
O ovome sam i govorio, o svakom igraču se može kenjat samo o Cristini se ne smije riječ reć, nedodirljivo božanstvo od sto miliona koji je donio jednu primeru u 6 godina, ali ne svi su krivi osim njega![]()
Na ovom podforumu postoji nepisano pravilo da se svako može kritikovat osim njega, inače je to kao što madridist kaže "provociranje"
bejl i ancelotti kao iskljucivi krivci jer su definitivno potpuno zakazali te iker koji sigurno nije imao katastrofalnu sezonu ali je bio prosjek a klub kakav je real madrid to sebi ne smije dozvoliti.
ostali su svoje odradili. da je jedan bejl odradio sezonu kao benzema npr. real bi sigurno uzeo primeru. toliko je falilo.
a mislim da te i ne treba ozbiljno shvatati buduci da si dovoljno gluposti nalupao na ovoj temi, zapravo svaki post na ovoj temi je usmjeren kontra ronalda kao da se radi o bendteru licno...
Tebi kriv Bale a ja naveo primjer zašto krivim Ronalda i šta sad tvoji argumenti jači jes al u...
Drugo nisam odavno pisao na ovoj temi jer samo služi o ovome o čemu sam predhodno govorio, al s vremena na vrijeme moram vas vratit u realnost, a to je 6 godina = jedna primera i jedna LP koju je donio Ramo i upravo klocina Bale, a ovog po običaju nije bilo nigdje kad se odlučivalo. I još se nije radovao sa igračima kod Raminog gola, a kad je zabio svoj nebitni iz penala radovo se ko da je odlučujući, što dovoljno govori o njemu kao osobi i suigraču.
Sto ti tvrdis da je Ronaldo najvise kriv?
Da je Bale odigrao bolju sezonu?
Cuj donio ligu prvaka zabivsi s metra glavom prazan gol a prije tog zajebo 2 stopostne
ili si trol ili ogromna neznalica 3. nema
Da je Bale odigrao bolju sezonu?
Cuj donio ligu prvaka zabivsi s metra glavom prazan gol a prije tog zajebo 2 stopostne
ili si trol ili ogromna neznalica 3. nema
Sjećam se da je istu takvu priliku imao Suarez i protiv Bayerna ali...juanitomaravillaa je napisao/la:[youtube][/youtube]

ode Ramo brat
.
ode Iker
nes postenog madridiste nac
ode Iker
nes postenog madridiste nac
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ibogami zanimljiv ovaj duel sa Unitedom. Očigledno ne žele ljudi da ih se naziva filijalom. Bit će tu svega u budućnosti. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ramo ostani
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Upravo to, United je odlučio cijenu ispod koje neće ići, pa neka ide i dzaba ako treba naredne sezone, i ako ostane ovako svi su na gubitku.Raul_64 je napisao/la:Mogu uveliko ponovit tu recenicu i zamjenit samo jedno ime.Jer nije se spominjalo samo o "niskim ponudama reala" vec i o unitedu koji ce radije pustit ga besplatno dogodine nego za manje od 40 miliona ove,a posto ne znamo kako je Mendes prenosio gluhe telefone i kako su tekli pregovori , opet smo na pocetku , ti ces reci da se united toboze uvrijedio navodnom ponudom od 13 mil. a ja cu mozda pretpostavit da se van gaal odma postavio tako da nece uopste snizit zacrtanu cijenu.
United - ode besplatno, ali i RM i DDG još više, jer će doći a nije branio... sigurno bi bio rezerva do kraja sezone, forma upitna?
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Za mene je to još daleko od dogovorenog..
Možda Ramos i želi ici, vjerovatno da je voljan preci kod nas, ali..
Bit ce ratnih pregovora izmedju Uniteda i Madrida, pogotovo što su dva igraca u pitanju. I ako dodje do tih transfera, mislim da ce se dogoditi na samom kraju augusta.
Možda Ramos i želi ici, vjerovatno da je voljan preci kod nas, ali..
