FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Subota
Sarajevo -Čelik bht
Velez-Zeljo Moja tv,
Nedjelja
Sloboda Radnik Moja tv,
Listica - Zrinjski Arena Sport
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJ'VO

Sarajevo -Čelik bht
Velez-Zeljo Moja tv,
Nedjelja
Sloboda Radnik Moja tv,
Listica - Zrinjski Arena Sport
SVI NA KOŠEVO IGRA SARAJ'VO
ŠTA SE OVO DEŠAVA 
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pa ne mozemo nikako bit prvaci osim da sve pobjedimo

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
						eracinzeljez mebej et aj
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta se mota Majstorovic po klubu?

Jeko taj?Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta se mota Majstorovic po klubu?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jeko taj?[/quote]
Stopera je igrao,najvise je dobacio do Basela ako me pamcenje sluzi.Uglavnom agent je sad kao neki!

Stopera je igrao,najvise je dobacio do Basela ako me pamcenje sluzi.Uglavnom agent je sad kao neki!
To onaj meterolog.

ŠTA SE OVO DEŠAVA 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj o kiši rasprava 3 stranice,daj ba ohladite,1000000 puta smo igrali pod kišom,pa i opet ćemo. Tada najbolje i igramo.

Sabrine mi moje!
Ja msm da mi imamo pravo na 2 remija u ovim svim ostalim tekmama

Bila kisa ne bila,bio prenos ne bio,ko je navikao da ide ici ce,ko je isao dosad ici ce i odsad,nekad malo derbi navijaca dodje i popravi posjetu,al otprilike 3.000/4.000,recimo standardnih,nekad manje nekad vise,al je to to otprilike  

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nek bude 1:1 i da ponovo uzmemo titulu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
S obzirom u kakvoj pesimističnoj atmosferi smo dočekali nedelljni okršaj u Mostaru, dobro je. Veliki dio nas ovdje nije očekivao ni remi a kamoli pobjedu. Međutim možemo reći da se dobro završilo. Ne možemo biti u potpunosti zadovoljni jer smo imali sve u svojim rukama i morali smo onih još desetak minuta sačuvati prednost i ponijeti kući sva tri boda. Šta je tu je, igrali smo protiv kvalitetnog protivnika koji kažnjava greške, isto kao što smo mi kaznili njihove. Mogli smo, kažem, utakmicu završiti sa pobjedom ali isto tako i da su oni pobjedili ne bi bilo nezasluženo. Oba tima su imali svoje prilike. 
Dobra utakmica je bila, gdje su očito najveći motiv imali bivši igrači i njih i nas. Ne trebamo nikom ništa zamjerati jednostavno tako je kako je.
Da bih o našim momcima nešto malo više rekao post bi bio kilometarski i to nikom nije zanimljivo čitati, pa ću onako najkraće što može.
Vidi se d aje Pavlović kvalitetniji golman od Emira i zasita mi je žao što će Emir sada biti "broj dva".Zatim ne bih želio da neko sad previše kritikuje Advana, ali je zaista imao finih ispadanja, međutim dva veoma kvalitetna igrača su ordinirali po njegovoj strani i uzimali ga na iskustvo. Trebalo bi ga malo odmoriti da ga navijači ne uzmu na zub. Kovačević iz utakmice u utakmicu igra dobro, rekao bih odlično dok njegov kolega ima ispadanja ko amater. Ostali su bili na visini zadatka, dobri, borbeni, rastrčani. Debeljuca haos radi onakav, šta će tek biti kada potpuno uđe u formu. Harba je pravo pojačanje. Ako izuzmemo Benku koji se trudio nakon ulaska ostala dvojica bolje da nisu ulazila. Samo su od sebe bruku napravili.
Mora se priznati da ni sudije po meni nisu bile na visini zadatka, nekoliko stvari je išlo nama na štetu, nekoliko njima. Sve u svemu sudije bi trebale dobiti negativnu ocjenu.
Okrenuti se narednoj utakmici, ne kalkulisati previše, ići na pobjedu. Vraćaju nam se bitini igrači i to je dobro.

