HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinjevac365
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 24 jan 2015, 13:29

Prva pripremna dobro odrađena, trebalo bi ovo funkcionirat.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jan 2015, 15:33

Kakav bolan Kcira, pa njemu je najveći uspjeh igranje u Velikoj Gorici dok nije još bila posložena momčad tj.klub
a još uz to ima već i 31 godinu.
Taj nam nije pojačanje, ne znam tko njega hoće uopće ugurati kod nas.

Nije loše započeti sa pobjedom radi samopouzdanja tijekom cijelih priprema, iako mi Zadar nije mjerilo, pogotovo ne sa Štimcem za trenera.
Idemo dalje, tek je počelo

zrinjevac365
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinjevac365 » 24 jan 2015, 16:02

HercUSrcu je napisao/la:Kakav bolan Kcira, pa njemu je najveći uspjeh igranje u Velikoj Gorici dok nije još bila posložena momčad tj.klub
a još uz to ima već i 31 godinu.
Taj nam nije pojačanje, ne znam tko njega hoće uopće ugurati kod nas.

Nije loše započeti sa pobjedom radi samopouzdanja tijekom cijelih priprema, iako mi Zadar nije mjerilo, pogotovo ne sa Štimcem za trenera.
Idemo dalje, tek je počelo
Slazem se da Zadar nije mjerilo, ali opet dobar pocetak priprema. Sto se tice Kcira bolji je od Radeljica,ali moze se bolji nac.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jan 2015, 16:10

Ja se ne slažem s time naprimjer.
Po meni je Radeljić bolji od Kcire i to dosta.
Uostalom od Radeljića znamo šta očekivati i on je bio dio naše momčadi koja je naslov osvojila.

Kcira igra na Tajlandu u polu-profesionalnom klubu.
To se ne može usporediti pa ni sa ovom našom ligom nikako.

Takvi neka bolje ni ne nadolaze kod nas.

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 24 jan 2015, 16:29

HercUSrcu je napisao/la:Ja se ne slažem s time naprimjer.
Po meni je Radeljić bolji od Kcire i to dosta.
Uostalom od Radeljića znamo šta očekivati i on je bio dio naše momčadi koja je naslov osvojila.

Kcira igra na Tajlandu u polu-profesionalnom klubu.
To se ne može usporediti pa ni sa ovom našom ligom nikako.

Takvi neka bolje ni ne nadolaze kod nas.
Iskreno za tog Kćiru prvi put čuo ovdje.Kao što sam napisao ,po godinama iskusan , ali ako je u rangu Radeljića onda treba još tražiti i pokušati naći boljega.Ima ih sigurno.Što se tiče Zadra to su samo pripreme a i imam iskustva od ranije da dobri rezultati u pripremnim tekmama ne znači da će biti dobro u prvenstvu i obrnuto.Neka oni samo dobro rade i pumpaju se pa će biti dobro.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 24 jan 2015, 16:46

Neznam nisam neki veliki fan Radeljica. Ove godine je puno kvalitetnija liga nego prosle, a radeljic je imo gresaka i prosle pa nije neko mjerilo to. U svakom slucaju treba dovest stopera po mogucnosti kvalitetnijeg od Radeljica. Radeljic je spor i nezna lopte igrat. Tek cemo shvatiti koliko ce nam faliti katanec.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 24 jan 2015, 16:53

Jeli tko od vas bio na utakmici*? Zanimaju me ovi novi igraci kako su odigrali..
ova trojica ofenzivaca a i neki jos detalja ako ima oko utakmice
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 jan 2015, 17:01

zrinjevac365 je napisao/la:Neznam nisam neki veliki fan Radeljica. Ove godine je puno kvalitetnija liga nego prosle, a radeljic je imo gresaka i prosle pa nije neko mjerilo to. U svakom slucaju treba dovest stopera po mogucnosti kvalitetnijeg od Radeljica. Radeljic je spor i nezna lopte igrat. Tek cemo shvatiti koliko ce nam faliti katanec.

Da je spor - slažem se.
Ali za stopera i igrača njegove konstitucije on ima jako dobro znanje o nogometu i tehnike.
To što djeluje pomalo nezgrapno ne znači da ne zna igrati nogomet.

Sporost i zaigranost su mu 2 najveće mane, ali osim toga je on jako dobar stoper.

Ako će se dovesti nekoga, to treba biti pojačanje a ne netko tko će tek toliko popuniti mjesto stopera, onda radije treba nekog našeg mladog gurnuti u vatru.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jan 2015, 17:06

evo ono što je bitno , danas tko je igrao :

Zrinjski: Dujković (od 46. Vasilj), Zlatić (od 78. Sušić), Graovac, Crnov (od 88. Ćorić), Nikolić (od 85. Jozić), Simeunović (od 46. Pehar; od 74. Galić), Radeljić (od 88. Arapović), Stojkić (od 46. Sojanović), Muminović (od 46. Vukomanović), Petrak (od 46. Šćepanović), Todorović (od 60. Dedić).

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 24 jan 2015, 17:08

zrinjevac365 je napisao/la:Neznam nisam neki veliki fan Radeljica. Ove godine je puno kvalitetnija liga nego prosle, a radeljic je imo gresaka i prosle pa nije neko mjerilo to. U svakom slucaju treba dovest stopera po mogucnosti kvalitetnijeg od Radeljica. Radeljic je spor i nezna lopte igrat. Tek cemo shvatiti koliko ce nam faliti katanec.

