Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislim da nije ACL nego nešto oko zgloba.
Šteta bi bilo da nešto bude jer je to doslovno bio zadnji napad, yebem mu majku.
Trent bi trebao biti full spreman u nedjelju tako da povreda Bradleya i nije trenutno neki hendikep.
Šteta bi bilo da nešto bude jer je to doslovno bio zadnji napad, yebem mu majku.
Trent bi trebao biti full spreman u nedjelju tako da povreda Bradleya i nije trenutno neki hendikep.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Real definitivno nije bio na razini od prije par sezona, ali smo mi s druge strane izdominirali u svakom pogledu. Jos jedan clean sheet, Kelleher odlican, Andy podsjetio na stare dane, sredina odlicna. Salah brutalan i svakom minutom na terenu pokazuje zasto zasluzuje novi ugovor.
Veoma gorak okus sa ovim povredama, dolaze u preglupom momentu, nadati se da nisu preozbiljne
Ali moramo nastaviti sezonu, sljedeca tekma vec za 4 dana.
5/5 Champions League
10/12 Premier League
Brutalno!
Veoma gorak okus sa ovim povredama, dolaze u preglupom momentu, nadati se da nisu preozbiljne

Ali moramo nastaviti sezonu, sljedeca tekma vec za 4 dana.
5/5 Champions League
10/12 Premier League
Brutalno!
- JayCatwright
- Kontakt:
Konate nikad bolje nije izgledao, taman covjek pomisli rijesio se i povreda i ovo se desi.
Izgleda da ga je ono šugavo Rayo Vallecano level talenta smeće Endrick povrijedilo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Isao mali namjerno na povredu, napravio par faulova, nije tako lopte, nadam se jos jednom ACL-u Militaoa
- JayCatwright
- Kontakt:
Mene to malo podsjeća na škarice Pickforda
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ma koljeno sjebano, onako hodas kad si pokidan jbg. Nadam se da grijesim ali nevjerovatno je da se to desilo tik pred posljedni zvizduk, **** favelasko smrdljivo je namjerno pravilo faulove od ulaska. Sreca Trent se vraca taman sa kad Bradley ide na odmor, nadam se da nije ozbiljna povreda, a sto se Konatea tice moguc kraj sezone nazalost, bas sranje. Sad Gomez i Quansah moraju uskociti a to ce biti downgrade za 30% u odbrani.
- jasonstatham
- Kontakt:
Wow!FieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑27 nov 2024, 22:121:0
Pametno, mudro i tvrdo.
Mac Allister
[/quote]
Bio sam blizu, a? Nakon svih penala i šansi, zeznu me Gakpo iz ničega.

Lijepo su odigrali, pametno kako sam i predpostavljao. Mac, Jones i Bradley. Vrhunski. Kella, prvi dodir s loptom je odbranjen penal. Dečko je jedinstven.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Bio sam blizu, a? Nakon svih penala i šansi, zeznu me Gakpo iz ničega.jasonstatham je napisao/la: ↑28 nov 2024, 00:11Wow!

Lijepo su odigrali, pametno kako sam i predpostavljao. Mac, Jones i Bradley. Vrhunski. Kella, prvi dodir s loptom je odbranjen penal. Dečko je jedinstven.
[/quote]
Zamalo

Trenutno nam je odbrana bas izubijana. Pricamo o povredama Trenta, Allija, Tsimija, a sad su se prikljucili i Bradley i Ibou. Ok, fale i Diogo, Elliot i Chiesa, ali njihove pozicije nisu u tolikoj krizi kao odbrana, ima dovoljno rotacije.
Bit ce zafrkano u nedjelju, iskreno mislim da bi Gomez trebao na desno krilo, pogotovo ako Trent (koji je sinoc eventualno trebao dobiti tek koji minut) nije 100% spreman. Quansah ce morati uskociti i mislim da bi trebao odraditi posao kako treba.
Lagano dolazi na naplatu intenzivna sezona, gdje smo na svim frontovima na samom vrhu. Za to su trebali nevjerovatni napori svih. Valjda necemo pokupiti jos koju povredu u nadolazecem periodu, jer se inace sve u sekundi moze promijeniti.
Mislim da bismo u januaru trebali ici prvenstveno po pojacanja u odbrani i eventualno ta 6-ica. Ryan je ovosezonsko otkrice, lik kida i vjerovatno je trenutno jedan od najboljih na toj poziciji, ali ne moze iznijeti cijelu sezonu sam na ledjima. Endo je pod Kloppom, sto se mene tice, dobre partije pruzao, ali vidim da kod Slota ne dobiva previse prilika, sto mora imati neki specifican razlog. Mora da se ne uklapa bas takticke zamisli trenerskog tima.
Stoga, ne bi bilo lose pojacati taj defanzivni dio. Mislim, tesko da ce biti kakvih pojacanja, poznavajuci politiku kluba, ali eto...
[media] [/media]

- JayCatwright
- Kontakt:
Ibou možda bude spreman i za nedjelju
Bradleya nema neko vrijeme