Dobra utakmica je bila, gdje su očito najveći motiv imali bivši igrači i njih i nas. Ne trebamo nikom ništa zamjerati jednostavno tako je kako je.
Da bih o našim momcima nešto malo više rekao post bi bio kilometarski i to nikom nije zanimljivo čitati, pa ću onako najkraće što može.
Vidi se d aje Pavlović kvalitetniji golman od Emira i zasita mi je žao što će Emir sada biti "broj dva".Zatim ne bih želio da neko sad previše kritikuje Advana, ali je zaista imao finih ispadanja, međutim dva veoma kvalitetna igrača su ordinirali po njegovoj strani i uzimali ga na iskustvo. Trebalo bi ga malo odmoriti da ga navijači ne uzmu na zub. Kovačević iz utakmice u utakmicu igra dobro, rekao bih odlično dok njegov kolega ima ispadanja ko amater. Ostali su bili na visini zadatka, dobri, borbeni, rastrčani. Debeljuca haos radi onakav, šta će tek biti kada potpuno uđe u formu. Harba je pravo pojačanje. Ako izuzmemo Benku koji se trudio nakon ulaska ostala dvojica bolje da nisu ulazila. Samo su od sebe bruku napravili.
Mora se priznati da ni sudije po meni nisu bile na visini zadatka, nekoliko stvari je išlo nama na štetu, nekoliko njima. Sve u svemu sudije bi trebale dobiti negativnu ocjenu.
Okrenuti se narednoj utakmici, ne kalkulisati previše, ići na pobjedu. Vraćaju nam se bitini igrači i to je dobro.
to mi dobili Zrinjskiamypitar je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:fol je što mi sa ovom odbranom(bez bekova pravih) i koja nije uigrana sa ovim golmanom, i bez pravog zadnjeg veznog nemamo šta tražiti od bilo koje jače ekipe....Evander je napisao/la:Nerelano je ocekivati da ce tri ekipe koje su ispred nas, svaka imati vise kikseva od nas.
Radnik sam zanemario, ali izgleda da se ni oni ne sale
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Ti Zrinjski smatras pod prosjecnu ekipu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
						- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka ti castesprit24 je napisao/la:Ja aBd sa svojom ekipom dolazim iz Gradacca

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
						Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- 
				BordoArmy88
- Kontakt:
Meni opet draže po kiši na tekmu jer znaš da ćeš dobiti, tj. ne pamtim kada smo izgubili po takvome vremenu!FrancescoTotti je napisao/la:Bit ce zqnimljivo vidjet koliko ce nas bit protiv Celika po ovakvom vremenu

Bravo momci!esprit24 je napisao/la:Ja aBd sa svojom ekipom dolazim iz Gradacca

Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
Ma gdje ce biti ljepse po kisi,bjezi ba,kad je lijepo lagano djevojku/zenu za ruku i setnjica do stadiona,nista ljepse,kad je kisa s autom bi na stadion usao,zenu da i ne spominjem,mokar  

grb sto kuca,umjesto srca
Ako je istina ovo za transfer Barbarica,samo cu reci hvala Tan za ovoliku lovu za njega.Odlican posao  

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
						- 
				bordobijeli
- Kontakt:
kad su transferi u pitanju ja se ne radujem kad odu neki igraci pa i za puno vecu lovu . meni je bitno da mi imamo jak tim a lova oko ti transfera je uvijek upitna , koliko Tanu ,koliko mengeru,igracu upitno koliko klub ima hajra . bolje da mi imamo Cimirota ne vidim koristi od Cimirotove love vise bi volio njeg u veznom redu .miky_hz je napisao/la:Ako je istina ovo za transfer Barbarica,samo cu reci hvala Tan za ovoliku lovu za njega.Odlican posao
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], juka55, RaymondRed i 14 gostiju.