FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

CB82
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la CB82 » 09 mar 2011, 14:18

-Paja je napisao/la:flopovi misle da klub antitalenata ima kvalitetu i ovako kao ovaj prethodnik gore lupaju neke nebuloze o snazi tima koji nije trofej osvojio bez sudijskih skandala.
posjeti http://www.****
mozda nades da neko prodaje neki trofej pa ga kupi i pokloni DOMINANTNOM KLUBU

kakav je to klub majko draga pa Zeljeznicar od 2002 godine ima vise trofeja nego Arsenal
Lesinari j*bo vas mladić

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 14:21

CB82 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:flopovi misle da klub antitalenata ima kvalitetu i ovako kao ovaj prethodnik gore lupaju neke nebuloze o snazi tima koji nije trofej osvojio bez sudijskih skandala.
posjeti http://www.****
mozda nades da neko prodaje neki trofej pa ga kupi i pokloni DOMINANTNOM KLUBU

kakav je to klub majko draga pa Zeljeznicar od 2002 godine ima vise trofeja nego Arsenal
Like ;)

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 14:28

losmi je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:David VIlja de molim te promijeni taj avatar brukas nas sve redom....Sta ce ti Vilja bolan---sta je on???
U barceloni imas dovoljno odlicnih igraca messi,xavi,iniesta ili pique a ti vilju stavljas na svoj avatar :oops: :oops: :oops: Pa kako bi izgledalo da ja stavim nekog smotu kao recimo gomesa.....
Pa covjece ljudi te ne shvataju ozbiljno kad ti vide avatar i name..... :arrow: :arrow:
David Villa najbolji strelac Spanije ikada.
Znam da je prestigao Raulov broj golova za mislim oko 20 utakmica manje.i Ti kazes da on ne valja?
Ejjjj pa i gomes i inzagi kao i vilja imaju dosta golova al je svaki na 3 odbijene i iz 5 pokusaja(100% prilika)......Nisu ti golovi bukvlno "djaba",,,znace oni ipak nesto... a vilja daje golove u barceloni i spaniji samo zato sto xavi i iniesta mogu poslat vise dobrih lopti nego sto taj degenerik promasi,,,,,I to je tako.....Pa vidio si sinoc a i na svj. prvenstvu----ssamo pogledaj sve viljine golove sa svj. prvenstva pa vidi zasto ja vilju osporavam..
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:29

miky_hz je napisao/la:
warden je napisao/la:Barca ,znatno oslabljena na stoperskim pozicijama ,al gdje ce Abidal na stopersku poziciju ja ne poznajem veceg kiks igraca od njeg ,mozda van buyten :D ,al da bog da ,da je i on.....ako ne dadne Arsenal gol ,on ce im definitivno pomoc ... ;) ;)
Vidi se da si gledao Barcelonu 13 minuta ove sezone,Abidal je ove sezone sigurniji i pruza bolje partije od svih ovih nasih stopera ,al stvarno se ne zajebajem,Abi igra u najboljoj formi od kad je kod nas,i puno je bolji trenutno na stoperu jel nije imao kiksa ihihi masala vremena
Prvo da se osvrnem na moj post ,znao sam da ce bit kiks neki ,arsenal nije imao snage za pogodak ,mislio sam da ce to biti abidal ,al ipak busquets ,al hajde bio sam blizu ....joj sto ja mrzim likove kad ono meni pocne pametovat ko je gledao utakmice a ko nije ,ono u kuci ima Bht1 i ftv ,i gleda barcu preko rezultati uzivo ,pregleda golove ,vidi statistike ,,i on govori da ja nisam gledo ,od kud ti to mozes znati .,ja nisam rekao da je abidal dao i jedan auto gol ove sezone,jel tako ??? ...zato nemoj me vuci za jezik ....ja bas sto gledam utakmice znam da nije pouzdan ,igra on dobro .ali on i busqets ,zar ti to malo ne izgleda nesigurno ...sto i jest ARSENAL nije imao suta cijelu utakmicu prvi napad ,odnosno korner i odmah slaba realizacija STOPERA...al ovaj nemoj se ljutit :) ,prvi si poceo vrijedat moje znanje :twisted: ..i ono za abidala se ne odnosi na ovu sezonu nego uopce na njegovu karijeru ...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 mar 2011, 14:37

