Nece manijaci biti na sjeveru
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vcrs ocekujem dosta tesku utakmicu. Zrinjski je ekipa koja na Grbavici igra dosta otvoreno i siguran sam da ce i vcrs tako igrati.Nadam se da ce nasi momci ostaviti srce na terenu i uspjeti da osvoje veoma vazna 3 boda.Karte nisu skupe tako da ocekujem solidnu posjetu i to negdje oko 4k, i da narvno svi oni koji dodju daju podrsku ovim momcima a ne da im skrse na kamaru citavu familiju nakon jednog pogresnog pasa. Ocekujem ovaaj sastav:
Antolovic
Colic, Kosoric, Zeljkovic, Kvesic
Jamak, Hasanovic, Tomic
Stanic , Bajic, Basa
Antolovic
Jamak, Hasanovic, Tomic
Stanic , Bajic, Basa
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Mi imamo Memiju, ja se ne bojim

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
lolfgoptica
- Kontakt:
Teško će Adžem bez MemijeSchwarz je napisao/la:Vcrs ocekujem dosta tesku utakmicu. Zrinjski je ekipa koja na Grbavici igra dosta otvoreno i siguran sam da ce i vcrs tako igrati.Nadam se da ce nasi momci ostaviti srce na terenu i uspjeti da osvoje veoma vazna 3 boda.Karte nisu skupe tako da ocekujem solidnu posjetu i to negdje oko 4k, i da narvno svi oni koji dodju daju podrsku ovim momcima a ne da im skrse na kamaru citavu familiju nakon jednog pogresnog pasa. Ocekujem ovaaj sastav:
Antolovic
Jamak, Hasanovic, Tomic
Stanic , Bajic, Basa
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]Fidelito je napisao/la:Eldin Adilović napadač turskog Samsunspora uzeo je učešće u globalnoj svjetskoj humanitarnoj akciji "Ice Challenge''.
Prije nego su ga polili ledenom vodom, Adilović je nominovao Semira Štilića, Ibrahima Šehića i menadžera bivšeg kluba Željezničara, Amara Osima.
Šefeeeeeeee čekamo te!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
2 0 veceras uzimamo. strijelci memija i bajic. VTŽ 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kjosevski,Benjo,Bogdanovic,Kosoric,Kvesa,:Hasanovic,Jamak, Dado, Stanic,Memija,: Bajic.
3:1
Jamak,Memija,Bajic
Jamak,Memija,Bajic
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
benjamin1997
- Kontakt:
Kjosevski, Stanić, Zeljkovic, Kosoric, Kvesić
Čola, Tomić, Jamak (Dado)
Basa, Memija, Baja
Čola, Tomić, Jamak (Dado)
Basa, Memija, Baja
Bogdanovic mora uzeti mjesto Zeljkovicu ili na njega ne treba racunati, definitivno se mora trgnuti, centralni bekovi su najslabije pozicije u igri, a bez kvalitetnih bekova ni Antolovic ne moze dici formu i biti pravi. Definitivno je taj dio najodgovorniji za gubitak ovih bodova.ZZtop10 je napisao/la:Kjosevski,Benjo,Bogdanovic,Kosoric,Kvesa,:Hasanovic,Jamak, Dado, Stanic,Memija,: Bajic.
Jamak,Memija,Bajic
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
benjamin1997
- Kontakt:
Mićo Kuzmanović u Jagodini. Šteta za nas.
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Nadam se najboljem. Kakav god bude sastav nadam se velikoj borbi i jakom tempu pa kako god završi. Samo da ne bude neka mrtva utakmica, peljanje. bezidejnost i sl.
Sretno svima
Sretno svima
Bas tako. Zrinjski je iskusna i kvalitetna ekipa. Jak vezni rad,opasan napad,posebno sad sa Crnovom.rodom s Mejtaša je napisao/la:Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Nadam se najboljem. Kakav god bude sastav nadam se velikoj borbi i jakom tempu pa kako god završi. Samo da ne bude neka mrtva utakmica, peljanje. bezidejnost i sl.
Sretno svima
Siguraan sam da ce biti dinamicna utakmica,nece biti peljanje. Isto tako sam siguran da ce nasi pruziti maksimum,boriti se za svaku loptu. E sad,koliko ce biti srece,koncentracije u zavrsnici,vidjecemo.
Ono sto je sigurno jako vazno,to je podrska navijaca.Posebno u situaciji kad ce vjerovatno biti i stotinjak njihovih navijaca.
O peljanju iskljucivo ovisi ulazak igraca Zelje u tekmu, ako ne krenu rastrcano, peljanje 100%, Zrinjskom igra peljan je na bod, a upravo to i ocekuje trener Zrinjskog, samo te u mlin i ceka. Ako potegnu atmosferu sa treninga, mora se otvoriti, Zeljo se dize jako dobro u igri, prema vidjenom.FKZ1921 je napisao/la:Bas tako. Zrinjski je iskusna i kvalitetna ekipa. Jak vezni rad,opasan napad,posebno sad sa Crnovom.rodom s Mejtaša je napisao/la:Čeka nas teška i neizvjesna utakmica. Nadam se najboljem. Kakav god bude sastav nadam se velikoj borbi i jakom tempu pa kako god završi. Samo da ne bude neka mrtva utakmica, peljanje. bezidejnost i sl.
Sretno svima
Siguraan sam da ce biti dinamicna utakmica,nece biti peljanje. Isto tako sam siguran da ce nasi pruziti maksimum,boriti se za svaku loptu. E sad,koliko ce biti srece,koncentracije u zavrsnici,vidjecemo.
Ono sto je sigurno jako vazno,to je podrska navijaca.Posebno u situaciji kad ce vjerovatno biti i stotinjak njihovih navijaca.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
kec na vas 1,85
povelka kvota
ipak stavio sam 1 jer mislim da ovo uzimate sa 1-0
povelka kvota
ipak stavio sam 1 jer mislim da ovo uzimate sa 1-0
pozdrav plava braco
dugo citam ovaj forum,redovno pratim sta pisete,dok sam bio blizu i redovno sam bio na grbavici,trenutno nazalost nisam tu ali zato vi koji jeste nemojte propustit priliku otici navijati,podrzat nasega Zelju mi smo zajedno najjaci i tako ce uvijek biti
veceras ce biti teska utakmica,ali momci su najavili da ce dat sve od sebe i ne smijemo sumnjati u njih
dugo citam ovaj forum,redovno pratim sta pisete,dok sam bio blizu i redovno sam bio na grbavici,trenutno nazalost nisam tu ali zato vi koji jeste nemojte propustit priliku otici navijati,podrzat nasega Zelju mi smo zajedno najjaci i tako ce uvijek biti
veceras ce biti teska utakmica,ali momci su najavili da ce dat sve od sebe i ne smijemo sumnjati u njih
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nije neka steta za Kuzmanovica, Memija ce da bude u dosta jacoj ligi kad bude u njegovim godinama. Pogotovo nije steta jer imamo odlicna krila 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
memija i on su isto godište, al' eto.
1-0 Bajić u 90 min.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
95'min, ubacaj iz ofsajda koji rukom bajic posprema u mrezuterabajt je napisao/la:1-0 Bajić u 90 min.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ne igramo protiv pitara pa da bude tako, sa ovim cemo posteno hha.fedeltafrotta je napisao/la:95'min, ubacaj iz ofsajda koji rukom bajic posprema u mrezuterabajt je napisao/la:1-0 Bajić u 90 min.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.