Radeljić prosječan stoper za naše lige , nisam ni ja neki fan ali vidim da pošteno odradi svoj posao onoliko koliko može ili zna.Definitivno moramo dovesti barem jednog dobrog ,iskusnog stopera.Katanec je reprezentativni kalibar i kao takvog teško ćemo ga nadomjestiti ali bar smo nešto zaradili.Tek je početak priprema ali stoper je jako bitna pozicija i za uigravanje stopera treba vremena zato ne bi trebalo puno čekati ali zna to i struka.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jan 2015, 17:12

ma svakako dovesti jednog , nemozes na titulu i kup ni sa 3 a ne sa 2 . eto neka četvrta opcija bude neki junior , a uz radeljića i graovca treba dovest još nekog . meni draže da opet bude neko mlađi , nego neko iskusniji kome se neda ni igrat ovdje . ili da se pokaže ko katanec ili promašaj totalni

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 24 jan 2015, 17:18

HercUSrcu je napisao/la:

Da je spor - slažem se.
Ali za stopera i igrača njegove konstitucije on ima jako dobro znanje o nogometu i tehnike.
To što djeluje pomalo nezgrapno ne znači da ne zna igrati nogomet.

Sporost i zaigranost su mu 2 najveće mane, ali osim toga je on jako dobar stoper.

Ako će se dovesti nekoga, to treba biti pojačanje a ne netko tko će tek toliko popuniti mjesto stopera, onda radije treba nekog našeg mladog gurnuti u vatru.
Dobili su finu svotu od Kataneca neka uloze dio al na provjerenog igraca. Krsticevic zna hrvatske igrace pa nek predlozi nekog, naravno ako ce ga uprava poslušat.

mala sara
Kontakt:

Post Postao/la mala sara » 24 jan 2015, 17:26

primasquadra je napisao/la:evo ono što je bitno , danas tko je igrao :

Zrinjski: Dujković (od 46. Vasilj), Zlatić (od 78. Sušić), Graovac, Crnov (od 88. Ćorić), Nikolić (od 85. Jozić), Simeunović (od 46. Pehar; od 74. Galić), Radeljić (od 88. Arapović), Stojkić (od 46. Sojanović), Muminović (od 46. Vukomanović), Petrak (od 46. Šćepanović), Todorović (od 60. Dedić).
ovo mene interesuje

Todorović (od 60. Dedić).
2004./2005.
2008./2009.
2013./2014.

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 24 jan 2015, 17:26

acovic2 je napisao/la:

Radeljić prosječan stoper za naše lige , nisam ni ja neki fan ali vidim da pošteno odradi svoj posao onoliko koliko može ili zna.Definitivno moramo dovesti barem jednog dobrog ,iskusnog stopera.Katanec je reprezentativni kalibar i kao takvog teško ćemo ga nadomjestiti ali bar smo nešto zaradili.Tek je početak priprema ali stoper je jako bitna pozicija i za uigravanje stopera treba vremena zato ne bi trebalo puno čekati ali zna to i struka.
Radeljic je zahvalan igrac i to stoji, dat ce 100% od sebe i neka ga u klubu ali kao treci stoper. Ako idemo na titulu(a da ne govorim o duploj kruni) on nemoze biti prvotimac. Neka bude treci stoper opet ce odigrati nekoliko utakmica, vazda ce biti zutih,crvenih,povreda... U svakom slucaju moramo dovest stopera.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 24 jan 2015, 18:12

Dejan vrlo dobar, Ognjen dobar, Dedić me razočarao, nekako je previše spor za krilnog igrača.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 24 jan 2015, 18:22

ja baš i mislim da je Krstičević predložio Kćiru bio mu je trener u Tirani

http://www.24sata.hr/nogomet/svjetski-p ... ilj-336456" onclick="window.open(this.href);return false;

zanimljiv tekst , govori i o Miši :D

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 24 jan 2015, 18:46

primasquadra je napisao/la:ja baš i mislim da je Krstičević predložio Kćiru bio mu je trener u Tirani

http://www.24sata.hr/nogomet/svjetski-p ... ilj-336456" onclick="window.open(this.href);return false;

Yebo text , zanimljiva slika :urnebes: :urnebes: :urnebes: .POgledaj facu ovog drugog lika ispod Kćire. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 24 jan 2015, 18:57

acovic2 je napisao/la:
primasquadra je napisao/la:ja baš i mislim da je Krstičević predložio Kćiru bio mu je trener u Tirani

Yebo text , zanimljiva slika :urnebes: :urnebes: :urnebes: .POgledaj facu ovog drugog lika ispod Kćire. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma to sto on govori za Mišu to je poznato. Faca prejaka :O

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 24 jan 2015, 19:31

Stvarno je jedan jako dobar trener nasljedio spletom nesretnih okolnosti drugoga, opet imate kavlitetu na klupi, 100%, Miso je trener koji moze izvuci maksimum iz mladih igraca koliko znam, gdje je Petrak, ostaje ili, a vidim gore igrao je.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 24 jan 2015, 20:35

Zgrabili smo Acimovica, bravo uprava! :)

"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []