FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HzCZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HzCZ » 22 avg 2014, 17:48

Stanić ne može igrati ni za reprezentaciju Djevičanskih ostrva, malo realnosti nije na odmet, bio vam je sigurno među najgorima u europi, a i u prvenstvu koliko sam upratio ... Ako ćemo gledati po trci onda i Čomor zaslužuje poziv ;)
FKS 1946 !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 avg 2014, 17:50

Cijene ulaznica: jug 5 KM, za članove 4 KM – sjever 8 KM, za članove 6 KM

http://fkzeljeznicar.ba/cijene-ulaznica ... -km/11195/" onclick="window.open(this.href);return false;

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2014, 17:52

HzCZ je napisao/la:Stanić ne može igrati ni za reprezentaciju Djevičanskih ostrva, malo realnosti nije na odmet, bio vam je sigurno među najgorima u europi, a i u prvenstvu koliko sam upratio ... Ako ćemo gledati po trci onda i Čomor zaslužuje poziv ;)
Ko je rekao da moze niko ga nije ni spominjao bit razgovora je da ima boljih igraca koji igraju vani a nije ih zvao.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 17:58

Evo konkretno razlika u pozivu sa Cimirota i Stanica je sto se ocekivalo da ce i jedan i drugi biti nosioci igre svojih klubova u ovoj sezoni a pogotovo u Evropi medjutim po tom pitanju je Stanic zakazao, nije lider cak je totalno stagnirao. Tu ulogu preuzima Memija koji je fakat odlican. Zao mi je zbog Srdjana ali to je istina. Cak su pojedini forumasi koji su poznati kao veliki navijaci Zeljeznicara izostavljali Stanica iz prvih 11 u svojim prikazima idealnog tima Zeljeznicara za neku od proteklih utakmica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 22 avg 2014, 18:00

fkzeljeznicarba je napisao/la:Cijene ulaznica: jug 5 KM, za članove 4 KM – sjever 8 KM, za članove 6 KM

http://fkzeljeznicar.ba/cijene-ulaznica ... -km/11195/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam zasto ovo rade, i prosle sezone su stavili jug 6 pa su poslije par kola vratili na 5. Trebali su odmah staviti 5 na pocetku sezone da se ne ponavlja prica. Nelogican potez skroz.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2014, 18:00

Sabinho je napisao/la:Evo konkretno razlika u pozivu sa Cimirota i Stanica je sto se ocekivalo da ce i jedan i drugi biti nosioci igre svojih klubova u ovoj sezoni a pogotovo u Evropi medjutim po tom pitanju je Stanic zakazao, nije lider cak je totalno stagnirao. Tu ulogu preuzima Memija koji je fakat odlican. Zao mi je zbog Srdjana ali to je istina. Cak su pojedini forumasi koji su poznati kao veliki navijaci Zeljeznicara izostavljali Stanica iz prvih 11 u svojim prikazima idealnog tima Zeljeznicara za neku od proteklih utakmica.
Sta ti mislis jel trebo Stanica zvat :lol:

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 22 avg 2014, 18:04

Sabinho je napisao/la:Evo konkretno razlika u pozivu sa Cimirota i Stanica je sto se ocekivalo da ce i jedan i drugi biti nosioci igre svojih klubova u ovoj sezoni a pogotovo u Evropi medjutim po tom pitanju je Stanic zakazao, nije lider cak je totalno stagnirao. Tu ulogu preuzima Memija koji je fakat odlican. Zao mi je zbog Srdjana ali to je istina. Cak su pojedini forumasi koji su poznati kao veliki navijaci Zeljeznicara izostavljali Stanica iz prvih 11 u svojim prikazima idealnog tima Zeljeznicara za neku od proteklih utakmica.
Dobar dio si upravu, ali reci za igraca koji je par utakmica odigrao malo losije ( a opet je imao znacajnu ulogu u pojednim utakmicama ) da je totalno stagnirao je u najmanju ruku smijesno, jer mu ova nova pozicija ne lezi. sacekaj da se Stanic vrati na beka pa ces vidjeti razliku. Pozz
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 18:07

plavalokomotiva je napisao/la:
Dobar dio si upravu, ali reci za igraca koji je par utakmica odigrao malo losije ( a opet je imao znacajnu ulogu u pojednim utakmicama ) da je totalno stagnirao je u najmanju ruku smijesno, jer mu ova nova pozicija ne lezi. sacekaj da se Stanic vrati na beka pa ces vidjeti razliku. Pozz
Mozda sam pretjerao sa tim izrazom medjutim priblizno je tome. Cak smatram da je jedan od glavnih krivaca jer niste igrali sa Omoniom. Vidjecemo jarane.

@pile odgovor je ne.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2014, 18:09

Sabinho je napisao/la:
Mozda sam pretjerao sa tim izrazom medjutim priblizno je tome. Cak smatram da je jedan od glavnih krivaca jer niste igrali sa Omoniom. Vidjecemo jarane.

