Ne vjerujemo im dok se ne poredaju u dva safa sa strane i ne kleknu skrušeno pred Piqueamessilla je napisao/la:
Sad će ovaj što uređuje twitter otkaz dobiti.![]()
Ali ne broji se bez pasilla.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ne vjerujemo im dok se ne poredaju u dva safa sa strane i ne kleknu skrušeno pred Piqueamessilla je napisao/la:
Sad će ovaj što uređuje twitter otkaz dobiti.![]()
Seosko takmičenje.Zidane: It makes me more excited to win the league, that is the hardest thing and I also think that is what the players want.
Liverpool > City njihova logikamessilla je napisao/la:Seosko takmičenje.Zidane: It makes me more excited to win the league, that is the hardest thing and I also think that is what the players want.
MA ništa od toga, pi*zde, Koji kompleksi u pmmessilla je napisao/la:
4 utakmiceLillard je napisao/la:Liverpool > City njihova logikamessilla je napisao/la:Seosko takmičenje.Zidane: It makes me more excited to win the league, that is the hardest thing and I also think that is what the players want.
MElloo je napisao/la:Ljudovi kolege posebno Blejzeru i Mesilli ko postenim kataloncima cestitam na novoj i zasluzenoj tituli.
ti nisi pravi katalonac, ti si jaranjopaa7 je napisao/la:MElloo je napisao/la:Ljudovi kolege posebno Blejzeru i Mesilli ko postenim kataloncima cestitam na novoj i zasluzenoj tituli.
harden je napisao/la:Kad je bio zadnji pasillo?
harden je napisao/la:Kad je bio zadnji pasillo?
Moraju se postrojiti, nema im druge7. maja 2008. godine Barcelona je na Santiago Bernabeuu priredila 'pasillo' igračima Reala. Tada su to učinili sljedeća velika imena europskog i svjetskog nogometa: Valdes, Abidal, Puyol, Marquez, Zambrotta, Toure, Gudjohnsen, Xavi, Henry, Bojan i Messi.
10 godina nakon toga, iz madridskog Reala naglašavaju da neće aplaudirati Blaugrani zbog osvajanja La Lige (i Kupa kralja).
Pasillo bude svake godine kad ekipa osvoji titulu prije posljednjeg kola. Nije to samo tradicija između Reala i Barce. A zadnji pasillo između ove dvije ekipe je 2008, kao sto kolege iznad napisase.harden je napisao/la:Kad je bio zadnji pasillo?
Ma znam, nego mislio sam samo na Barcu i Real.Blejzer10 je napisao/la:Pasillo bude svake godine kad ekipa osvoji titulu prije posljednjeg kola. Nije to samo tradicija između Reala i Barce. A zadnji pasillo između ove dvije ekipe je 2008, kao sto kolege iznad napisase.harden je napisao/la:Kad je bio zadnji pasillo?
Bojan Krkić za 4 godine u klubu osvojio 3 ligeDzoni je napisao/la:Velika imena
Valdez![]()
Marquez![]()
Gudjonsen![]()
Bojan![]()