Espanjol-Barselona
Svi znamo snagu i kvalitet Barselone, i da je kiks njima nepoznata riječ, međutim, staviti kvotu 1,25 na 2-cu, u gradskom derbiju protiv Espanjola, koji kod kuće ima omjer 7-0-0, je stvarno presmiješno. Espanjol koji je oduvijek bio rak rana za Barselonu, ove sezone igra jako dobro i uz Real su najbolji domaćin lige i u 7 utakmica su dali 12 a primili samo 2 gola, što pokazuje da igraju jako čvrsto, i najčešće jedan gol odlučuje pobjednika. Iako sam navijač Barselone, danas sam odlučio izabrati neke opcije protiv njih, prvenstveno zbog smiješne kvote na 2-cu, ali i zbog zakona velikih brojeva, jer mislim da je red da i oni kiksaju u gostima.
Evo i malo statistike, koja i nije nešto mnogo uticala na moj izbor, ali ipak pokazuje da je Espanjol jako nezgodan protivnik za Barselonu i da je kvota 11,50 (koliku sam ja našao) na 1 zaista preveliko potcjenjivanje domaćina :
http://www.betexplorer.com/soccer/spain ... id=6664305
Moji tipovi za ovu tekmu, i ujedno jedino što danas igram, jer ne mogu da se peglam sa ovim odgodama, su možda malo i nekima čudni, ali odlučio sam da se malo poigram danas

:
1 @ 11,50
X @ 5,00
1X @ 3,50
X/1 @ 19,50
1/X @ 16,00
t.rez. 1-0 @ 20,00
t.rez. 1-1 @ 9,00
h1 @ 1,77
Sretno !
p.s. kvote su iz Lutrije BiH