espanyol-barca PS1 @1.80 ili 3+ @1.65 -odlicne kvote, steta ne iskoristit
blackpool-tottenham PS1 @1.65
nice-brest 0-2 @1.55

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Citizen-X je napisao/la:espanjol daje go 1,85
oba daju go 1,86
i skontaj kad bi bilo 1:0![]()
![]()
Citizen-X je napisao/la:espanjol nije dao go barsi u zadnje 2 tekme valjda me ne naguze![]()
ako me ne bude bilo znate sta je u pitanju
Citizen-X je napisao/la:espanjol nije dao go barsi u zadnje 2 tekme valjda me ne naguze![]()
fala maleru ccccc - ako padnem saljem ti love da popijes na moj racun da ti bude u potpunosti drago ....legenda reala je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:espanjol nije dao go barsi u zadnje 2 tekme valjda me ne naguze![]()
naguzio te Espanjol ,dobro
ma daj odakle ti to da mi je drago ,samo kažem ako te ne bude bilo ,ja se našalim a ti se naljutio ,ja kontam ti se najviše šališ ovdje od svih a ti se odma naljutio ,a koda ja mogu utjecati na to da ti padnešCitizen-X je napisao/la:fala maleru ccccc - ako padnem saljem ti love da popijes na moj racun da ti bude u potpunosti drago ....legenda reala je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:espanjol nije dao go barsi u zadnje 2 tekme valjda me ne naguze![]()
naguzio te Espanjol ,dobro
ne kontam fakat - za svih 1600 postova koje napisah nikad nekom nisam rek'o ej trehnuces i sl... cccc
nema veze jarane ima se moze se...
pa nacrtaj smajli nabijem te izguzi me ko pijetao kokoš u halilegenda reala je napisao/la: ma daj odakle ti to da mi je drago ,samo kažem ako te ne bude bilo ,ja se našalim a ti se naljutio ,ja kontam ti se najviše šališ ovdje od svih a ti se odma naljutio ,a koda ja mogu utjecati na to da ti padneš
Citizen-X je napisao/la:pa nacrtaj smajli nabijem te izguzi me ko pijetao kokoš u halilegenda reala je napisao/la: ma daj odakle ti to da mi je drago ,samo kažem ako te ne bude bilo ,ja se našalim a ti se naljutio ,ja kontam ti se najviše šališ ovdje od svih a ti se odma naljutio ,a koda ja mogu utjecati na to da ti padneš![]()
izdrka me zivog
Zavisi kako koja kladionica, negdje je koš više a negdje koš manje. Mislim da je u Willamsu bilo 25,5 na Wadea.Admir_Sa je napisao/la:bezveze sastavim sistem na marku za dva dana sa puno fixeva, veceras stavim oba ova majamijeva stara overe i zezne me wade 26,5, a tacno dade 26Ma garant cu se jos sutra isfulat, al et ak ostalo prodje zamrzit cu ga za cijeli zivot
![]()
Ko ono juce fuli Rubia over za parefrajer ima 6 poena i 2sekunde do kraja 3 slobodna. pogodi prva dva i trece fuli za over u kladionicama i njima za produzetak
![]()
![]()
al ja se stvarno divim ovima sto sastavljaju ove ponude, pa uvijek pogode u kos dva, bilo igrace ili zbroj kosheva na tekmi![]()
da i ja tako mislimSPY je napisao/la:Zavisi kako koja kladionica, negdje je koš više a negdje koš manje. Mislim da je u Willamsu bilo 25,5 na Wadea.Admir_Sa je napisao/la:bezveze sastavim sistem na marku za dva dana sa puno fixeva, veceras stavim oba ova majamijeva stara overe i zezne me wade 26,5, a tacno dade 26Ma garant cu se jos sutra isfulat, al et ak ostalo prodje zamrzit cu ga za cijeli zivot
![]()
Ko ono juce fuli Rubia over za parefrajer ima 6 poena i 2sekunde do kraja 3 slobodna. pogodi prva dva i trece fuli za over u kladionicama i njima za produzetak
![]()
![]()
al ja se stvarno divim ovima sto sastavljaju ove ponude, pa uvijek pogode u kos dva, bilo igrace ili zbroj kosheva na tekmi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.