Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Themaniacsasko75 je napisao/la:Ima li telefon iko da zovne policiju, ja koliko znam bilo je situacija kad je navijačima bio zabranjen pristup treningu.themaniaks je napisao/la:Sta iocekivati od igraca kojima se samari pucaju na treningu?
Gredić bi trebao hitno sazvati sjednicu predsjedništva na kojoj bi se trebalo raspravljati o dosadašnjim rezultatima u novoj sezoni i o radu stručnog štaba na kojoj bi predsjedništvo iznjelo savoj stav i izjasnilo se o poduzimanju daljih koraka.RezervniGolman je napisao/la:Adzemu nogu podhitno
Istrpit ćemo mi svakako sve, nadam se da se sprema nesto kako treba, ako znas nesto molio bih te u ppplavipatriota je napisao/la:prvi sam koji kritikuje ovaj sastav, vođenje kluba, ali bude li ovo što sam čuo da se sprema tačno, mislim da cu skupit zivaca i istrpit sezonu..
Ja sam se do sad načuo svega, ali na kraju ništa od toga nije bilo istina.. Ali hajd' baš me interesuje šta si ti čuo, može na ppplavipatriota je napisao/la:prvi sam koji kritikuje ovaj sastav, vođenje kluba, ali bude li ovo što sam čuo da se sprema tačno, mislim da cu skupit zivaca i istrpit sezonu..
Da, daa slazem se. Ja sam takodjer nesto nacuo tako da ne gubim previse zivce zbog rezultata protiv ekipa iz vrha(zrinja sarajvo i siroki) bitno je evropu izboriti malim utakmicamaplavipatriota je napisao/la:prvi sam koji kritikuje ovaj sastav, vođenje kluba, ali bude li ovo što sam čuo da se sprema tačno, mislim da cu skupit zivaca i istrpit sezonu..
Pa predsjednistvo,koje je ustvari upravni odbor kluba,sastaje se vrlo cesto. Raspravlja se o rezultatima,operativnim stvarima oko organizacije utakmica,putovanja,karantina,naravno oko para...bojamora je napisao/la:Gredić bi trebao hitno sazvati sjednicu predsjedništva na kojoj bi se trebalo raspravljati o dosadašnjim rezultatima u novoj sezoni i o radu stručnog štaba na kojoj bi predsjedništvo iznjelo savoj stav i izjasnilo se o poduzimanju daljih koraka.RezervniGolman je napisao/la:Adzemu nogu podhitno