Šef: "igrači su imali više vremena za pripremu"

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto nas to nisu kantali u periodu svoje dominacije u sezonama 2010 - 2013. kad su dominirali ligom i imali i po imenima fkt strasnu ekipu, a mi nismo za pereca imali. Ok odigrali su dvije dobre tekme jednu izgubili drugu dobili, i to je to, prerano je za bilo kakve najave, kombinacije, treba proci 7,8 potpunih kola pa cemo vidjeti ko ce u kojem pravcu. Bezveze otvarate prepirke sa tvrdnjom da ce neko ovo ili ono, jednostavno prerano je za bilo kakve sudove o bilo cemu.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:24Joj kad glupanima napises jedno poredjenje igraca a oni se ufate za to ko da sam ja rekao da je karic yaya toure. Bolji je od mehmedovica, matanovica. A to nase uzdizanje neko naspram njih, mi jesmo gospodski klub za njih, ali oni i dalje imaju bolji medjusobni omjer. Da je situacija obrnuta, da smo mi na njihovom mjestu a oni na nasem, svaki derbi bi nas kantali, a mi se patimo sa njima uvijek, bas zbog ovog nekog mentaliteta.jurisicduska je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:49Pa nije isto igrati za nas i za njih. Oni Europu slave dočekuju igrače. Tamo nema pritiska trofeja. Nema niti jedan igrač noto trener koji je nešto osvojio. Logično da zamo igraš rahatnije.
Kakav Karić nije fudbaler. Bez one kose bi bio neprimjetan.
Garantujem ti da oni vise od setog mjesta nece iciOsttribine je napisao/la: ↑11 avg 2024, 16:54Sto nas to nisu kantali u periodu svoje dominacije u sezonama 2010 - 2013. kad su dominirali ligom i imali i po imenima fkt strasnu ekipu, a mi nismo za pereca imali. Ok odigrali su dvije dobre tekme jednu izgubili drugu dobili, i to je to, prerano je za bilo kakve najave, kombinacije, treba proci 7,8 potpunih kola pa cemo vidjeti ko ce u kojem pravcu. Bezveze otvarate prepirke sa tvrdnjom da ce neko ovo ili ono, jednostavno prerano je za bilo kakve sudove o bilo cemu.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:24Joj kad glupanima napises jedno poredjenje igraca a oni se ufate za to ko da sam ja rekao da je karic yaya toure. Bolji je od mehmedovica, matanovica. A to nase uzdizanje neko naspram njih, mi jesmo gospodski klub za njih, ali oni i dalje imaju bolji medjusobni omjer. Da je situacija obrnuta, da smo mi na njihovom mjestu a oni na nasem, svaki derbi bi nas kantali, a mi se patimo sa njima uvijek, bas zbog ovog nekog mentaliteta.jurisicduska je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:49Pa nije isto igrati za nas i za njih. Oni Europu slave dočekuju igrače. Tamo nema pritiska trofeja. Nema niti jedan igrač noto trener koji je nešto osvojio. Logično da zamo igraš rahatnije.
Kakav Karić nije fudbaler. Bez one kose bi bio neprimjetan.
Pa dobro, ako budemo bas losi jos koju sezonu, spusticemo se na vas nivo.forza_juve je napisao/la: ↑11 avg 2024, 13:38Naporan si isto proljev, znaci 14 godina sam na forumu, ne pisem puno ali svaki dan citam sta se ovdje pisethebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:20Izjava “ko sve komentarise” nije uvreda jel ?ajdohordas je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:13
Drugi puta već vrijeđaš na forumu a niko ti nista ruzno nije rekao.
Boli nas na stvar za njih, jel razumijes to ? Kako nisi skonto po pisanju forumaša.
Ne interesuju nas bilo kakva poređenja sa plavim vicinim kujicama.
Sta to oni pametni a neko glup ?
A druga stvar vidim koliko VAS boli pa 2 stranice se o njima pise. I ja ovo je pisem da bih njih uzdigao nego da bih digao svijest ljudima o tome. Ko je realan shvatit ce sta pricam, a za ostalo me zaboli
I mogu reci da si dosadan, da je FKS poslao ponude za njihova pojacanja objerucke bi svi igraci prihvatili,
Sarajevo i plava qrva ne smiju u istu recenicu jer nisu nas nivo.
Ajde vozdra i bolje da ne komentarises ovo je tema FK Sarajevo boli nas k za njih pojma nemam sta ti nije jasnothebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:25Kakvi debili Boze sacuvaj. Ne treba ni komentarisati ovdje idite pisite o tome kako treba dovoditi 17 igraca svaki prelazni rok. Ko vas yebe idiotiboki86 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:22Dobro bolan, sjasi vise, eno ti njihov pdf pisi tamo o njimathebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:20
Izjava “ko sve komentarise” nije uvreda jel ?
A druga stvar vidim koliko VAS boli pa 2 stranice se o njima pise. I ja ovo je pisem da bih njih uzdigao nego da bih digao svijest ljudima o tome. Ko je realan shvatit ce sta pricam, a za ostalo me zaboli
Balego plava mi nikad taj nivo nismo bili da bi se borili za opstanak ipak to je vas nivo,sada nam ga pop.ushi ovdje kolektivnoobagol je napisao/la: ↑11 avg 2024, 18:13Pa dobro, ako budemo bas losi jos koju sezonu, spusticemo se na vas nivo.forza_juve je napisao/la: ↑11 avg 2024, 13:38Naporan si isto proljev, znaci 14 godina sam na forumu, ne pisem puno ali svaki dan citam sta se ovdje pisethebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 12:20
Izjava “ko sve komentarise” nije uvreda jel ?
I mogu reci da si dosadan, da je FKS poslao ponude za njihova pojacanja objerucke bi svi igraci prihvatili,
Sarajevo i plava qrva ne smiju u istu recenicu jer nisu nas nivo.
Nije lose, al da vidis u Želje tek