da slucajno bajic zabi gol, pricalo bi se o tituli, adzemu majstoru, a ovako prizivate njegovu smjenu i sl.
zar je moguce da ste toliko ograniceni?? da vam jedna tekma mjenja pogled na cijelu stvar??
_________________________________________________________________________________________
inace sto se tice igraca mene najvise je razocaro za sad marjan, al nadam se da ce ufatiti bolju forumu, ja ga se sjecam ko sigurnog golmana, ma on je kod nas onaj period bio predobar, al et to neigranje bgm uticalo je pravo na njeg nazalost, al nadam se da ce se poboljsati
o benji serete redovno, odigra predobro protiv sirokog, ponovo ne valja hem se vraca od povrede, polako sjetite se kakav je bio do povrede, nadat se da ce vratiti bar 80% one forme, sta sad treba ga na klupu, pa zar nije zasluzio da igra da ima povjerenje
o dadi isto serete al bas, a nas je najbolji igrac ove godine, momak ima 19 godina i igra dobro, nije trkac to svi znamo al da ima ono nesta u igri to moras biti corav da nevidis i treba ga se forsirat ja sam da igra svaku jer on moze vrlo lahko postat taj kljucni nas igrac u sredini
krila i napadaca smo nabubali malo je rec, stanic, bucan, bajic, memija, nuspahic, basa, varea, turkovic, kolicic, ovdje bas imamo sirinu i srecu sto je memija sjajno zaigro na novoj poziciji a i pojacanja iz pepela nuspahic i basa izgleda da su pravo dobri igraci
sve u semu finu ekipicu imamo, ja sam siguran u izlazak u europu, sad samo treba im dati podrsku i gledat momke kako postaju sve bolji igraci jer svaka utakmica puno znaci
polako se i dugovi vracaju dosta je toga rjeseno, hem stari dugova hem prema poreskoj reprogram, nadat se da ce se ovo ostalo brzo vratiti i da cemo onda trositi koliko imamo, a uz posjetu malo bolju i igranje u europi i pronalazak sponzora fin budjet mozemo imati