Premijer liga BiH - aktuelno
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neka neko objasni racunovodji da onaj zeljo od prije 5 mjeseci i ovaj današnji imaju samo zajednicko stadion na kojem igraju.
Eto dangubic i ostala pojacanja došla da se bore za sredinu tabele,ma daj,4.najskuplja ekipa lige
Eto dangubic i ostala pojacanja došla da se bore za sredinu tabele,ma daj,4.najskuplja ekipa lige
Objektivno pisem uvijek, pa tako i na svaku temu.Vanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:34Argentina je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:10Pratis Zelju vise od Sarajeva dok znas svaki detaljVanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 21:45
Izvini molim te, samo mi posalji broj tvog ureda pa cu od sada postove poslati na sto vase uzvisenosti, pa ako odobrite onda cu objaviti...
Ocigledno si u nekom sukobu sa koeficijentom inteligencije ili si test memorisao negdje duboko u malom mozgu kako bi nadomjestio nedostatak sivih celija pa onako odokativno ti to za sekundu izbacis...
Cak te necu ni pokusati uvrijediti jer bi me bilo sramota ovdje da to uradim hendikepiranoj osobi...
Ako nisi shvatio post, onda provjeri da onaj test u malom mozgu nije pregorio ili ga treba restartovati, ali opet treba ljudski sa nekim ko tesko shvata, pa cu ti objasniti polagano, onako jednostavno, da kad procitas nekoliko puta ipak donekle skontas znacenje napisanog.
E sad, lagano citaj, ne brzaj...
Potpredsjednik Fk Zeljeznicar najavio pohod na titulu prvaka BiH, ako osoba tako visoko pozicionirana najavi da Zeljo ide ove godine na titulu, onda je normalno da je taj klub favorit u derbiju...![]()
Glup si kao i Badzakova izjava. Moze 100x biti u Zelji i na kojoj god poziciji, to su retardirane i neutemeljene izjave. Procitaj moje postove na nasoj temi pa ces vidjeti sta sam napisao za iste.
![]()
![]()
![]()
Covjece Boziji nije tebi lako sekunde![]()
Smanji dozivljaj, ti forum prihvatio , Boga mi, ko beba sisu, pa bi sad neku pravdu ovdje ganjao...
Kako ne shvatas bolan da te pod.****, nasao ti od Riggija traziti da ti iskreno odgovori je li bio penal...![]()
![]()
Matere mi za izucavanje si...![]()
Svako ko podjebava, ismijava, kradju opravdava i sve ostalo, zelim da mu se vrati na isti nacin kao sto je to drugom radio, vrlo jednostavno.
Forum je slika drustva, zato i jesmo **** od drzave.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Drago mi je sto redovno citas postove sa Zeljine tememosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:02Evo kone cmizdre,dosli su zamisli do zakljucka da im treba neko kao Mirva kako mu tepajj,da bude jak kao on u savezu hahha bas rijetko glupa,ogranicena skupina ljudi,svirnuo nam u 2 tekme sto zutih,crveni,penal i 50 faulova hahha pa njih ni na jednoj tekmi ovako neko nagrdio nije
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Treba ih svako malo podsjecati kad pocnu pricati o posjetama.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:1123/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 /
19/20 Zeljeznicar
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Zeljeznicar
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Mirno spavajte majorizirani![]()
Da imaju malo mozga sramota bi ih bilo sto ce ih u srijedu biti pet puta vise nego zadnju domacu, u svijetu se toga svi stide, cak su u BL nedavno Lesinari digli parolu vezanu za to. Forumska brigada uvijek trazi izgovore za lose posjete, kao sto su radni dan, lose vrijeme i slicne gluposti, iznimka je u srijedu jer ti standardni izgovori ne vaze jer dolazi Zeljeznicar. Kako god, brukaju se majorizirani derbi navijaci.
-
- Kontakt:
Joj perete već 10 godina sa posjetom.
Ima tema posjeta pa tamo o posjeti pričajte.
