FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma raja kazu ne valja Harba haha
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Doći će.ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Robijasi doci na utakmicu? Koliko sam ja skonto oni bojkotuju samo svoje domace utakmice![]()
Mi trebamo uvjek teziti, da nas bude na stadionu 5milja+, jer to bi dolikovalo ovakvom klubu kao sto je FKS. Mada bi i klub trebao nesto uraditi sto se tice toga, smanjiti cijene ulaznica (barem za sjevernu tribinu recimo), natkrivanje tribina itd. Vecina klubova radi na usminkavanju svojih stadiona samo mi nekako slabo cini mi se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sva tvoja pitanja vezena za stadion uputi uhljebima CSR (Centar za sport i rekreaciju).ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Robijasi doci na utakmicu? Koliko sam ja skonto oni bojkotuju samo svoje domace utakmice![]()
Mi trebamo uvjek teziti, da nas bude na stadionu 5milja+, jer to bi dolikovalo ovakvom klubu kao sto je FKS. Mada bi i klub trebao nesto uraditi sto se tice toga, smanjiti cijene ulaznica (barem za sjevernu tribinu recimo), natkrivanje tribina itd. Vecina klubova radi na usminkavanju svojih stadiona samo mi nekako slabo cini mi se.
http://www.csrsa.ba/kontak/
Mi nemamo SVOJ stadion, shvatite to vec jednom.
ja imam osjećaj da ćemo se patit s bunkerom....amypitar je napisao/la:Samo me Harba pozitivno iznenadio.
Na prvoj zvanicnoj utakmici odigrati onako dobro je za svaku pohvalu.Dobro fizicki spremljen,dobar tehnicar,brz, jos dok se uigra sa ekipom bice jedno od boljih pojacanja u zadnje vrijeme.
Mogu misliti tek sta ce raditi na Kosevu, kad se prikljuci Duljevic.
Imam neki osjecaj da cemo bas nakantati Celik.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jeste dosadni sa smanjenjem cijena ulaznica ,kako mislite da klub nesta zaradi i pokrije troškove.Skupis ko i ja za kartu,smanjis kladionicu ,kafu ,pivu i dođes.ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Robijasi doci na utakmicu? Koliko sam ja skonto oni bojkotuju samo svoje domace utakmice![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Osttribine
- Kontakt:
Alle gehen wir auf die OsttribineQUARESMA 18<<< je napisao/la:u subotu nema izgovora, svi na istok
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ako se ikad Koševo bude radilo, to će biti veće ulaganje,neće biti usmjeravanje samo,jer Koševo nema nikakve dobiti od usmjeravanja. Ondje je potreban pravi rad.
Sabrine mi moje!
- franklampard8
- Kontakt:
i ne treba, ako se ikad nadje ozbiljniji investitor graditi novi stadion i to je to, nije poenta samo u natkrivenim tribinama nego i u tome da sa ulice ne udjes odmah na tribine nego da u stadionu postoje kafici, restorani, da ko covjek prije ili poslije utakmice pa i tokom poluvremena mozes popiti kafu,sok, nesto pojesti, eh ti uslovi su ono sto bi raju privuklo a i takvo nesto je potrebno da bi se stadion mogao odrzavati, sam stadion bez tih poslovnih prostora jednostavno je neisplativ
Pyro is not a crime !
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Riješenje je Emerson.DenchiNL je napisao/la:ja imam osjećaj da ćemo se patit s bunkerom....amypitar je napisao/la:Samo me Harba pozitivno iznenadio.
Na prvoj zvanicnoj utakmici odigrati onako dobro je za svaku pohvalu.Dobro fizicki spremljen,dobar tehnicar,brz, jos dok se uigra sa ekipom bice jedno od boljih pojacanja u zadnje vrijeme.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
To stoji,nisam jednom dosao ranije pred stadion i otjeraju te specijalci kao kera mamu im J***!Kakav je to nacinTHEC je napisao/la:i ne treba, ako se ikad nadje ozbiljniji investitor graditi novi stadion i to je to, nije poenta samo u natkrivenim tribinama nego i u tome da sa ulice ne udjes odmah na tribine nego da u stadionu postoje kafici, restorani, da ko covjek prije ili poslije utakmice pa i tokom poluvremena mozes popiti kafu,sok, nesto pojesti, eh ti uslovi su ono sto bi raju privuklo a i takvo nesto je potrebno da bi se stadion mogao odrzavati, sam stadion bez tih poslovnih prostora jednostavno je neisplativ
Kakav li će sastav u subotu izvesti Jesic?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo na vrijeme gol zabiti i neće biti problema.SiouxLukavac je napisao/la:Riješenje je Emerson.DenchiNL je napisao/la:ja imam osjećaj da ćemo se patit s bunkerom....amypitar je napisao/la:Samo me Harba pozitivno iznenadio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- franklampard8
- Kontakt:
Pavlovic-Kadusic-Barbaric-Kovacevic-Al. Bekic-Emerson-Rustemovic-Simeunovic-Duljevic-Cesar-Am. BekicMajkl je napisao/la:Kakav li će sastav u subotu izvesti Jesic?
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dajgle krila

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Cimirot u prvoj protiv Olimpijakosa, polufinale kupa. Ako neko gleda neka napiše kakav je.
Evo ga vode 1:0
Evo ga vode 1:0
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi nesto volio vidjeti ovako...
Pavlović; Kadusic-Barbaric-Kovacevic-Bekic ; Emerson
Deni-Dulja Harba ; Cezar-Bekic
Pavlović; Kadusic-Barbaric-Kovacevic-Bekic ; Emerson
Deni-Dulja Harba ; Cezar-Bekic
Sabrine mi moje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dulja 7 protiv celika?
Tariguz podtvrdio transfer barbaric u tanovom klubu iz belgije 200k € smo dobili odma 150k € po isporuci materijala na ljeto.
Ovo mi se svida, ovo sam ocekivo da ce tanov plan i bit samo jos pileci sut proda u cardif city dosta 800k € za njeg
Ovo mi se svida, ovo sam ocekivo da ce tanov plan i bit samo jos pileci sut proda u cardif city dosta 800k € za njeg