FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 02 mar 2016, 22:01

Slažem se,bolje Kadusica pozvati,ionako niko nema na njegovoj poziciji,nek bar prodje pripreme, to je za njega veliko iskustvo.
Sabrine mi moje!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 02 mar 2016, 22:14

THEC je napisao/la:za Dulju je sigurno, a Bekic iskreno ne vidim zasto bi bio pozvan, da igra beka u reprezentaciji, to je smijesno jer zna ovdje ispadati ne smijem ni zamisliti kako bi protiv ozbiljnijih igraca to izgledalo, a da igra krilo, pa eto odmah mu je Dulja konkurencija i zato mi nema smisla da on bude pozvan
Zasto smijesno? Pa kako je Zeljkan preko stele gurao sve i svakoga u repku, evo sad pokusavaju sa Zahirovicem i propalim Stevanovicem, nece ni jedan strumfic reci da je to smijesno.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 mar 2016, 22:18

De ba, uozbiljite se...
F.K.SARAJEVO

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 mar 2016, 22:20

Ljudi bit će pozvano 20 igraca iz cijele lige ,znači bukvalno ko neki "kamp" da odradi koji treningsa njima.Zato će biti mjesta za više igrača tu što neznaci da će uletiti u A tim iz svakog tima će biti po neki igrač haman
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 02 mar 2016, 22:30

Mogu oni gurati i zahirovica i stevanovica,oni su zavrsili sto se reprezentacije tice,ima boljih na njihovim pozicijama trenutno,jedino preko veze,al bi to bilo tako ofirno,za nepovjerovat,sto se nas tice recimo da je Dulja siguran,Kadusic prvo mora u mladu pa onda nekad u A,al to je na dugom stapu,potencijal svakako,Bekic pa nezzz nije mi on siguran ni u nasoj ligi,a kamoli na vecem nivou,to je patka bila za njega garant,volio bih al tesko,mozda jos Kovacevic ima taj potencijal u nekom doglednom vremenu,ako nastavi u kontinuitetu ovako igrati :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 02 mar 2016, 22:50

Nisam ja rekao da je Kadusic najbolji nas bek,ali dajte mi jednog koji je trenutno perspektivniji od njega. Sta treba Avdija i Mujdza da igraju narednih 5 godina,pa nek momak prodje sa ekipom,ne treba igrati...
Sabrine mi moje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 mar 2016, 22:57

Samo Dulja trenutno iz Sarajeva zasluzuje poziv, kakav crni Kadusic i Bekic? Jedan je priuceni bek koji to igra jer nemamo koga, a drugi dijete od 18 god koje jos mora raditi na sebi da bi zadrzao status prvotimca kod nas.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 mar 2016, 23:00

Jedino Dulja i Rustem. :kafa:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 02 mar 2016, 23:00

BosnianKingdom je napisao/la:Nisam ja rekao da je Kadusic najbolji nas bek,ali dajte mi jednog koji je trenutno perspektivniji od njega. Sta treba Avdija i Mujdza da igraju narednih 5 godina,pa nek momak prodje sa ekipom,ne treba igrati...
Ne osudjujem ja tebe,jos je on mlad za taj nivo,pa nema kako treba 10 utakmica prvog sastava,da ide u repku,nema logike,potencijal je svakako,al pure i meda jos njemu treba,ne treba njega puno dizati da ne bi dobili samira2 :?: :thumbup: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 02 mar 2016, 23:04

Lakoste je napisao/la:Jedino Dulja i Rustem. :kafa:
tako je, i Husaric je to neki dan rekao :D
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2016, 23:05

Hahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 mar 2016, 23:07

Pa sto mislis da je Rustem dobio kapitensku. :)

High

Post Postao/la High » 02 mar 2016, 23:10

Haha, čuj Rustem-aga. :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 02 mar 2016, 23:24

Zasluzio je nas Obi Mikel poziv u repku. :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 mar 2016, 23:27

Duljevic je realno blizu reprezentacije i nece biti iznenadjenje ako bude pozvan.
A za ostala dva igrca koja pominjete, hajmo biti relani. Nismo sigurno da li imaju kvallitet da budu standardni kod nas u ekipi, a ne da ih se zove u reprezentaciju.
Kadusic mi je mozda i najdrazi igrac trenutno, ali realno jos je prezelen. Ima potencijal, ali i milion nedostataka u ovom trenutku.
Bekic i reprezentacija, meni je to smijesno.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 02 mar 2016, 23:41

Jebote kralj ja kad skontam da je ovaj Jajalo samo obuko nas dres ja bi sebi k*ac od srece osjeko, al pazi medunjanina raspalog ne mozemo ds zamislimo u ovoj ligi ko da je winetu je*ni a nama tandem bio Jajalo Cimirot

Znaci Grande Sarajevo
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 03 mar 2016, 00:20

ElCartel11 je napisao/la:Hoce li Robijasi doci na utakmicu? Koliko sam ja skonto oni bojkotuju samo svoje domace utakmice :D
Mi trebamo uvjek teziti, da nas bude na stadionu 5milja+, jer to bi dolikovalo ovakvom klubu kao sto je FKS. Mada bi i klub trebao nesto uraditi sto se tice toga, smanjiti cijene ulaznica (barem za sjevernu tribinu recimo), natkrivanje tribina itd. Vecina klubova radi na usminkavanju svojih stadiona samo mi nekako slabo cini mi se.
Nazalost nema nista od smanjenja ulaznica.Najbolje bi bilo za bolje tekme da su ove cijene koje jesu a za losije tipa Rudar 2 marke jeftinije jer onda ne bi dolazili u situaciji da na stadionu nema ni 3 milje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 mar 2016, 00:23

Po meni realno, dva naša igrača koja su za naš repke su Matej(ako ima volju) i Dulja. Al' svi trebamo znati ko nam je selektor i kako se dolazi u reprezentaciju, jel mislite stvarno da Miroslav i Adnan, iz ljubavi presli anamo...znaju oni kako repka prodaje, živi bili pa vidjeli spisak ;)

Ma da je još rano za to.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2016, 00:25

Bit ce kampanja da se vrate ljudi na stadion kada pocne sljedeca sezona. Nadam se da cete i vi biti od pomoci u ovoj akciji slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 mar 2016, 00:28

[quote="MortemHz"]Bit ce kampanja da se vrate ljudi na stadion kada pocne sljedeca sezona. Nadam se da cete i vi biti od pomoci u ovoj akciji slika[/

I sama liga i sistem će privući, ove derbi ''navijače''... Al Bgm ni cijene nisu za pohvaliti posebno za istok
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, gh0stHZ, UtdBiH21 i 25 gostiju.