Svaki drugi post vam vezan za posjetu imate li bilo šta drugo reći ?
Ima tema posjeta pa tamo o posjeti pričajte.
Svaki drugi post vam vezan za posjetu imate li bilo šta drugo reći ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Mi i na nasoj temi govorimo da je Zrinjski favorit br 1 i slazem se da je taj automatizam u igri koji im je usadio Jakirovic ono sto i cini prevagu nad ostalim klubovima...Virtu4l je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:17Vanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 11:37Pa hebote vi kad ste pobijedili Gosk pola teme vam je najavilo titulu, Krpic samouvjerono izjavi da hoce bodove protiv Zrinje...
Kod nas se to malo smirilo, igramo dobro , prizeljkujemo titulu, ali skoro svi vide Zrinjskog kao glavnog kandidata.
I ja to isto kazem, Zrinjski je glavni kandidat, a mi smo sa Sudackom Organizacijom iz BL odmah tu...
Pa covjece, shvatam da Zeljo kao veliki klub uvijek treba da ima aspiracija ka osvajanju titule, ali da Potpredsjednik UO izjavi da se jurisa na titulu, sa ovakvim sastavom, meni je van razuma...
Znaš kako, samo apsolutna budala i fudbalska neznalica će ovog Želju spomenuti u kontekstu titule. Naša tema ovom forumu ti nikada ne smije biti neki reper jer tu ima svega i svačega, navijača Sarajeva, ubačenih elemenata koji su na zadatku, i tako je već godinama.
To što potpredsjednika kluba nazove novinar dok je pijan u kafani i onda on počne lupati, to je sasvim druga priča, ali svako ko ovog Želju spomene istoj rečenici sa titulom je neznalica i treba prestati pratiti fudbal.
Pričamo o ekipi koja je prije pet mjeseci bila ispod crte.
Ne znam ni sam koliko puta sam napisao da je Zrinjski prvi favorit za titulu, pa onda vi, i da mislim da će Borac prosuti dosta bodova sad na jesen, zbog Evrope i da će to veoma teško nadoknaditi.
Sinoć se najbolje vidjelo koliko je Zrinjski dobra ekipa. Sve ide šablonski, po automatizmu, zna se ko gdje trči, kada mijenja pravac i odjednom se lopta koja leti 30-40 metara nađe u nogama igrača Zrinjskog, to je sve samo nije slučajno. Potrebno je mnogo pure pojesti da se dođe na taj nivo, još im je nedostajalo 4-5 igrača.
Vi to trenutno nemate, ali ako vas neko može dovesti na taj nivo uigranosti onda je to Zoran Zekić. Rožmanovo ili Mirzino Sarajevo bi nakon onog šoka protiv Posušja primilo tri komada u Banjoj Luci, to znamo i ti i ja.
Vise sam potencirao izjavu Badzaka u smislu neozbiljnosti jednog visokog predstavnika kluba nego o necemu u sta treba vjerovati, a samim tim salje jednu bas ruznu sliku o funkcionisanju rukovodstva kluba...
Da li je bio pijan ili nije, da li je bio ozbiljan ili nije, da li se nesto inatio ili nije, je sekundarno, ali i ne stoji nekom ko obnasa tako vaznu funkciju u klubu...
Dobro, ovo oko vasih forumasa sam se malo zezao, to i onako nikada nije bila neka relevantna cinjenica za bilo koji klub
Jarane, forum je 90% zahebancija, a 10 % razmjena misljenja, ti to moras da shvatis...Argentina je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:24Objektivno pisem uvijek, pa tako i na svaku temu.Vanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 22:34![]()
![]()
![]()
Covjece Boziji nije tebi lako sekunde![]()
Smanji dozivljaj, ti forum prihvatio , Boga mi, ko beba sisu, pa bi sad neku pravdu ovdje ganjao...
