Jesi li jedan od ovih,ako jesi dobro te poznajem. Ako je fakat istina da si do 8 god zivio u Beogradu fenomenalno te poznajem. Ali nisi sa Carsije vec iz Velesica. Lazem li sta?UnitedForce je napisao/la:https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=576673EDMortemHz je napisao/la:Fino, fino..sad jos samo na Koševu da se pojave i bilo bi odlicno, naravno ne za njih.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sretan Dan NEZAVISNOSTI 
-
robertugrenovic
- Kontakt:
Nezz..po meni obrana pušta na sve strane,i uopće ne izgleda dobro. A ako se ozljedi neko od dva vezna koji trenutno igraju, nezz ko će ih zamjeniti. Isto važi i za obranu..
A lijevi bek bez obzira na asistencije..ono šta radi u obrani je užas, gore je super..al obrana,cak je i lucho ibanez bio bolji :p
A lijevi bek bez obzira na asistencije..ono šta radi u obrani je užas, gore je super..al obrana,cak je i lucho ibanez bio bolji :p
ElCartel11 je napisao/la:Sretan dan nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine!
04.10.2009 !!
Dok je tvojih sinova, ti ces biti slobodna, prkosna i ponosna...
Volim te Bosno

Volim te Bosno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Majko mila, dosla najbolja i najjaca ultra skupina u BiH, nadaleko cuvena i ozloglasena Gerila iz Travnika da nam dijeli savjete kako i sta smo trebali uraditi.PitarBordo je napisao/la:Tema je rezervisana isključivo za navijače Fudbalskog Kluba Sarajevo Hari moj solidni.SamoTravnik je napisao/la:Mislim da vam je smijesna prica. Vas 500 u Mostaru a njih 40 treba ici vama u susret ? Pa nije niko na bobama sine moj. Sto ste vi spavali 400km od Poznana ? Znalo se da su dosli, moglo se u Jablanici odvojit i produzit do Bugojna i cekat, to je prva solucija.. druga da ih doceka neko u Sarajevu jer ne broje Horde samo onoliko clanova koliko ih je bilo u Mostaru.. prema tome prica vam ne pije vode..
Cuj trebali skrenuti sa rute putovanja pod policijskom patrolom na najvaznije gostovanje ove sezone?!
Ubij se debilu.
PS. Ti ne bi ni isao u Poznan. Muda ti ko 1/4 Harijevog cevapa.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ko je Gerila?ultrasegamega je napisao/la:Majko mila, dosla najbolja i najjaca ultra skupina u BiH, nadaleko cuvena i ozloglasena Gerila iz Travnika da nam dijeli savjete kako i sta smo trebali uraditi.PitarBordo je napisao/la:Tema je rezervisana isključivo za navijače Fudbalskog Kluba Sarajevo Hari moj solidni.SamoTravnik je napisao/la:Mislim da vam je smijesna prica. Vas 500 u Mostaru a njih 40 treba ici vama u susret ? Pa nije niko na bobama sine moj. Sto ste vi spavali 400km od Poznana ? Znalo se da su dosli, moglo se u Jablanici odvojit i produzit do Bugojna i cekat, to je prva solucija.. druga da ih doceka neko u Sarajevu jer ne broje Horde samo onoliko clanova koliko ih je bilo u Mostaru.. prema tome prica vam ne pije vode..
Cuj trebali skrenuti sa rute putovanja pod policijskom patrolom na najvaznije gostovanje ove sezone?!
Ubij se debilu.
PS. Ti ne bi ni isao u Poznan. Muda ti ko 1/4 Harijevog cevapa.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sabrine mi moje!
Samo da bude lijepo vrijeme u subotu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/jurci ... ora/186074
Naivan trener...hahahahaha...mis pis trener
Sretan praznik braco po boji

Sretan praznik braco po boji
Sta kaze mi naivni?kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/jurci ... ora/186074
Sretan praznik braco po boji![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bit ce ako Bog daMajkl je napisao/la:Samo da bude lijepo vrijeme u subotu.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nemoj se smijati ,sjecas se da nam je Celik bod otkino prošle godine na Kosevu.Bolanos je napisao/la:Sta kaze mi naivni?kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_ ... ora/186074
Gledao ja neki dan ne mogu meda, Celje ih ubilo, sa covjekom manje u nadoknadi kontru im istrce i zabiju za 0-1.
Al' kad izvadi Tavaresa u 88.minuti...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Wtf? Covjrk je preuzeo ekipu koja je 5-6 godina uzastopno prvak plus zadrzali okosnicu tima i ljudi ih samaraju sa crvenim kartonom??? Kakve to veze ima sa nama i je li Meho govorio kako su druge ekipe naivne?Majkl je napisao/la:Nemoj se smijati ,sjecas se da nam je Celik bod otkino prošle godine na Kosevu.Bolanos je napisao/la:Sta kaze mi naivni?kinosvra je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_ ... ora/186074
Gledao ja neki dan ne mogu meda, Celje ih ubilo, sa covjekom manje u nadoknadi kontru im istrce i zabiju za 0-1.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ponovo ćemo kiksati.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zajebajem se baBolanos je napisao/la:Wtf? Covjrk je preuzeo ekipu koja je 5-6 godina uzastopno prvak plus zadrzali okosnicu tima i ljudi ih samaraju sa crvenim kartonom??? Kakve to veze ima sa nama i je li Meho govorio kako su druge ekipe naivne?Majkl je napisao/la:Nemoj se smijati ,sjecas se da nam je Celik bod otkino prošle godine na Kosevu.Bolanos je napisao/la: Sta kaze mi naivni?Gledao ja neki dan ne mogu meda, Celje ih ubilo, sa covjekom manje u nadoknadi kontru im istrce i zabiju za 0-1.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Turkish Airlines prošle godine ostvario rekordnu dobit od više od milijardu dolara
http://www.klix.ba/clanak/160301025
Iz sedmice u sedmicu hehehe
http://www.klix.ba/clanak/160301025
Iz sedmice u sedmicu hehehe
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.