Mirza je igro i dolazio , Mirzaa je dao kolko je mogao dat cak i poslije zajebane bolesti je opet doso , ti ne razumjes sta ja govorim , ima istoriju neprofesionalnog odnosa prema repci i na prste nastupa u A selekciji , zadnju prije dvije god. On kad bude se ponaso u skladu ostalih reprezentativaca mada nije to visok nivo ja cu odma ga hvalit na sva zvona , do tada meni ljudina nije , 5 god ocel doc necl , mantanje svaki opet isto , pa ode u po kvalifikacija , alo baaaaaa, nema smisla. Uglavnom vama vase meni moje ovo i jest forum svako ima pravo na misljenjelumani je napisao/la:Nemoj hejtat bez razloga,da ti ponovo objasnim u Junu ne moze doci nema ekipe,morao bi sam sebi ogromnu cifru upaltiti u slucaju povrede ode i karijera...Dolaziti ce on,ne brini se,odlican je momak.btw,Mirza nije nastupio upravo iz istog razloga ;)ti mislis i kada dodu da je sve ok,pripreme zadnjih 15 godina nisu prosle neu problema,a Problem je upravo savez igraci nemaju volje da sami sve placaju..Mirza skandali,Mirza napustio pripreme pa se vrati,Musa kurcenje,Neno **** Kenanu Majku,Neno i Mrsic se tukli da ne idem dalje....
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
mirza igro i dolazio
mirza je bjezo iz hotela sa priprema
ono sto je radio protiv rusije ne bi andray blatche radio...i citave te kvalifikacije
koliko si samo slijep u svojom neznanju...ili je to selektivna mrznja

mirza je bjezo iz hotela sa priprema
ono sto je radio protiv rusije ne bi andray blatche radio...i citave te kvalifikacije
koliko si samo slijep u svojom neznanju...ili je to selektivna mrznja
Ja Mirzu gotivim ali daleko je on od Legedne..Bjezao je i on,Pa se vracao a da ne spominjem da uvijek mijenjamo pripreme zbog njega jer dode sa +15kg na pripreme...Daleko smo mi od ideale inace se ne bi deavalo ovo Sto se desava..Malo razuma igracima..paulus je napisao/la:Mirza je igro i dolazio , Mirzaa je dao kolko je mogao dat cak i poslije zajebane bolesti je opet doso , ti ne razumjes sta ja govorim , ima istoriju neprofesionalnog odnosa prema repci i na prste nastupa u A selekciji , zadnju prije dvije god. On kad bude se ponaso u skladu ostalih reprezentativaca mada nije to visok nivo ja cu odma ga hvalit na sva zvona , do tada meni ljudina nije , 5 god ocel doc necl , mantanje svaki opet isto , pa ode u po kvalifikacija , alo baaaaaa, nema smisla. Uglavnom vama vase meni moje ovo i jest forum svako ima pravo na misljenjelumani je napisao/la:Nemoj hejtat bez razloga,da ti ponovo objasnim u Junu ne moze doci nema ekipe,morao bi sam sebi ogromnu cifru upaltiti u slucaju povrede ode i karijera...Dolaziti ce on,ne brini se,odlican je momak.btw,Mirza nije nastupio upravo iz istog razloga ;)ti mislis i kada dodu da je sve ok,pripreme zadnjih 15 godina nisu prosle neu problema,a Problem je upravo savez igraci nemaju volje da sami sve placaju..Mirza skandali,Mirza napustio pripreme pa se vrati,Musa kurcenje,Neno **** Kenanu Majku,Neno i Mrsic se tukli da ne idem dalje....
.Brcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
I ja sam bio istog misljenja u pocetku za Nihada,ali nakupilo se momku sranja u BiH kosarci.
Sta se Nurkicu nakupilo...Preca mu je NBA od drzave od toga zivis i ja to mogu razumiti ali nemoj vuci citavu naciju za nos.
Izjasni se reci necu da igram i to je to...
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 15 maj 2018, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Advokat procitaj post ispod , to ja njemu zamjeram , ponavljam Djedovicu je mozda dokurcilo al dok je bio u repci davao je sve i bio je uvjek tu i kad nije htio vise igrat nije i zavrsena prica. Ne valja kako je to uradio al makar se ne moram pitat sta ce bit sljedeci put. NBA znam i pratim , necu da idem u tu temu , masa NBA igraca dolazi u repke koje ih ne trebaju zato sto je to cast i privilegija, nejse reko sam ti imas pravo na svoje misljenje ja na svoje i ne hejtam nikog , samo ne cjenim njegovo ponasanje dosad. Mirza kad nije mogao dolazit uvjek sam ga vidio na tv u da se pravda iako nije morao ,. Mislim mozda je to i mladost mopzda se uozbilji sad al zasad ne kajem nista drugo osim da je bio neprofesionalan prema repci prema Dusku , prema savezu , proslom posebno , to je svePip je napisao/la:da skratimo pricu,de nam reci kad je bio zdrav a nije igrao? osim ovih pretkvalifikacija koje smo izdominirali sa sejficem na centruquote="paulus"
Pogledaj kolko je taj koji me isto izivciro al njegovu odluku sam prihvatio i preso preko nje , a pogledaj koliko ti klijent ima nastupa , sa obzirom da igra svake dvije god 2 tekme bice gustoUsput siguran sam da ti ako nista mogu amidza bit sto se godina tice , najace bipodistavanje na netu , kad ne znas sta da kontraangumetiras , djete tralala . Ja nisam vidio da ovako neko brani Bakira a on ima placenike sigurno , cime je on to zasluzio zivo me zanima , partijama u Portlandu
znas li da se u medjuvremenu promjenio sistem da vise nema eura svako dvije godine...sta cemo za nurkicevim uspjesima u mladjim kategorijama kojih djedovic nema...da li si uopce pratio kosarku kad su gordic i djedovic igrali B diviziju (jednom)??