Bradleya nema neko vrijeme
Hvala Najvećem.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
U ovoj dosadašnjoj eri Slota, kada nemamo dobar rezultat na poluvremenu, uopšte nisam zabrinut.
Neovisno o tome da li smo fulali par dobrih šansi ili nismo ništa pokazali u prvom.
Ove sezone, bar zasad, jednostavno dominiramo u drugom poluvremenu kada trebamo rezultat (izuzev Nottingham Forresta). To je baš ohrabrujuće.
Svi su sinoć odigrali vrhunsku utakmicu. Doslovno ne mogu izdvojiti ništa loše osim jeftinog penala Robertsona. Možda Diaz je mogao biti bolji.
Neovisno o tome da li smo fulali par dobrih šansi ili nismo ništa pokazali u prvom.
Ove sezone, bar zasad, jednostavno dominiramo u drugom poluvremenu kada trebamo rezultat (izuzev Nottingham Forresta). To je baš ohrabrujuće.
Svi su sinoć odigrali vrhunsku utakmicu. Doslovno ne mogu izdvojiti ništa loše osim jeftinog penala Robertsona. Možda Diaz je mogao biti bolji.
Dosta puta se desi da ekipa izađe totalno drugačija u drugom poluvremenu, ali još nisam vidio da neka to konstantno radi kao mi ove sezone. Ne znam šta im Slot govori na poluvremenu, ali svaki meč ih digne i tačno zna taktički da se prilagodi.
Kako sam čitao, i u Feyenoordu je bila ista priča. Čini mi se da ima glavnu zamisao, pusti igrače da je provode i onda nakon 45 minuta vidi kako se može zabiti gol.
Matematičari su samo tako uboli sa njim.
Na trenutke me frustrira jer ne meljemo protivnike kao pod najboljim danima Kloppa, no ovo je mnogo bolje za živce. Odigrao je 17 utakmica u Engleskoj i LP, primio svega devet golova. I veliki dio tih golova su plod individualnih grešaka, a ne greške sistema. Ne ispadamo lako kao prije, nazad smo top.
Kad zabijemo gol imam osjećaj da olako protivniku prepustimo kontrolu nad igrom i upadamo u neku ping - pongu vrstu igre gdje nam dugo treba da uspostavimo kontrolu, to mi se nikako ne sviđa.
Kako sam čitao, i u Feyenoordu je bila ista priča. Čini mi se da ima glavnu zamisao, pusti igrače da je provode i onda nakon 45 minuta vidi kako se može zabiti gol.
Matematičari su samo tako uboli sa njim.
Na trenutke me frustrira jer ne meljemo protivnike kao pod najboljim danima Kloppa, no ovo je mnogo bolje za živce. Odigrao je 17 utakmica u Engleskoj i LP, primio svega devet golova. I veliki dio tih golova su plod individualnih grešaka, a ne greške sistema. Ne ispadamo lako kao prije, nazad smo top.
Kad zabijemo gol imam osjećaj da olako protivniku prepustimo kontrolu nad igrom i upadamo u neku ping - pongu vrstu igre gdje nam dugo treba da uspostavimo kontrolu, to mi se nikako ne sviđa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SoloControTutti
- Kontakt:
Slot je fantastican trener i nije jednodimenzionalan. Svaku tekmu vodi za sad perfektno, jedino ono klizanje protiv Foresta je negativan rezultat ali u toj tekmi je mogla biti i bolja realizacija pojedinaca tako da bi se izbjegao poraz ali nema veze, mozda je i taj rani poraz dosao u najbolje vrijeme i dobar samar za dalje sto se i pokazalo do sad.
Izgleda kao da svakoj tekmi pristupa na nacin da u prvom pol odmjerava protivnika, trazi se slabe tacka, nacin na koji igraju i sta zele, nie run and gun fudbal kao kod Jurgena pa pod svaku cijenu samo rokanje. Ovdje se strpljivije grade napadi, trazi se najbolji nacin da se nacne protivnik, kad ne ide presingom ide se na duge lopte ali ne tipicne engleske nabijacine nego odilcno uigrane akcije, pored toga znaju i da mrcvare protivnika loptom i posjedom na treba, jednostavno se konotrlisu tekme dosta bolje. Mora se reci da je velika stvar to sto ova ekipa je imala mastera genen presinga i presinga generalno sto je Slotu dodatno olaksalo posao, automatizam te igre je usadjen u ekipu dok je Slot dodao sve ovo svoje sto ima i spoj je fantastican za sad. U prvom lagano odmjeravanje, u drugom cesto se desava blickrig i to je vec neki uzorak, sto je najbolje u tom izobilju i raznovrsnosti u igri protivnicima je teze da kontriraju za razliku kod Jurgena sto je nekad bio slucaj. Bitna stavka je da mi se cini da se ovdje koliko-toliko manje trose igraci barem za odreden postotak, a djeluju jednako ubojito.
Ako ne bude krize s povredama neke ozbiljnije i ako ne bude veceg pada forme pojedinaca onda ova sezona obecava dosta...
Izgleda kao da svakoj tekmi pristupa na nacin da u prvom pol odmjerava protivnika, trazi se slabe tacka, nacin na koji igraju i sta zele, nie run and gun fudbal kao kod Jurgena pa pod svaku cijenu samo rokanje. Ovdje se strpljivije grade napadi, trazi se najbolji nacin da se nacne protivnik, kad ne ide presingom ide se na duge lopte ali ne tipicne engleske nabijacine nego odilcno uigrane akcije, pored toga znaju i da mrcvare protivnika loptom i posjedom na treba, jednostavno se konotrlisu tekme dosta bolje. Mora se reci da je velika stvar to sto ova ekipa je imala mastera genen presinga i presinga generalno sto je Slotu dodatno olaksalo posao, automatizam te igre je usadjen u ekipu dok je Slot dodao sve ovo svoje sto ima i spoj je fantastican za sad. U prvom lagano odmjeravanje, u drugom cesto se desava blickrig i to je vec neki uzorak, sto je najbolje u tom izobilju i raznovrsnosti u igri protivnicima je teze da kontriraju za razliku kod Jurgena sto je nekad bio slucaj. Bitna stavka je da mi se cini da se ovdje koliko-toliko manje trose igraci barem za odreden postotak, a djeluju jednako ubojito.
Ako ne bude krize s povredama neke ozbiljnije i ako ne bude veceg pada forme pojedinaca onda ova sezona obecava dosta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.