Pa logično.VanBasten je napisao/la:Jer je otpisan u Švici za skoriji period. Ne šupljiraj.Neutral je napisao/la:Nije, i Izet je odigrao u prijateljskoj utakmici za Švicarsku, a na kraju je ipak zaigrao za našu reprezentaciju. Sve zavisi od saveza i trenera koliko će se zalagati da Muamer zaigra za Bosnu i Hercegovinu iako je naravno logično da igra za Šveđane.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
I je. Ako si karijerista. A većina ih jeste. Ne zamjeram nešto posebno.Neutral je napisao/la:Pa logično.VanBasten je napisao/la:Jer je otpisan u Švici za skoriji period. Ne šupljiraj.Neutral je napisao/la:Nije, i Izet je odigrao u prijateljskoj utakmici za Švicarsku, a na kraju je ipak zaigrao za našu reprezentaciju. Sve zavisi od saveza i trenera koliko će se zalagati da Muamer zaigra za Bosnu i Hercegovinu iako je naravno logično da igra za Šveđane.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pa ni Izu isto niko nije zvao u reprezentaciju,mislim niko mu nije rekao sredi papire bices pozvan.I Izo je pozvan na sijelo a ovamo dobio konkretan poziv od Svicaraca.Identicno kao sad Tankovic,jedni na sijelo a drugi poziv.
Aha. Njegovog brata jesu, njega nisu.drummer je napisao/la:Pa ni Izu isto niko nije zvao u reprezentaciju,mislim niko mu nije rekao sredi papire bices pozvan.I Izo je pozvan na sijelo a ovamo dobio konkretan poziv od Svicaraca.Identicno kao sad Tankovic,jedni na sijelo a drugi poziv.
Konkretan poziv od nas ne može dobiti bez dozvole Fife, promjene papira. Može dobiti samo neformalni poziv, poziv na sastanak. To je i dobio. I on i Muamer.
Mislim da smo se plasirali na SP, pa me gluposti previše ne zanimaju. Švica nam je svakako protivnik u osmini finala, pa ćemo ih vidjeti.VanBasten je napisao/la:Ne znam, šta ti misliš?
Na kraju će se neko grohotom smijati
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pape obično očitava lekcije tamo gdje se najviše pika. Vjerujem da će tako biti i s Hizfieldom (kako se ba pišeVirtu4l je napisao/la:Mislim da smo se plasirali na SP, pa me gluposti previše ne zanimaju. Švica nam je svakako protivnik u osmini finala, pa ćemo ih vidjeti.VanBasten je napisao/la:Ne znam, šta ti misliš?
Na kraju će se neko grohotom smijatinadam se da će biti kao i do sad
Ma buraz, znaš da hoće
Pa reko sam,dobio je poziv na sijelo.Konkretan poziv ne moze ali konkretan razgovor sa konkretnim stavom moze.
Ne sumnjam. Valja onda mijenjati nazive ulica po gradu. Koju ćemo nazvati po Papetu? Samo relacija Marin Dvor - Čaršija dolazi u obzir.VanBasten je napisao/la:Ma buraz, znaš da hoće
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa šta je konkretnije od susreta ne samo sa selektorom, nego cjelim vodsrvom Saveza, igračima..?drummer je napisao/la:Pa reko sam,dobio je poziv na sijelo.Konkretan poziv ne moze ali konkretan razgovor sa konkretnim stavom moze.
Jedina loša stvar ovog projekta je tajming - što neki pozvani mogu imati probleme u klubu da dobiju dozvolu.
ALi zvati ovo sijelom je... niđe veze.
tako je, ovo nije sijelo .. ovo je teferič, mrtvi seljakluk 
Pape ima samo jedan dio zasluga,to sto v sve njemu pripisujete i time ga pokusavate amnestirati za neke ocite greske vasa je stvar.I za eventualni uspjeh u Brazilu ce imati dio zasluge,ne svu kakva mu je nepravedno sada data.
Pa ti koji salju pozive znaju da je to termin utakmica a i da nije oni imaju profesionalne ugovore,ne mogu oni ici kud hoce.VanBasten je napisao/la:Pa šta je konkretnije od susreta ne samo sa selektorom, nego cjelim vodsrvom Saveza, igračima..?drummer je napisao/la:Pa reko sam,dobio je poziv na sijelo.Konkretan poziv ne moze ali konkretan razgovor sa konkretnim stavom moze.
Jedina loša stvar ovog projekta je tajming - što neki pozvani mogu imati probleme u klubu da dobiju dozvolu.
ALi zvati ovo sijelom je... niđe veze.
Znaci znaju ali ne haju.
dakle, sastanak sa Begićem, Osimom, selektorom, te upoznavanje sa budućim saigračima i atmosferom u ekipi te upotpunjeno sa zajedničkim gledanjem utakmice s prvim ljudima Saveza u VIPu je teferič? Hah... moro bi počet i ja hodat po tim teferičima ako to tako izgleda.Chinaglia je napisao/la:tako je, ovo nije sijelo .. ovo je teferič, mrtvi seljakluk
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 23 feb 2014, 02:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zar je bitno čije su zasluge? Bitno je da smo u Brazilu i to je ono što te kao navijača treba zanimatidrummer je napisao/la:Pape ima samo jedan dio zasluga,to sto v sve njemu pripisujete i time ga pokusavate amnestirati za neke ocite greske vasa je stvar.I za eventualni uspjeh u Brazilu ce imati dio zasluge,ne svu kakva mu je nepravedno sada data.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da,bitno je i svaka cast za to ali to nije razlog da ne mislimo i sta poslije Brazila.I poslije Brazila se zivot nastavljaVirtu4l je napisao/la:Zar je bitno čije su zasluge? Bitno je da smo u Brazilu i to je ono što te kao navijača treba zanimatidrummer je napisao/la:Pape ima samo jedan dio zasluga,to sto v sve njemu pripisujete i time ga pokusavate amnestirati za neke ocite greske vasa je stvar.I za eventualni uspjeh u Brazilu ce imati dio zasluge,ne svu kakva mu je nepravedno sada data.
idi na teferič ako si ljakse
ma dajte, pa ovo radimo jedino mi, ali jedino mi
Bosanci 10 godina ispred ostatka evrope 
Klasican alibi,perfidan,bosanski.Jasno kao dan.Chinaglia je napisao/la:idi na teferič ako si ljaksema dajte, pa ovo radimo jedino mi, ali jedino mi
Kad vidim većinu ovih što se prestavljaju i busaju da su FGR, dođe mi da falsfikujem rodni list i mjesto rođenja promjenim u Suhodol. Nema goreg papka od onog sa asfalta.Chinaglia je napisao/la:idi na teferič ako si ljaksema dajte, pa ovo radimo jedino mi, ali jedino mi
Isto kao što se nastavljao i poslije Švicarske, Koreje, Njemačke, Holandije, Južne Afrike, Ukrajine... samo što ovaj put imamo nešto bolju startnu pozicijudrummer je napisao/la:Da,bitno je i svaka cast za to ali to nije razlog da ne mislimo i sta poslije Brazila.I poslije Brazila se zivot nastavlja
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
promjeni, taman i fakultet da završiš usputVanBasten je napisao/la:Kad vidim većinu ovih što se prestavljaju i busaju da su FGR, dođe mi da falsfikujem rodni list i mjesto rođenja promjenim u Suhodol. Nema goreg papka od onog sa asfalta.Chinaglia je napisao/la:idi na teferič ako si ljaksema dajte, pa ovo radimo jedino mi, ali jedino mi
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Edincapitano, jasmin10, L-Train, Mocvara1991 i 30 gostiju.