@Eurofighter Pyton :mrgreen: ,

Predlažem promjenu nicka u Leteći Cirkus Monty Python-a, jer tvoji postovi na temama koje sam čit'o su prava lakrdija i komedija. Porediš Inzaghi-ja, Villu i Gomeza. :o Prvo, taj Gomez je dobar samo u Stuttgartu, u Bayernu je ove sezone prvi strijelac, jer je Robben više u bolnici negoli na terenu, a forma Riberyja je poput forme Vladavića. :lol: Ne smijemo zaboraviti ni povredu Olića koji je prošle sezone vukao Bayern, te godine Klosea koji zbog istih te zbog neslaganja sa Gaalom ne igra u Bayernu. Eh, kad smo to apsolvirali, da krenem sa Villom. Čovjek koji je u Sportingu zabijao, zatim u Zaragozi, onda u Valenciji, a sada i u Barceloni. Dakle, zabijao je u svakom klubu. Dakako, činjenica da je najbolji strijelac španske reprezentacije ide mu u korist. Gomez je rekorder u reprezentaciji Njemačke - mislim da je 3x prebacio gol sa gol linije. :lol:

Inzaghi je igračina kakva se rijetko viđa. Možda nije igrač koji će nanizati protivničku odbranu i zabiti golčinu(mada je u Juventusu zabijao i škaricama), al' taj čovjek će iskoristiti svaku priliku koja mu se ukaže. No, eto, stavićemo ga u rang sa Gomezom, jer si ti to rek'o. :lol:

Btw, nadam se da si gled'o SP pa valjda si vidio kakve je sve golove Villa postiz'o, tako da...Molim te nemoj se brukati ovakvim postovima, nemoj da ti zovem Hannover 96. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:39

Od spamera covjek se ne moze osvrnuti na utakmicu :D ,finale prije finala kako su nazvali ovu utakmicu.,zapravo je bilo victoria prije victoria ,,,arsenal glumi italijana ,pa gdje ces sa onakvom odbranom ,napraviti onakav pristup igri ,sada mi je zao sto sam potrosio 90 min,dzaba mi struja isla jos ova zimska tarifa .. :D :D ,medutim Busacina odluka je dosta promjenila ishod utakmice ..ko zna da li bi barca uopste prosla ,,al hajde ne mozemo mi tu nista promjenit :o ,,.
IO SONO INTERISTA

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 09 mar 2011, 14:41

Spanska liga, Kup kralja, Liga Prvaka,Evropski Super kup, Svjecko klubsko prvenstvo= 5 Trofeja u jednoj godini 2009. Mozeli se ponoviti?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 mar 2011, 14:43

eurofighter typhoon je napisao/la:
losmi je napisao/la:
eurofighter typhoon je napisao/la:David VIlja de molim te promijeni taj avatar brukas nas sve redom....Sta ce ti Vilja bolan---sta je on???
U barceloni imas dovoljno odlicnih igraca messi,xavi,iniesta ili pique a ti vilju stavljas na svoj avatar :oops: :oops: :oops: Pa kako bi izgledalo da ja stavim nekog smotu kao recimo gomesa.....
Pa covjece ljudi te ne shvataju ozbiljno kad ti vide avatar i name..... :arrow: :arrow:
David Villa najbolji strelac Spanije ikada.
Znam da je prestigao Raulov broj golova za mislim oko 20 utakmica manje.i Ti kazes da on ne valja?
Ejjjj pa i gomes i inzagi kao i vilja imaju dosta golova al je svaki na 3 odbijene i iz 5 pokusaja(100% prilika)......Nisu ti golovi bukvlno "djaba",,,znace oni ipak nesto... a vilja daje golove u barceloni i spaniji samo zato sto xavi i iniesta mogu poslat vise dobrih lopti nego sto taj degenerik promasi,,,,,I to je tako.....Pa vidio si sinoc a i na svj. prvenstvu----ssamo pogledaj sve viljine golove sa svj. prvenstva pa vidi zasto ja vilju osporavam..
Nemoj poredit villu sa gomezom ,to je uvreda ,ali poredi ga sa inzagim to je cast ,i pazi sta pises vidis da te ne vole dobit ces ban ... :D :D
IO SONO INTERISTA