s koliko godina se djedovic oprostio?
zasto se djedovic oprostio?
znas li ista o NBA ligi i pravilima ...jel u istoj poziciji batum i nurkic ovo ljeto???
Epidaurus je napisao/la:Bivol od Zivinica nastavlja urinirat po drzavnom dresu, samo jako patriJoto
da,bitnije za nasu reprezentaciju je da na patike stavi imena generala armije ih nego da se nekad odazove pozivu da igra za reprezentaciju svoje drzave
nista mi ne odgovori...bezbeli
nego bajagi ti smeta njegov bonton a ne sto ne igra
ne cudi me ovakva prica,srpski i hrvatski botovi rade punom parom da unesu sjeme razdora medju bosnjake..pa cak i u sportu.dovoljno je vidjet mrznju na b92 kad im unisti jokica
nego bajagi ti smeta njegov bonton a ne sto ne igra
ne cudi me ovakva prica,srpski i hrvatski botovi rade punom parom da unesu sjeme razdora medju bosnjake..pa cak i u sportu.dovoljno je vidjet mrznju na b92 kad im unisti jokica
Zadnja izmjena: Pip, dana/u 15 maj 2018, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Medju kojim dusmanimaPip je napisao/la:volio bi ti da se oprosti...ipak postoji prpa medju dusmanima da mi uz nurkicevu pomoc u septembru mozemo skupit dovoljno bodova za svjetsko...jos ako dobijemo belgiju i nekim cudom francusku, gotovo sigurno idemo na svjetskoBrcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
I ja sam bio istog misljenja u pocetku za Nihada,ali nakupilo se momku sranja u BiH kosarci.
Sta se Nurkicu nakupilo...Preca mu je NBA od drzave od toga zivis i ja to mogu razumiti ali nemoj vuci citavu naciju za nos.

Sto se tice tih bodova ,ako ovo ako ono,cudo tamo cudo vamo....I tako evo preko dvije decenije od samostalnosti i kraja rata.
Otupio sam na cuda, naravno gledam pratim ali se ne nerviram pri porazima. ...A svaka pobjeda usreci me...
Ja pricam o Nurkicu kao ljudskom karakteru a ti nekim dusmanima.
Mirza je pravio sranja isto ali je i igrao kada mnogi nisu htjeli...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Joj majko draga jest eto tolki je neko dusman da nece BiH na Svjetskom , pa sta je vama ba. Covjek ti je samo reko sto velika vecina misli o njemu na osnovu ponavljam dosadasnjeg ponasanja.Niko ne govori dabogda crko , umrla mu krava , samo , izjasni se , ako ne mozes , ne mozes i zavrseno . Normalno da razumjem da je prece zaradit 100 mill ako mu to ugrozava repka javno kazes i niko te nece gnjavit . Al sad neko dusman Nurkicu aman da bi volio da ne igra je sega .Pip je napisao/la:volio bi ti da se oprosti...ipak postoji prpa medju dusmanima da mi uz nurkicevu pomoc u septembru mozemo skupit dovoljno bodova za svjetsko...jos ako dobijemo belgiju i nekim cudom francusku, gotovo sigurno idemo na svjetskoBrcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
Eno sad smo srbi i hrvati unosimo sjeme razdora hahahahahaha pa majko draga , sta ti je Nurkic Amidza
pa sto nam ne kazes kakve smo koristi imali od nurkica sa nogom u gipsu??ili znas nesto vise.garantujem da vam se toliko toga od propagande pomjesalo da vise i ne znate kad je koju povredu vukao samo znate da je izdajnik jer ste tako procitaliBrcanskamalta je napisao/la:Medju kojim dusmanimaPip je napisao/la:volio bi ti da se oprosti...ipak postoji prpa medju dusmanima da mi uz nurkicevu pomoc u septembru mozemo skupit dovoljno bodova za svjetsko...jos ako dobijemo belgiju i nekim cudom francusku, gotovo sigurno idemo na svjetskoBrcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
Izjasni se reci necu da igram i to je to...![]()
Sto se tice tih bodova ,ako ovo ako ono,cudo tamo cudo vamo....I tako evo preko dvije decenije od samostalnosti i kraja rata.
