HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
samo nagadjam, da se mozda Karacic nije pobunio, hocete titulu prodajete Crnova a dovodite Todorovica koji je realno tanak igrac, pa je mozda zato dobio 'nogu'mala sara je napisao/la:ne mogu da vjerujem![]()
![]()
sve kontam da su se oko para zakacili jer ne vjerujem da je do rezultata fuj![]()
![]()
Pyro is not a crime !
Ne kontam i ne znam sta reci.Tajming je ocajan.Dosad sam podrzavao upravu 100% ali ovaj potez ne razumijem.Valjda ce uskoro biti sve jasnije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Vlado Jagodic
Ma kao što vidiš iz priopćenja, očito Karačić nije htio osvojiti naslov
Još se usude ovakvu glupost od priopćenja objaviti, a baš me zanima šta će biti na kraju sezone
ako ne uspijemo uzeti naslov.
Tko će tada biti odgovoran i dati ostavku?!

Još se usude ovakvu glupost od priopćenja objaviti, a baš me zanima šta će biti na kraju sezone
ako ne uspijemo uzeti naslov.
Tko će tada biti odgovoran i dati ostavku?!
Svadja i nista drugo. Ovim ste samo pojacali konkurente, stvarno me iznenadila vijest jer je covjek napravio dobru ekipu koja je sposobna biti konkurent za titule sto je i dokazao rezultatima. Nimalojasna odluka uprave, ne mora nuzno na lose izaci ali gledajuci njegove rezultate sigurno da se ne stice utisak kako je odluka logicna.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- primasquadra
- Kontakt:
navodno Brana preuzeo BiH u19 reprezentaciju
A vas vjerovatno preuzima Vlado Jagodicprimasquadra je napisao/la:navodno Brana preuzeo BiH u19 reprezentaciju
i da jest, nema nikakve potrebe za otkazom! odavno ga udbaši tjeraju iz kluba, a napokon su i uspjeli... tužan dan za HŠK Zrinjski....primasquadra je napisao/la:navodno Brana preuzeo BiH u19 reprezentaciju
sa fb-a.

Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 27 dec 2014, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.
#SuningOUT
Ma di piše da je preuzeo U19 reprezentaciju? Glupost živa
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Jedina istina.Jericho je napisao/la:i da jest, nema nikakve potrebe za otkazom! odavno ga udbaši tjeraju iz kluba, a napokon su i uspjeli... tužan dan za HŠK Zrinjski....primasquadra je napisao/la:navodno Brana preuzeo BiH u19 reprezentaciju
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
vjerujem da ima nešto po strani što neznamo i što ćemo ubrzo saznati . treba se strpiti i sačekati još malo
Ma odnosi su vec davno poremeceni to se zna jos od ljeta, ali smjenjivanje trenera kad imamo 3 boda iza vodeceg i prvih 6 kola imamo 4 kuci, prakticki mozemo vrlo lako startati sa 18 bodova iz 6 kola, i onada ovo... Ovobnema veze sa rez. ovdje je nesto interno puklo. Sramota je na ovakav nacin smjenjivati trenera, tako bne rade gosop
Katastrofa
Katastrofa
I have a dream
Sada se prisjetih Braninog intervjua u 4 mjesecu kada je na novinarsko pitanje da li ce docekati drugu godisnjicu na klupi Zrinje, odgovorio da vjerovatno nece.Maloprije sam napisao da je tajming los ali opet kad razmislim ako je vec moralo bolje sada nego usred proljetnog djela prvenstva.Nadam se da ce bar novi trener biti na Braninom nivou.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Kako će tek ovo utjecati na igrače ?
Kakvog će tek belaja bit ako Baka sjedne na klupu..
Kakvog će tek belaja bit ako Baka sjedne na klupu..

-
- Kontakt:
Kakav Baka neka vočkica igra okane svetinje
iz pouzdanih izvora novi trener ce se birati izmedju elvisa scorie, ivice barbarica, armanda marenzia i roberta jarnija.
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
Rober Jarni prije dva mjeseca preuzeo nekoga u Madjarskojrondo je napisao/la:iz pouzdanih izvora novi trener ce se birati izmedju elvisa scorie, ivice barbarica, armanda marenzia i roberta jarnija.
- molotovljev
Pesc ( Pecuh )aS_Roma je napisao/la:Rober Jarni prije dva mjeseca preuzeo nekoga u Madjarskojrondo je napisao/la:iz pouzdanih izvora novi trener ce se birati izmedju elvisa scorie, ivice barbarica, armanda marenzia i roberta jarnija.
F.K.SARAJEVO
WTF?rondo je napisao/la:iz pouzdanih izvora novi trener ce se birati izmedju elvisa scorie, ivice barbarica, armanda marenzia i roberta jarnija.
" onclick="window.open(this.href);return false; Barbe, svi ostali su tališke i nemaju ni znanja ni kvalitete za nešto više...
Bojim se da je ovo oproštaj od titule, ne znam Barba je u Japanu, mislim da od njega nema ništa...
Ovi ostali ne poznaju ni mentalitet ni igrače... Uuuu
I have a dream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.