Bit ce ratnih pregovora izmedju Uniteda i Madrida, pogotovo što su dva igraca u pitanju. I ako dodje do tih transfera, mislim da ce se dogoditi na samom kraju augusta.
ma ostaje Ramo 99%, ovo radi samo da bi sebi osigurao platu koju zeli
samo igranje ovakvih igrica povlaci i posljedice, znamo kakvi su navijaci
samo igranje ovakvih igrica povlaci i posljedice, znamo kakvi su navijaci
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zaboravilo se Ronaldu, zaboravit' će se i Ramosu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
da sigurno je Van Gaal glup da ga stavlja na klupu jer ne zeli produzit ugovor a uvjerljivo je najbolji golmanEPL je napisao/la:Upravo to, United je odlučio cijenu ispod koje neće ići, pa neka ide i dzaba ako treba naredne sezone, i ako ostane ovako svi su na gubitku.Raul_64 je napisao/la:Mogu uveliko ponovit tu recenicu i zamjenit samo jedno ime.Jer nije se spominjalo samo o "niskim ponudama reala" vec i o unitedu koji ce radije pustit ga besplatno dogodine nego za manje od 40 miliona ove,a posto ne znamo kako je Mendes prenosio gluhe telefone i kako su tekli pregovori , opet smo na pocetku , ti ces reci da se united toboze uvrijedio navodnom ponudom od 13 mil. a ja cu mozda pretpostavit da se van gaal odma postavio tako da nece uopste snizit zacrtanu cijenu.
United - ode besplatno, ali i RM i DDG još više, jer će doći a nije branio... sigurno bi bio rezerva do kraja sezone, forma upitna?
Igrać veći od kluba? LVG je kao i Ferguson, ako treba neće biti ni na klupi.... što bi branio???? Doći će novi golman koji će braniti i Valdez da bude rezerva... ovaj može sa tribina gledati tekmu... svejedno ode djaba i da još brani... jaro malo se skontaj...andro234 je napisao/la:da sigurno je Van Gaal glup da ga stavlja na klupu jer ne zeli produzit ugovor a uvjerljivo je najbolji golmanEPL je napisao/la:Upravo to, United je odlučio cijenu ispod koje neće ići, pa neka ide i dzaba ako treba naredne sezone, i ako ostane ovako svi su na gubitku.Raul_64 je napisao/la:Mogu uveliko ponovit tu recenicu i zamjenit samo jedno ime.Jer nije se spominjalo samo o "niskim ponudama reala" vec i o unitedu koji ce radije pustit ga besplatno dogodine nego za manje od 40 miliona ove,a posto ne znamo kako je Mendes prenosio gluhe telefone i kako su tekli pregovori , opet smo na pocetku , ti ces reci da se united toboze uvrijedio navodnom ponudom od 13 mil. a ja cu mozda pretpostavit da se van gaal odma postavio tako da nece uopste snizit zacrtanu cijenu.
Izgleda da je dogovoreno:
AS reckon Man United have agreed to sell De Gea to Madrid for €35m, as the goalkeeper panics about Carrington return.
Cijena za 10
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Cijena je uobicajena za kvalitetne igarce koji ulaze u zadnju godinu ugovora, to sam pisao prije dva dana.
Real je vec doveo Kroosa za 30 + 5 klauzule i Danila za 31 milion, isto u zadnjoj godini ugovora.
To se znalo od pocetka da ce se naci na toj cifri.
Real je vec doveo Kroosa za 30 + 5 klauzule i Danila za 31 milion, isto u zadnjoj godini ugovora.
To se znalo od pocetka da ce se naci na toj cifri.
Mozambik je napisao/la:Prvo je kriv Ramos jer je sjebao odlicnu ofsajd zamku, a to radi konstantno iz godine u godinu zato sto nije skolovan stoper koji od malena uci da komanduje odbranom.
ramo ramo druze moj...
ramo vas je i u ligi prvaka kostao, onaj odlucujici gol juventusa u revansu u madridu je njegov u velikoj mjeri, ne znam jeste li primijetili kako je i tu upropastio ofsajd zamku, lopta se odbija prema vidalu nakon kornera, igraci reala skolski izlaze i ostavljaju igrace juventusa u zamci, jedino ramo ostaje i pravi frizuru, lopta dolazi do pogbe koji spusta za moratu i gol, sve zahvaljujuci rami koji umjesto da izadje i da pogba ostane u ofsajdu, fakin pravi frizuru u opasnoj situaciji po njegov gol, situacija se jasno vidi na 0.41
[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.