Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
https://www.klix.ba/sport/nogomet/uzasa ... /251017038
Čovjek dao realan komentar a ovi odmah skaču na njega.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Otkud Juve da mulja s finansijama

Evo neću komentarisati ostale igrače koji se spominju. Samo ću se osvrnuti na Modrića.Saurman je napisao/la: ↑17 okt 2025, 10:22https://www.klix.ba/sport/nogomet/uzasa ... /251017038
Ljudi valjda dolaze na stadion da gledaju dobar fudbal, a što se Modrića tiče u ovih nekoliko utakmica su itekako imali šta vidjeti.
Il Club più titolato al mondo!
Cuj ko ce platiti da gleda Modrica Dzeku i sl. Ne znam samo kako onda dres Modrica postade najprodavaniji u Milanu. Cak vise od Rafe, Pulisica ...
Ko cijeni fudbal kao igru on ce i da dodje. Nece sigurno ovi FM boysi doci..
Ko cijeni fudbal kao igru on ce i da dodje. Nece sigurno ovi FM boysi doci..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- tutankamon1905
- Kontakt:
Je je..ubise se ljudi da plate da gledaju samija ričija..a slucajno talijan, kako li njega bas izvuceSaurman je napisao/la: ↑17 okt 2025, 10:22https://www.klix.ba/sport/nogomet/uzasa ... /251017038
Jao kad se zakace na misljenje pojednica.
Pa Milan u vrijeme nabolje generacije ikad nije imao rasprodan stadion kao sad. Jbt kad smo bili na krovu europe samo smo imali pun stadion protiv Juventusa, Intera i jos koji derbi, ostalo je bilo poluprazno. Sad su skoro svi stadionu u seria a rasprodani. Ljudi pricaju i pisu gluposti sad iskljucivo zbog klikova i gledanosti
Pa Milan u vrijeme nabolje generacije ikad nije imao rasprodan stadion kao sad. Jbt kad smo bili na krovu europe samo smo imali pun stadion protiv Juventusa, Intera i jos koji derbi, ostalo je bilo poluprazno. Sad su skoro svi stadionu u seria a rasprodani. Ljudi pricaju i pisu gluposti sad iskljucivo zbog klikova i gledanosti
Napoli ima izuzetno ranjivu odbranu ove sezone i mislim da će Milan, Inter, Juve i Roma znati da to iskoriste.
Buongiorno - Bukema bi trebali biti prvi par a ja ne znam jesu li oni jednom igrali zajedno? Jos kad tu nedostaje Rahmani to postaje upitno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
On je bio kikser i kad je kod nas igrao

U svakom slucaju dobro za pratitelje

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Kad su zabili gol u 94. minuti, pomislio sam pa zar je moguće da će se opet izvući hahahaha ali ne može vječno na guzove. 

Isto sam pomislio, sad će Conte na presici plakat kako nisu imali sreće
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znaci sutra opet zasjedamo na vrh tabele , al ovaj put sami 
I tu ostajemo do kraja

I tu ostajemo do kraja
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
On i Đokereš bara-barababoedindzeko09 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 22:05Ovaj Dovbyk je najveći panj trenutno u svijetu fudbala.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Lik je danas promašio sve što se moglo promašiti otkako je ušao. Prava je misterija kako je ovakav panj bio najbolji strijelac La Lige u sezoni 2023./2024. 
Inter je postao prvi tim u istoriji Serie A koji je ostvario pet uzastopnih pobjeda u Rimu protiv Rome...
Opta
Roma-Inter 0:1
Roma-Inter 2:4
Roma-Inter 0:2
Roma-Inter 0:3
gol razlika 11:2. Jedino nam bolje leži Atalanta izgleda
Roma-Inter 2:4
Roma-Inter 0:2
Roma-Inter 0:3
gol razlika 11:2. Jedino nam bolje leži Atalanta izgleda

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Como cudan projekat isto kao nekad Anzhi Makhachkala
Ovako oronuo mali stadion koji je poluprazan vecinu meceva, cak i kad dodje Juventus ne mogu ga ispuniti, tolike pare ulazu u tim a sve okolo na nivou nekog tima iz bosanske ili srpske lige
Ovako oronuo mali stadion koji je poluprazan vecinu meceva, cak i kad dodje Juventus ne mogu ga ispuniti, tolike pare ulazu u tim a sve okolo na nivou nekog tima iz bosanske ili srpske lige
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.