FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

gio10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gio10 » 22 avg 2014, 21:00

3:1 ako Bog da

Bajić, Tomić & Baša :pray:
Ja te volim, volim Željo..

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 avg 2014, 21:07

Poseban ulaz za roditelje sa djecom

http://fkzeljeznicar.ba/poseban-ulaz-za ... com/11197/" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 avg 2014, 21:08

Zanimljivo je npr da je Zola otišao izgleda u šampionsku ekipu :salut: :salut:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 22 avg 2014, 21:20

Ma Stilic Semir unosi nemir... I veceras strijelac, a nema mjesta u nacionalnom timu... kakav smo mi qrac od drzave onako u globalu...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 avg 2014, 21:35

Greska Susica je sto nije pozvao Stilica, momak je prošlo kolo dao 2 gola evo vcs Wisla igra i opet je strijelac, kao i Šehica koji bilježi u uspjehe sa svojom ekipom u evropi a i prvsk je u svojoj zemlji

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 22 avg 2014, 21:53

gio10 je napisao/la:Kad bi Nuspahić mogao zaigrati sutra, pa to bi super bilo

- Antolović
Stana-Kosorić-Zelja-Kvesa
-Hasanović
Nuspahić-Jamak-Tomić-Baša
-Bajić

A onda na klupi imamo Čolića, Memiju, Sadikovića, Vareu, Količića Bučana. Ma tip-top ekipa, možemo se boriti za oba trofeja, samo podršku trebamo dati mladićima, samo podršku! :bih:
Mogo bi se zakleti da bi se Amar na klupi, sa ovom ekipom ravnopravno borio sa pitarima i zrinskim za duplu a jedan bi trofej sigurno uzo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 avg 2014, 21:55

bojamora je napisao/la:Mogo bi se zakleti da bi se Amar na klupi, sa ovom ekipom ravnopravno borio sa pitarima i zrinskim za duplu a jedan bi trofej sigurno uzo.
Borice se i Adzem ;) , ako nas procepi mogli bi ih isprasit pofino nisu nista bolji od nas u dosadasnjem toku lige

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 avg 2014, 21:59

polako, tri su kola tek.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 22 avg 2014, 22:29

Stvarno dobar potez uprave kluba za ovaj odvojen ulaz za roditelje sa djecom. Puna podrška.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 avg 2014, 22:32

https://www.youtube.com/watch?v=Yiuas-3keiU

ko god nije pogledao ovo,nek obavezno pogleda,ja sam se naježio..
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 22 avg 2014, 23:03

Sutra imamo imperativ pobjede jer smo kiksali u Foci tako da izgovora nema,sve osim pobjede je neuspjeh.I Zrinjski mi se cini slabiji nego proljetos.Sutra sjever puniji nego inace :mrgreen:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 22 avg 2014, 23:29

Štiliću je nesreća što smo mi na poziciji gdje on igra imali Pjanića i Misketa, sad sigurno je bolji od Sušića, ali adžo i perspektiva su presudile :) Od naših najbliži repki za sada su Stana i Kvesić, ali Kvesić bi trebao biti u opticaju tek u martu naredne godine :)

A za ovu sezonu mi imamo itekako dobar sastav, govorilo se o podmlađivanju, ali od toga možda vidimo Memiju, Hadžiahmetovića + da ne zaboravim Dadu i Rijada.

Za sutra očekujem ovo: Antolović - Čolić, Kosorić, Bogdanović(ako može Zeljković onda Zeljković), Kvesić - Jamak, Sadiković, Tomić - Memija, Bajić, Stanić
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 avg 2014, 23:43

ako sutra ne dobijemo nema nas nigdje, znaci imperativ nam je na maksimumu. Ocekujem tvrdu i neizvjesnu tekmu i nasu pobjedu od 2-1 uz dva nasa vodstva :D
=\_1921_/=

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 23 avg 2014, 00:26

Utakmicu po utakmicu.Toliko je jos bodova i duela pred nama.Ništa nije gotovo dok to zaista ne bude.Kone dobiju Borac,prospu bodove protiv Veleža koji opet to isto uradi sa Zvijetdom a taj Borac pobjedi u Travniku gdje se mi redovno patimo.Zrinjski prosuo bodove ko i mi u Foči,itd,itd.Lagano sa velikim zaključcima.Biće ovo čudno prvenstvo.Dosta je stvari koje nam ne idu na ruku.Još treba sami sebi da nabijamo presing.Valjda ovaj najnoviji biser od spiska sam po sebi govori.Nema našeg Štile,Šehića a o Ervinu da i ne govorim.Cocalić je davno ispričana priča.Guraju se transferi ,pardon igrači koji će popraviti porodični saldo,i onaj u kojem se ima ...Naravno da bi transferi gore nabrojanih pomogli i Želji ali trenutno duvaju drugi vjetrovi.Ovoj ideji i ovom projektu se naprosto mora dati puna podrška.Od posjete do podrške na tribinama

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 23 avg 2014, 00:28

Eldin Adilović napadač turskog Samsunspora uzeo je učešće u globalnoj svjetskoj humanitarnoj akciji "Ice Challenge''.

Prije nego su ga polili ledenom vodom, Adilović je nominovao Semira Štilića, Ibrahima Šehića i menadžera bivšeg kluba Željezničara, Amara Osima.

Šefeeeeeeee čekamo te!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 23 avg 2014, 00:42

Kad zagrmi sutra sa sjevera, špica al baš. Haha možda glupo zvuči al sutra svi na sjever.

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ryder7
Kontakt:

Post Postao/la ryder7 » 23 avg 2014, 01:09

Jest mi žao što bar jednog između Šeha, Štilić, Stanić nije pozvao... :S Šehić dominira na golu, gledo sam baš protiv salzburga.. a eno i sa twente 0:0 igrali.. O Štiliću se nema puno šta pričati.. :D

A stana sutra sa ostalim i trpat Zrinjski, taman da vidi Pape kako ima i boljih golmana od onoga :D
Željo
Thierry Henry. Najveći!
Emir Spahić
Arsenal

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 23 avg 2014, 01:17

Stana je totalno van forme! Može komotno sa Svrakom/Benjom pod ruku (ionako su "ekipa", kad jedan propadne, svi tonu) ... ako bi naš klub ugrabio koju marku (za njih), dok nije kasno, bili bi presretni. Od njih više nema ništa!
Samo, Jamak ispade najpametniji (iz te ekipe), lično bih volio da klub ponudi novi i kvalitetniji ugovor Jamaku jer je naš najbolji igrač, uz Tomića, naravno.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 23 avg 2014, 01:49

Sutra sa sjevera kad zagrmi Zeljooo Zeljooo ko veceras Atleetik Atleetik nema jace stvari realno :cool:
I da pohvalim ovaj potez uprave, pozitivno su me iznenadili vezano za karte, sjever 6 KM mislim da ne moze bolje od tog.
Naprijed Zeljo ceto plava nek se cuje tvoja slava, nek se cuju sve sirene kad masina tvoja krene!

Mi smo Željini, Željo je naš!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 23 avg 2014, 02:03

Cini mi se kako ce Jug sutra izgledat smijesno,zato sjever krcat i ide podrska :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, PeppermintSA i 54 gosta.