Kako ne shvatas bolan da te pod.****, nasao ti od Riggija traziti da ti iskreno odgovori je li bio penal...![]()
![]()
Matere mi za izucavanje si...![]()
Svako ko podjebava, ismijava, kradju opravdava i sve ostalo, zelim da mu se vrati na isti nacin kao sto je to drugom radio, vrlo jednostavno.
Forum je slika drustva, zato i jesmo **** od drzave.
Ok, pisi ti objektivno, nemam nista protiv, ali ne dozivljavaj forum kao da je obrnuti procentualni odnos, uhvatice te ljudi u masinu, a onda ces poceti sa nerviranjem, psovanjem, vrijedjanjem, kao sto si pokusao i prema meni, a to buraz nece ti se dobrim vratiti.
Opusti se ba, sto bi nas Hus rekao, sta je, tu je...
Prihvati stanje kako jeste
Tako to ide kad dostigneš određeni nivo pa imaš taj luksuz da na tržištu tražiš igrače koji ti odgovaraju i koji će se odmah uklopiti u sistem koji si kreirao, ko god da je trener. Da ne moraš da zavisiš od ponude i da dovodiš igrače samo da bi dovodio (kao što recimo mi radimo), pa Surdanović i Jurilj djeluju kao da su tu pet godina.
Oni su prošle godine izgubili titulu samo zbog Evrope, inače nema tog sudije koji bi Borcu pomogao da je osvoji. Zrinjski je na jesen izgubio mnogo bodova što se ove sezone neće desiti, tako da će vam trebati skoro savršena sezona da im parirate.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Zeljo kad kiksa forsira pricu o posjeti...zato se stalno priča o tome jbg
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da, poraz od Zrinjskog je inače kiks u ovoj ligi.
I dalje su najneinteligentniji od sve djece.

I dalje su najneinteligentniji od sve djece.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi, favoriti jesu, ali nisu ni vanzemaljci...Virtu4l je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:10Tako to ide kad dostigneš određeni nivo pa imaš taj luksuz da na tržištu tražiš igrače koji ti odgovaraju i koji će se odmah uklopiti u sistem koji si kreirao, ko god da je trener. Da ne moraš da zavisiš od ponude i da dovodiš igrače samo da bi dovodio (kao što recimo mi radimo), pa Surdanović i Jurilj djeluju kao da su tu pet godina.
Oni su prošle godine izgubili titulu samo zbog Evrope, inače nema tog sudije koji bi Borcu pomogao da je osvoji. Zrinjski je na jesen izgubio mnogo bodova što se ove sezone neće desiti, tako da će vam trebati skoro savršena sezona da im parirate.
Gledam sinoc vas, prvo poluvrijeme za mene ste bolji bili, drugo je pokazalo onu boljku kod vas za koju svi znamo, stoperi, spori, nesnalazljivi, pogubljeni...
Hebote, onoliki Nardin pretrcava oba vasa stopera, veze sa zivotom nema...
Protiv nas, sigurno nece onako igrati, dva nevjerovatno, za nasu ligu naravno, brza krila svaki vezni red i odbranu ce drzati malo povuceniju u odnosu na sinoc, sto se vidjelo i u B,Luci.
Nisu oni ni protiv Borca u Mostaru briljirali, cak bi se moglo reci da je Borac bio blize pobjedi, ali da im taj sistem jos funkcionise u to nema sumnje
Ljudino, pricas o Jasminu Badzaku, liku koji je doveo mašnicu Cerica u klub i to ni manje ni vise nego za predsjednikaVanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:44
Vise sam potencirao izjavu Badzaka u smislu neozbiljnosti jednog visokog predstavnika kluba nego o necemu u sta treba vjerovati, a samim tim salje jednu bas ruznu sliku o funkcionisanju rukovodstva kluba...
Da li je bio pijan ili nije, da li je bio ozbiljan ili nije, da li se nesto inatio ili nije, je sekundarno, ali i ne stoji nekom ko obnasa tako vaznu funkciju u klubu...

