AćimovićaLillard je napisao/la:Zgrabili smo Acimovica, bravo uprava!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Može li malo detaljnije ,tko je , šta igra ?Ja stvarno ne znam tko je.
AćimovićaLillard je napisao/la:Zgrabili smo Acimovica, bravo uprava!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mlad , perspektivan , nek mu je sa srećom.Vidim potpisao je do 2018 ,ako napreduje i na njemu se može fino zaraditi jer očito ima interesovanja za njega.zrinjevac365 je napisao/la:Jedan od najvecih talenata,a vec ima iskustva igranja sa seniorima. Decko je imo strašnu nesreću prije dvije godine,no oporavio se i vratio. Sretno mu i naravno da ce doći u Zrinju, najtrofejniji klub uz Zelju s tim da se trenutno puno bolje radi u nas nego u Zelji.
Dobar posao uprave, nadam se da ce nastaviti ovako nastaviti a pod tim mislim dovođenje mladih, perspektivnih igraca, unapređivanje infrastrukture a da politiku izbace nek ne govore trenerima ko ce igrat a ko nece. Sve u svemu dobar posao rade.acovic2 je napisao/la:Mlad , perspektivan , nek mu je sa srećom.Vidim potpisao je do 2018 ,ako napreduje i na njemu se može fino zaraditi jer očito ima interesovanja za njega.zrinjevac365 je napisao/la:Jedan od najvecih talenata,a vec ima iskustva igranja sa seniorima. Decko je imo strašnu nesreću prije dvije godine,no oporavio se i vratio. Sretno mu i naravno da ce doći u Zrinju, najtrofejniji klub uz Zelju s tim da se trenutno puno bolje radi u nas nego u Zelji.
Evo i ja danas čitam da još nije potpisao ali očito nešto ima od svega toga a kako će završiti vidjet ćemo.Krstičević je drugačiji tip trenera od Karačića i dosta daje priliku mladim nogometašima pa valjda će nešto naći i među juniorima.Bar je tako radio u Hajduku,nadam se da će i ovdje.mala sara je napisao/la:navodno nije jos nista potpisano sa Aćimovićom
a na probi je jos jedan mladi perspektivni stoper 18 mu godina
hmmm ocito je da ste vas dva u pravu kad kazete da nasi juniori nisu dovoljno dobri
ali možda nam je ovo nova taktika da kupujmo sve najbolje mlado u državi
Dobar si ti brate,ja ih bar 5 6 neznam ,primasquadra je napisao/la:Ko je ovaj Boljat ?
Nebojša Popović bio u Travniku jedan od najboljih pa nije dobio priliku kod karačića posuđen u Goška a sad se preko raspusta malo zapustio višak kila ima ali treninzi će to riješiti. Igra na poziciji polu špicamala sara je napisao/la:Dobar si ti brate,ja ih bar 5 6 neznam ,primasquadra je napisao/la:Ko je ovaj Boljat ?![]()
![]()
![]()
![]()
može li netko par rjeci o ovome popovicu
Popović je Vukovarac a došao je u paketu sa Denijem iz Travnika i nakon polusezone poslat u Gošk.I svaki put ga vrate na pripreme ali ja osobno nisam nešto oduševljen njegovim igrama.ZrinjskiMostar je napisao/la:Nebojša Popović bio u Travniku jedan od najboljih pa nije dobio priliku kod karačića posuđen u Goška a sad se preko raspusta malo zapustio višak kila ima ali treninzi će to riješiti. Igra na poziciji polu špicamala sara je napisao/la:Dobar si ti brate,ja ih bar 5 6 neznam ,primasquadra je napisao/la:Ko je ovaj Boljat ?![]()
![]()
![]()
![]()
može li netko par rjeci o ovome popovicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.