Otupio sam na cuda, naravno gledam pratim ali se ne nerviram pri porazima. ...A svaka pobjeda usreci me...
tu suplju prodaji nkom drugom druskanepaulus je napisao/la:Joj majko draga jest eto tolki je neko dusman da nece BiH na Svjetskom , pa sta je vama ba. Covjek ti je samo reko sto velika vecina misli o njemu na osnovu ponavljam dosadasnjeg ponasanja.Niko ne govori dabogda crko , umrla mu krava , samo , izjasni se , ako ne mozes , ne mozes i zavrseno . Normalno da razumjem da je prece zaradit 100 mill ako mu to ugrozava repka javno kazes i niko te nece gnjavit . Al sad neko dusman Nurkicu aman da bi volio da ne igra je sega .Pip je napisao/la:volio bi ti da se oprosti...ipak postoji prpa medju dusmanima da mi uz nurkicevu pomoc u septembru mozemo skupit dovoljno bodova za svjetsko...jos ako dobijemo belgiju i nekim cudom francusku, gotovo sigurno idemo na svjetskoBrcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
hahaha
cuj nije problem sto en igra,vec sto se kulturno ne javi i izvini sto je slomio nogu
Nurkic i Djedovic nisu isto.
Jednog se kroz repku guralo dok je bio u drugoj/trecoj ligi Spanije, dok Juka od repke nije dobio nista.
Netko je prodao drzavni grb za par stotina hiljada....
Ima Juka svojih mana, ali on sa Djedovicem ne moze u istu recenicu ...
Jednog se kroz repku guralo dok je bio u drugoj/trecoj ligi Spanije, dok Juka od repke nije dobio nista.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Jarane ovo il su mu haveri il rodbina , ne mantaj se bezveze , vidis da to nema rezona o cemu pricamo , posao nas djelit po nacionalnostima ovdje , odbrana pod svaku cjenu, sjeme razdora radi Nurkica koji je zadnji put igro ihiiiii i ima 5 ,6 tekmi za A selekciju lolBrcanskamalta je napisao/la:Medju kojim dusmanimaPip je napisao/la:volio bi ti da se oprosti...ipak postoji prpa medju dusmanima da mi uz nurkicevu pomoc u septembru mozemo skupit dovoljno bodova za svjetsko...jos ako dobijemo belgiju i nekim cudom francusku, gotovo sigurno idemo na svjetskoBrcanskamalta je napisao/la:Taj Djedovic je iz svog dzepa pozajmljivao novac za repku savezu. ..
Izjasni se reci necu da igram i to je to...![]()
Ma Djedovic je supcina ispo bez daljnjeg al on se potego radi poente da je nacisto zavrsio i makar se ponaso korektno u repci i koliko se sjecam uvjek je bio jedan od boljih da je igrao u 18 ligiBassha je napisao/la:Nurkic i Djedovic nisu isto.
@paulus
Rodbina Mu nisam 100%✓Daleko sam ja od Kalesije..
Rodbina Mu nisam 100%✓Daleko sam ja od Kalesije..
zasto ne odgovoris na ona pitanja
sta je problem? imas priliku da dokazes svoju poentu ali se vadis da ti samo smeta njegov bonton hahaha
zasto je problem da mi dokazes svoju poentu??
ili je lakse reci odigro 5-6 tekmi, da sakrijes sustinu??jel kriv i sto ga aco nije vodio na euro???sa 18 bi bio korisniji od kikanovica
hahaah skim i ja diskutujem...kaze nemam pojma sta je nba ali bi razglabo kako se ostali odazivaju
sta je problem? imas priliku da dokazes svoju poentu ali se vadis da ti samo smeta njegov bonton hahaha
ili je lakse reci odigro 5-6 tekmi, da sakrijes sustinu??jel kriv i sto ga aco nije vodio na euro???sa 18 bi bio korisniji od kikanovica
hahaah skim i ja diskutujem...kaze nemam pojma sta je nba ali bi razglabo kako se ostali odazivaju
Jarane prvo znas li ti sta je bonton , jer pojma nemam gdje ti vidis da meni smeta njegov bonton , drugo u vezi NBA citaj ba malo pazljivije , trece sta ba bubas ti ko prica o Aci i sto ga Aco nije zvao , kakve to ima veze sa onim sto licno meni smeta a i mnogim drugim kod njega i nabrojao sam vise puta fino sta i nije bonton , nisam jos siguran jesi pomjeso bonton sa necim?!Mislim ti si se toliko razestio da optuzujes nekog ovdje da je srbin hrvat ( a sta i da jeste imaju i oni pravo navijat za BiH ) i da siju klicu razdora medju Bosnjacima, alo ba u vezi Nurkica neko sije klicu razdora pahahahahahahahahaPip je napisao/la:zasto ne odgovoris na ona pitanja
smeta ti sto se ne javlja na telefon i kaze da se oprostio ??
tek tada bi pokazao postovanje prema drzavi, bonton...??
jel to ono sto mu zamjeras a tebe bi ucinilo sretnim??da se oprosti??
nisam ti ja nikakav jaran
POSTOVANJE PREMA DRZAVI . BONTON , MAJKO DRAGA , AJD VOZDRA!!!!Pip je napisao/la:smeta ti sto se ne javlja na telefon i kaze da se oprostio ??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.