FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2014, 18:06

za posjetu od sinoć vjerujem da jeste tako. al' generalno - raja nije strpljiva i sve se svodi na juče-danas-sutra.

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 24 avg 2014, 18:19

Imamo 150 hiljada ljudi koji lajkaju Želju, i par hiljada nas koji Želju volimo i pratimo. Imamo na ovom forumu 10 hiljada stranica priče o Želji, a čisto sumnjam da od svih mogućih prijašnjih i današnjih nickova na našoj temi ima 100 ljudi koji redovno idu na utakmice. Da se razumijemo, ni ostali nisu ništa bolji. Naprotiv.

Nažalost, čini mi se da ove sezone od navijača ne treba očekivati nikakvu ozbiljnu podršku, ali se nadam da bar nećemo previše odmagati.
FK Željezničar 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2014, 18:25

dovoljno je malo nas što stalno pišemo u datom trenutku da ja iskreno vjerujem da svi idu na većinu utakmica.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2014, 19:04

evo man united ima bod iz prve dvije tekme iako je doveo jednog od najboljih trenera na svijetu i dao mu odriješene ruke da dovodi i odvodi koga hoće od igrača. šta bi oni trebali reći?

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 avg 2014, 19:09

neroazzuro je napisao/la:Mislim da na posjetu na Zeljinim utakmicama veci uticaj imaju desavanja na tribini nego rezultati na terenu.
Cak mi se cini da je raja prepoznala ovaj zaokret u politici i da bi posjeta mogla biti i veca nego prethodnih godinu-dvije ali nakon ovog na jugu,nisam siguran.
Inace,sto se tice nekakvih "spasonosnih rjesenja",mislim da je najjednostavnije strpit se jos godinu dana.
Za ocekivat je da i Pitari prodaju nekog igraca za respekrabilnu cifru (za promjenu) pa tako i nama pomognu da se uzme bolji novac za nekog na kraju sezone.
A valjda se na godinu bar 50000 vise mjesecno mogne ulozit u ekipu umjesto na izmirivanje dugova.
Ma nebitna su desavanja na jugu u vezi posjete po meni,ne moras da ides u kop jug je veliki za sve a imas i sjever i zapad.Ako cemo tako gledati ni Zvezda,Partizan,Hajduk ne bi imali nikakvu posjetu.B.D.neka vodi svoju politiku,a svi koji vole Zelju neka slobodno zauzmu svoje mjesto na tribini.
SLOBODA NAVIJAČIMA

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 24 avg 2014, 19:16

Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 24 avg 2014, 19:25

Sa jednim iskusnim igracem na sredini terena vjerujem da bi bila druga prica.Samo gdje ga naci sad?

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 24 avg 2014, 19:40

themaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
Ko im to puca samare i kojim igracima
a... pehari su tu

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 24 avg 2014, 19:41

sa igracem poput jamaka,ali koji bi igrao a ne zajebavo se i vareom u formi,zeljo moze imati itekako bitnu ulogu u takmicenju,nije to toliko lose koliko se ovdje pise,igraju stvaraju sanse..fali taj vezista i varea
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 24 avg 2014, 19:42

Colic nema mjesta među 11. Treba nam zadnji vezni koji zna uklizati i zna s loptom. Tomica i Jamaka psihologu odvest. Fulaju zicere dvije godine. Sta bi bilo kad bi bilo, ali njih dvojica da su pogodili 90 % zicera sto su fulili prosle sezone bi osvojili jedan trofej a ove bi imali 8 ili 10 bodova trenutno.

asko75

Post Postao/la asko75 » 24 avg 2014, 19:44

themaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
Ima li telefon iko da zovne policiju, ja koliko znam bilo je situacija kad je navijačima bio zabranjen pristup treningu.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 24 avg 2014, 19:49

Al bi nam on legao malo je reci :) http://www.transfermarkt.com/patrick-ge ... eler/56275" onclick="window.open(this.href);return false;

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 24 avg 2014, 19:50

pobjedesve je napisao/la:
zna se sve,da ides na trening vidio bi da ides na utakmice cuo bi.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 24 avg 2014, 19:51

Ne mastajte nema od tog nista, preveliku bi platu tražio ;)

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 24 avg 2014, 19:51

themaniaks je napisao/la:

Posto ti znas, hajde napisi nam s kojim su autom dosli i koliko ih je bilo.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 24 avg 2014, 19:52

idem na utakmice ali nisam cuo, za treninge nemam vremena, moze u pp ako nije problem ;)
a... pehari su tu

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 24 avg 2014, 19:54

Nema problema, ne nasjedajte na lazi i suplje price. Desio se manji incindent prije 15-20 dana koji je rijesen. Sve ostalo je suplja prica i nabadanje, pokusavanje forumasa da su kao oni upuceni...
Incindentu je prisustvovalo par ljudi, od ovih sto pisu po forumu nije ni jedan sigurno, tako da neka je stid svakoga sto ide i prenosi price rekla-kazala kao provjerene info...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 24 avg 2014, 20:01

wsxedc je napisao/la:Nema problema, ne nasjedajte na lazi i suplje price. Desio se manji incindent prije 15-20 dana koji je rijesen. Sve ostalo je suplja prica i nabadanje, pokusavanje forumasa da su kao oni upuceni...
Incindentu je prisustvovalo par ljudi, od ovih sto pisu po forumu nije ni jedan sigurno, tako da neka je stid svakoga sto ide i prenosi price rekla-kazala kao provjerene info...
da,nema problem. :thumbup:

wsxedc
Kontakt:

Post Postao/la wsxedc » 24 avg 2014, 20:08

wsxedc je napisao/la:Nema problema, ne nasjedajte na lazi i suplje price. Desio se manji incindent prije 15-20 dana koji je rijesen. Sve ostalo je suplja prica i nabadanje, pokusavanje forumasa da su kao oni upuceni...
da,nema problem. :thumbup:

To ti je jedino i ostalo da napises osim ovog sto si cuo u mahali a ti kao i upucen...Auto ne znas koje je, koliko je ljudi bilo ne znas, zbog cega je nastalo sve ne znas...Ali ipak sve znas...
Da, nema problema sto se toga tice, bilo i proslo. Budi pametan i ne trci pred rudu, jer ne znas i nisi upucen, a izmedjo ostalog nisu u tome. Toliko od mene, ti mozes i dalje po svom. Pozdrav.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 avg 2014, 20:15

a šta ti pričaš, ti kao ideš? mogu ti javno napsiati imena ljudi koj isu tu na treninzima, svi se znaju jer ih je šačica. Šamari je množina, a istina je da je jedan šamar Stanić dobio i svi znaju od koga i razlog, o tome se diskutovalo i prošla priča i ti ćeš je opet vratit. genijalno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 7 gostiju.