@pile odgovor je ne.
Znam ba zajebajem se niko i ne tvrdi od navijaca Zelje da treba Stanic dobiti poziv nego da ima igraca vani koji nisu dobili poziv a trebali bi.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2014, 18:21

pile87 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

@pile odgovor je ne.
Znam ba zajebajem se niko i ne tvrdi od navijaca Zelje da treba Stanic dobiti poziv nego da ima igraca vani koji nisu dobili poziv a trebali bi.
Onda idemo na drugu temu da diskutujemo. ;) :thumbup:

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 22 avg 2014, 18:22

Hajde ba šta se sad prepirete i Zakarić i Cimirot su zasluženo dobili pozive i treba davati šansu igračima iz naše lige da se vidi da je bar koliko vrijedna i da se igranje u njoj isplati koliko-toliko. Sad za golmana Zrinjskog ne znam jer ga nisam ni pratio toliko da bih mogao komentarisati. Kada je Svraka bio pozvan, pozvan je i Sesar koji nije u tom trenutku zaslužio reprezentaciju. Sada svi očekuju kada Sarajevo ima jednog Cimirota(strašan igrač) ili Široki Zakarića da odmah Sušić(koji mi je mrzak totalno) pozove i nekog od naših. Iskreno ranije je trebalo pozvati Stanu kada smo bili deficitarni na beku, ali.. Staniću ne odgovara ova pozicija krilnog napadača. Ja njega ne vidim nikako na toj poziciji, i prije sezonu-dvije kada je igrao nije to to. Ja mislim da ga Adžem stavlja tu kako ne bi Čolu držao na klupi, jer vjerovatno želi da Benjo ima utakmica i da se vrati na onaj nivo na kojem je bio prije, a bio je odličan.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 22 avg 2014, 18:30

Sutra ocekujem 4 hiljade ljudi,od cega 3,5 na sjeveru :)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 avg 2014, 19:06

Minjore je napisao/la:Sutra ocekujem 4 hiljade ljudi,od cega 3,5 na sjeveru :)
500 na jugo- istoku :opaopa:
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 22 avg 2014, 19:08

sektor D izdati nece :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 avg 2014, 19:34

Uzimamo sutra glatko 2-0, laske od ocekivanog ;)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 avg 2014, 20:17

Stana nije zasluzio poziv i to je to.Ko im **** mater klosarsku,najgore sto se mi sikiramo i nerviramo zbog njih a njih boli tuki za sve pa i za njihove karijere.

Ocekujem sutra patnju pravu ali ipak 3 boda.Doduse tako je vazda.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2014, 20:19

Uprava Fudbalskog kluba Željezničar napravila je sjajan gest uoči derbi susreta sa ekipom Zrinjskog sutra na Grbavici.
Tako će svi oni koji imaju Junior člansku karticu, te roditelji sa djecom koji imaju godišnju, polugodišnju ili jedinstvenu ulaznicu za ovaj meč imati poseban ulaz na sjevernu tribinu.

Čelnici Željezničara su se odlučili napraviti sjajan gest a sve sa ciljem popularizacije sporta u našoj zemlji te pravljenja porodičnog ugođoja na stadionu Grbavica, pod sloganom ''Mi smo Željini, Željo je naš''.

Susret sa Zrinjskim igra se sutra sa početkom od 21 sat.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 avg 2014, 20:20

pile87 je napisao/la:Uprava Fudbalskog kluba Željezničar napravila je sjajan gest uoči derbi susreta sa ekipom Zrinjskog sutra na Grbavici.
Tako će svi oni koji imaju Junior člansku karticu, te roditelji sa djecom koji imaju godišnju, polugodišnju ili jedinstvenu ulaznicu za ovaj meč imati poseban ulaz na sjevernu tribinu.

Čelnici Željezničara su se odlučili napraviti sjajan gest a sve sa ciljem popularizacije sporta u našoj zemlji te pravljenja porodičnog ugođoja na stadionu Grbavica, pod sloganom ''Mi smo Željini, Željo je naš''.

Susret sa Zrinjskim igra se sutra sa početkom od 21 sat.
odlicna stvar
FKŽ !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 avg 2014, 20:26

bistrikboy je napisao/la:Stana nije zasluzio poziv i to je to.Ko im **** mater klosarsku,najgore sto se mi sikiramo i nerviramo zbog njih a njih boli tuki za sve pa i za njihove karijere.

ipak jeste i žrtvovan na krivoj poziciji zbog benje. ali opet, pomislio bi čovjek da će barem sebe radi malo bolje. ne mora radi želje, niko danas ne igra samo iz ljubavi, to je njemu hljeb.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 avg 2014, 20:36

ChWilla je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Stana nije zasluzio poziv i to je to.Ko im **** mater klosarsku,najgore sto se mi sikiramo i nerviramo zbog njih a njih boli tuki za sve pa i za njihove karijere.

ipak jeste i žrtvovan na krivoj poziciji zbog benje. ali opet, pomislio bi čovjek da će barem sebe radi malo bolje. ne mora radi želje, niko danas ne igra samo iz ljubavi, to je njemu hljeb.
Buraz nisam htio unositi nervozu sa ovom pricom ali poslje utakmice sa slavijom dva dana sam posran hodao a oni hodaju izlaze film festivalu kontam koji sam ja glupan .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 15 gostiju.