@Eurofighter Pyton

,
Predlažem promjenu nicka u
Leteći Cirkus Monty Python-a, jer tvoji postovi na temama koje sam čit'o su prava lakrdija i komedija. Porediš Inzaghi-ja, Villu i Gomeza.

Prvo, taj Gomez je dobar samo u Stuttgartu, u Bayernu je ove sezone prvi strijelac, jer je Robben više u bolnici negoli na terenu, a forma Riberyja je poput forme Vladavića.

Ne smijemo zaboraviti ni povredu Olića koji je prošle sezone vukao Bayern, te godine Klosea koji zbog istih te zbog neslaganja sa Gaalom ne igra u Bayernu. Eh, kad smo to apsolvirali, da krenem sa Villom. Čovjek koji je u Sportingu zabijao, zatim u Zaragozi, onda u Valenciji, a sada i u Barceloni. Dakle, zabijao je u svakom klubu. Dakako, činjenica da je najbolji strijelac španske reprezentacije ide mu u korist. Gomez je rekorder u reprezentaciji Njemačke - mislim da je 3x prebacio gol sa gol linije.
Inzaghi je igračina kakva se rijetko viđa. Možda nije igrač koji će nanizati protivničku odbranu i zabiti golčinu(mada je u Juventusu zabijao i škaricama), al' taj čovjek će iskoristiti svaku priliku koja mu se ukaže. No, eto, stavićemo ga u rang sa Gomezom, jer si ti to rek'o.
Btw, nadam se da si gled'o SP pa valjda si vidio kakve je sve golove Villa postiz'o, tako da...Molim te nemoj se brukati ovakvim postovima, nemoj da ti zovem Hannover 96.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”