P.S. Ovaj vam go nije trebao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
koji ga stručnjak izvuče ja ga nikad nisam vidio da je igrao u radničkom iz niša mora da je bio šesti stoper.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovaj Kosoric je kriminalan.
Koji je ovaj Bučan kloc, gubi loptu na sredini pa onda još napravi faul na 25 metara od gola , idioot !BordoArmy88 je napisao/la:Hajde bučane, pomozi svom bivšem klubu jednom u životu!
Ono sto se desilo sa Svrakom to ce se desiti i sa Stanicem, 100% sam uvjeren u to.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta se desava sa Stanicem , ni sjenka proslogodisnjeg.
Jeste vi normalni ljudi dragi pa covjek za vrijeme utakmice promjeni tri(3) pozicije !?tplink je napisao/la:Ono sto se desilo sa Svrakom to ce se desiti i sa Stanicem, 100% sam uvjeren u to.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta se desava sa Stanicem , ni sjenka proslogodisnjeg.
I uradi jedno veliko ništa. I nije tri, već dvije.Rizzla je napisao/la:Jeste vi normalni ljudi dragi pa covjek za vrijeme utakmice promjeni tri(3) pozicije !?tplink je napisao/la:Ono sto se desilo sa Svrakom to ce se desiti i sa Stanicem, 100% sam uvjeren u to.HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta se desava sa Stanicem , ni sjenka proslogodisnjeg.![]()
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, TefalTava, WeekendOffender i 29 gostiju.