I sad su izjave takvog lika, u Bog zna kakvom stanju, jako relevantne

- feniksptica
- Kontakt:
Jbg ako za Želju kod kuce nije kiks poraz u ligi onda ne znam stvarno ste i ko navijači pali nisko. Namjerno niisam naveo ni ime protivnika jer se podrazumijeva da je kiks poraz protiv svakog.
Ajde x i ok da kažeš al rec da poraz kuci nije kiks bas moras bit lud.
Ajde x i ok da kažeš al rec da poraz kuci nije kiks bas moras bit lud.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kad si navijač Sarajeva svaki poraz u ovoj ligi ti je kiks. Ako je cilj osvojiti prvenstvo, isto tako, svaki poraz ti je kiks. Vjerovatno je isti slučaj i sa navijačima Zrinjskog, eventualno i Borca. Evo već par godina najveća očekivanja imaju navijači tri nabrojana kluba. Lijepo je što svak' zna gdje mu je mjesto. To što slavite remi na derbiju je isto lijepo jer i to pokazuje da znate gdje vam je mjesto.

Evo mi smo trenutno prvi, lijepo to hendlamo zasad i gledajući trenutno stanje, nema razloga da se ne nadamo nečemu lijepom. Istom tome se trenutno nadati mogu još samo navijači Zrinjskog i Borca.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Kada uđem na temu i vidim da se kod komšija "naglo" potencira posjeta, znam da je došao onaj period godine kada su pojedinci napokon shvatili da od potajnih borbi za trofeje nema ništa, pa se lagano okreću standarnoj priči u kojoj su oni prvaci, a to je posjeta.
Mislim da je red da se ozbiljno razmotri opcija da se i za ovu kategoriju uvede trofej, momci se ovde satraše od busanja i forsiranja njihove dominacije u posjeti, to treba znati nagraditi.
Mislim da je red da se ozbiljno razmotri opcija da se i za ovu kategoriju uvede trofej, momci se ovde satraše od busanja i forsiranja njihove dominacije u posjeti, to treba znati nagraditi.
Ja ocekujem uobicajenu posjetu na Kosevu, nista posebno jos ovaj slucaj sa Kasumovicem sto je uzdrmao cijelu drzavu vjv raji nece biti do utakmice vise navijaca ce gledat sa malih ekrana
Crni Cerak 🐦⬛
Coricu ko će cuvat onog Gulaša kod pitara.Cavnic nemere spor,Mahmic nemere mlad,Odinaka Kaka prebrz sapletcese nema sanse.Znaci promaha će bit opasna.
Ni vidjelo nije penala i ti to dobro znas, al' se pravis mahnitArgentina je napisao/la: ↑22 sep 2024, 19:13Da li to znaci da ce biti greska ako suspenduju sudiju sa VARa? Mislim da si neobjektivan, ali ok, tvoja stvar. Da se razumjemo, ne umanjujem pobjedu Zrinjakog jer su bolja ekipa od nas bili.Rigoletto je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:22NipoštoArgentina je napisao/la: ↑22 sep 2024, 18:19
Da li je tebi ovo penal? Pitam cisto radi objektivnosti tvoje.
https://streamff.com/v/0fa75809
P.S. Ako ikada bude ovakva situacija za tvoj klub, zelim da sudija ne svira penal. Ipak po tebi ovo nije penal, tako da je fer i posteno da ti pozelim ono sto odobravas.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- TurkishAirlines
I za ovo onaj vas finansijer najavi da napadate titulu

Pa ne moramo vam mi govoriti koliko ste nisko pali, to sami i znate.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vala i to sto kazes...let3 je napisao/la: ↑23 sep 2024, 00:38Ljudino, pricas o Jasminu Badzaku, liku koji je doveo mašnicu Cerica u klub i to ni manje ni vise nego za predsjednikaVanja8 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 23:44
pa mislim.
I sad su izjave takvog lika, u Bog zna kakvom stanju, jako relevantneTo sto takav lik i dalje sjedi u upravi kluba gdje se donose odluke je posebna sprdnja. Zato i jesmo godinama u kanalu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.