BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Arena 2..ima prenos od 14h30
Jedva cekaaam
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Škola riješena. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Blago tebi xD mene čeka peglanje do 19:30Unofficialpage je napisao/la:Škola riješena.
Imam neki pravo dobar osjecaj sto se tice danasnjeg meca,kako bi Damiru legla danasnja pobjeda,ko budali samar i finansijski i bodovno,vratio bi pola bodova sto je propustio od AO.Gledao sam neke meceve na centralnom terenu i ne izgleda mi da je brza podloga,da se igrati na njoj,mislim da je i Borna Coric ispao radi sporije podloge,jer serverima ne odgovara,a Borna ima solidan servis,tako da je i danas sve moguce,Damire odigraj danas svoj najbolji mec na tvrdoj podlozi,mozes ti to sigurno,aBD da slavimo svi zajedno.SRETNO DAMIRE;DO POBJEDE!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I mene bi čekalo, ali neću ići.xinxee je napisao/la:Blago tebi xD mene čeka peglanje do 19:30Unofficialpage je napisao/la:Škola riješena.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mislim da Damke moze danas do dobrog rezultata,GGL je igrac koji je sklon oscilacijama i od svih podloga indoor mu je def.najslabija dok je npr.Berreru kojeg je Damir dobio to najdraza podloga,Garciji ne leze igraci bas Damirovog tipa omaleni i brzi,za Damira je najvaznije da se trudi da drzi lopticu sto duze u igri u duzim razmjenama ima sigurno vecu prednost a i podloga je sporija malo,pa ne vidim razlog zasto i danas ne bi bio konkurentan,uz pametnu i strpljivu igru bez srljanja i nepotrebnog nerviranja moze doci do povoljnog rezultata.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Po defaultu reklo bi se da mu je indoor najlosija podloga, ali ima on dobrih rezultata u dvorani.
Osvojio je Bangok prije par godina, tada je dobio Nadala, ako se dobro sjecam spasio je tada preko 10 break lopti u drugom i trecem setu, a ima i polufinale St. Petersburga.
Osvojio je Bangok prije par godina, tada je dobio Nadala, ako se dobro sjecam spasio je tada preko 10 break lopti u drugom i trecem setu, a ima i polufinale St. Petersburga.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ima dobrih rezultata,al se sigurno losije snalazi nego na zemlji ili betonu,njegova glavna mana su oscilacije,jedan dan igra perfektno kao mec u kojem je namucio Noleta,a onda sledeci mec neprepoznatljiv,nadati se da ce imati nesto losiji dan i da ce Damir iskoristiti to nije on ni toliko neki bauk igrac da je nemoguce ocekivati pobjedu
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Damir se prije svega treba danas normalno ponasati na terenu, kao sto se ponasao u mecevima na GSovima...
potreban mu je visoki intenzitet u igri, sto duzi poeni, dobro kretanje...to su stvari koje on moze kontrolisati...
za pobjedu mu treba slaba partija GGLa, koji je ovdje veliki favorit
potreban mu je visoki intenzitet u igri, sto duzi poeni, dobro kretanje...to su stvari koje on moze kontrolisati...
za pobjedu mu treba slaba partija GGLa, koji je ovdje veliki favorit
Haaaajde
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
http://0eb.net/video/1317753.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://0eb.net/video/1317821.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruski
http://0eb.net/video/1317821.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ruski
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne bih rekao da je ovo tacno. GGL je , moze se reci, druga spanjolska varijanta Feliciana Lopeza na betonu s vrlo snaznim spektrom udaraca. Vrlo opasan na tvrdim podlogama a za to govore statistike u kojima je s najboljim igrao vrlo tijesne meceve. Ipak, Damir nije bez izgleda. Idemo.alex1991 je napisao/la:Ima dobrih rezultata,al se sigurno losije snalazi nego na zemlji ili betonu,njegova glavna mana su oscilacije,jedan dan igra perfektno kao mec u kojem je namucio Noleta,a onda sledeci mec neprepoznatljiv,nadati se da ce imati nesto losiji dan i da ce Damir iskoristiti to nije on ni toliko neki bauk igrac da je nemoguce ocekivati pobjedu
evoooo gaaaa, sretno dzumiiiiiii
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Srce ko Bjelasnica kad iskoci na TVu 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
evo bracko perfekt slika arena nas jezik
http://tvboxuzivo" onclick="window.open(this.href);return false;. blog spot .com/2014/01/arena-sport-2.html
http://tvboxuzivo" onclick="window.open(this.href);return false;. blog spot .com/2014/01/arena-sport-2.html
Valjda će biti dobar meč, da se može gledati, a ne kako to damir zna sa nervozom.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Vidjeli smo odmah u ovom gemu šta ne smije raditi, ne smije slati kratke lopte, jer je GGL kapitalizirao svaku od njih, ne smije gubiti strpljenje i treba držati lopticu u igri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.