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 09 mar 2011, 14:44

MU'MIN T.M. je napisao/la:Spanska liga, Kup kralja, Liga Prvaka,Evropski Super kup, Svjecko klubsko prvenstvo= 5 Trofeja u jednoj godini 2009. Mozeli se ponoviti?
Superkup Spanije 6...

ne moze
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 09 mar 2011, 14:44

ovaj Wenger stalno nesto pametuje i kenja,a zadnji put je osvojio trofej jos dok je Henry igrao za Arsenal,dobro mu je Mourinho rekao,pokazi mi svoje trofeje i onda me kritikuj
Lesinari j*bo vas mladić

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 09 mar 2011, 14:45

van persie je trebao dobiti dirktan crveni kada je udario alvesa
.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 09 mar 2011, 14:47

Zaslužen prolaz Barcelone.

Arsenal se nema što žaliti na suce u ovih 180 minuta, jer kada se sve pogleda, onda je Barcelona oštećena, trebalo je sve već biti riješno u Londonu (Messiev gol i mogao je suditi penal nakon igranja rukom igrača Arsenala). Sinoć nedosuđen penal na Messiu, a što se tiče 2. žutog za RVP-a, mislim da je prestrogo, mogao je Busacca progledati kroz prste. Ali ako ćemo se strogo čuvati pravila, igrač nema što pucati nakon sučevog zvižduka, to se kažnjava žutim kartonom. Negdje sam pročitao da je prošla samo sekunda i da RVP nije čuo, ja u to sumnjam (da nije čuo). Jer, obrana FCB je stala, a sumnjam da bi RVP desnom nogom opalio da nije znao da je u zaleđu. Glup potez RVP.

I Barceloni je nepošteno isključen Abidal protiv Chelsea, pa ne vidim da itko opravdava nedosuđene penale za Chelsea. :roll: iako u 1. utakmici nije dosuđen penal za FCB, kao i u 5. min. uzvrata (ruka Ballacka)...
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 09 mar 2011, 14:51

nidjo_barca je napisao/la: This was the first time since stats were analysed for Champions League games that a team has hadn’t a single effort at goal.
izdominirani smo 8-) 8-) 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 mar 2011, 14:55

Otvori srednja ima izaci :lol:
slika
slika
slika
Hvala ti pep za sve !
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

eurofighter typhoon
Kontakt:

Post Postao/la eurofighter typhoon » 09 mar 2011, 14:57

Monolog--gomesa, vilju i inzagija sam poredio samo po nacinu zabijanja golova....
Htio sam da kazem ovo:Inzagi jest igracina ali za mene recimo je Raul veci....
Vilja je efikasniji od raula----al nikad nece biti veci od raula upravo sto ce gs upamtit po sretnim golovima(kao inzagija) i dosta promasenih zicera..Pozz
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 09 mar 2011, 14:58

Raul_64 je napisao/la:
MU'MIN T.M. je napisao/la:Spanska liga, Kup kralja, Liga Prvaka,Evropski Super kup, Svjecko klubsko prvenstvo= 5 Trofeja u jednoj godini 2009. Mozeli se ponoviti?

Superkup Spanije 6...

ne moze
Znam da sam zaboravio nesto,a ko i ne bi s obzirom na broj trofeja,i tipkanje s posla i mob.telefona. :oops:

Bez klasicnih stopera protivnicka ekipa uputi 0suteva prema golu...Toliko o snazi obje ekipe.Arsenalu respekt,al jos nisu dorasli Prfektnoj kombinatorici Barcelone,ima iduca godina za popravni.
Pozdrav, pravim navijacima obje ekipe...peace!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 15:14

Izvini kume , hoces reci da Villa daje sretno golove ???
Villa je klasa za sebe , pa sad ti pricaj sta hoces, kad treba uvalit on je najhladnije glave i iz prve zabija...Svakom se desi los dan , pa tako i Davidu....
David je stil igraca poput Raula, samo sto David barata sa obe noge koda su mu desne dok je Raul sa lijevom igrao perfektno a sa desnom dosta slabije...
Villa nema neku igru glavom sto za Barcu i nije potrebno...
On je idealan igrac za ovaj tim,sto je pokazao nebrojeno puta iako sam ja Eto'oa vise volio...

Villa je masina. Da nema Messija bio bi on Pichichi , al srecca u nesreci je Messi ;)

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 09 mar 2011, 15:20

E ovako
Prvo poluvrijeme je bilo dosta napeto i nervozno na obje strane.Arsaenal se odlucio za defanzivniju varijantu i to je vengerova odluka.Vi ste naravno imali posjed lopte,ali golu niste mogli prici,osim onog šuta adrijana(i to sasvim, slucajno).Onaj go je došao u nezgodnom trenutku,ali nas to nije omelo da krenemo malo otvorenije u drugo poluvrijeme i naravno bili ste odmah kažnjeni.Nakon gola vama je voda ušla u uši i majmun busaka je jedva čekao da pokaže crveni karton nekom igracu arsenala.Jednostavno lakrdija od suđenja je bila sinoć i to je prelomilo utakmicu,jer bi sasvim sigurno teško došli do prolaza,jer nije jednostavno arsenalu bilo nakon što je iskljucio van persija i normalno da ce pasti pshicki nakon tog kartona.To je busaka znao,zato je i pokazao crveni van persiju.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 09 mar 2011, 15:26

ensadek je napisao/la:E ovako
Prvo poluvrijeme je bilo dosta napeto i nervozno na obje strane.Arsaenal se odlucio za defanzivniju varijantu i to je vengerova odluka.Vi ste naravno imali posjed lopte,ali golu niste mogli prici,osim onog šuta adrijana(i to sasvim, slucajno).Onaj go je došao u nezgodnom trenutku,ali nas to nije omelo da krenemo malo otvorenije u drugo poluvrijeme i naravno bili ste odmah kažnjeni.Nakon gola vama je voda ušla u uši i majmun busaka je jedva čekao da pokaže crveni karton nekom igracu arsenala.Jednostavno lakrdija od suđenja je bila sinoć i to je prelomilo utakmicu,jer bi sasvim sigurno teško došli do prolaza,jer nije jednostavno arsenalu bilo nakon što je iskljucio van persija i normalno da ce pasti pshicki nakon tog kartona.To je busaka znao,zato je i pokazao crveni van persiju.
Van Persie svakako nije ni dotakao lopte do 57 minute kad je i iskljucen, niti igra odbranu...tako da i sa njim ili bez njega (svejedno) bi opet fasovali...imali ste veliku srecu što je Almunia imao utakmicu života pa je odbranio 6 mrtvih zicera ;)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 09 mar 2011, 15:27

ensadek je napisao/la:E ovako
Kolko smarate....
Sta ste otvorenije krenuli ??? Nasri na silu izvuko korner i to je to...Presli ste centar.To podrazumjevas pd otvorenijom igrom?
Dali ste go kakav mozete jednom u povjesti dat protiv nas, tacnije mi smo vam ga dali...
Kad je Barca primila go, 30 sekundi nakon toga iz strasne akcije Villa je izasao sam na Almuniu al nije pogodio...
Tu se Barcina igra raspala ? Pa bolan neznas vise sta pricas, neznas sta da kazes?

Jedite se , jer ste svjesni da je dug put da se prismrdi Barceloni

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.