Ako misli ovako nastaviti, bolje da traži kakvu štelu u telecomu/državnoj službi!RN87 je napisao/la:Tekma nikakva al osjecaj kad su izlazili gosti za 10 haha
Samira mi je malog zao iskreno, al jel zavrsio srednju on?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne znam sta je on ocekivao, al da ni jednom ne osutamo na gol u prvom poluvremenu, to je bas lose.Rahma je napisao/la:S tim se vec slazem.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Celik je igrao dobro dok nisu gol zabili, izasli su visoko, radili presing, a Jesic na to nije imao odgovora, nismo mogli meda s kasike. I onda poslije gola je pocelo valjanje, seljakljuk mrtvi. Treba zakonom zabraniti takvu igru.
A mi smo katastrofa bez obzira na pobjedu.
Mislim da Jesic nije ocekivao ovo od Celika.
osutali smo jednomOsmanhodzicBuco je napisao/la:Ne znam sta je on ocekivao, al da ni jednom ne osutamo na gol u prvom poluvremenu, to je bas lose.Rahma je napisao/la:S tim se vec slazem.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Celik je igrao dobro dok nisu gol zabili, izasli su visoko, radili presing, a Jesic na to nije imao odgovora, nismo mogli meda s kasike. I onda poslije gola je pocelo valjanje, seljakljuk mrtvi. Treba zakonom zabraniti takvu igru.
A mi smo katastrofa bez obzira na pobjedu.
Mislim da Jesic nije ocekivao ovo od Celika.
Pyro is not a crime !
Meni je samo bitna pobjeda,ništa drugo.Bice jos ovakvih losih utakmica.
Jest da nam je igra bila katastrofa,ali su bitni bodovi.Ja se sjecam lepršave nase igre,ala Barsa tika -taka,izvedemo 20-30 kornera,ali nam ljudi odnesu bodove.I ni tad nismo bili zadovoljni.
Svi kazu ljebo ljepotu daj bodove,pa evo nam bodovi.
Teret prve utakmice je skinut, ja ockujem puno bolju predstavu u Tuzli, i prolaz dalje.
Jest da nam je igra bila katastrofa,ali su bitni bodovi.Ja se sjecam lepršave nase igre,ala Barsa tika -taka,izvedemo 20-30 kornera,ali nam ljudi odnesu bodove.I ni tad nismo bili zadovoljni.
Svi kazu ljebo ljepotu daj bodove,pa evo nam bodovi.
Teret prve utakmice je skinut, ja ockujem puno bolju predstavu u Tuzli, i prolaz dalje.
Radovac naše dijete i vi ste svi jedni mučki provokatori i pljuvači !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja sam uso na stadion u 7. ili 8. minuti. Mora da je sut bio na samom pocetku 
Radovac se borio više nego ikad. Jeste da je bilo grešaka, ali trud se mora cijeniti. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
LEON BENKO!!!!

Besic je napisao/la:Radovac naše dijete i vi ste svi jedni mučki provokatori i pljuvači !
Povedi ga sebi kuci pa nek ti igra..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ni meni nije jasno sto ga ovoliko pljuju. Ja ga nikad nisam popljuvao, samo realno gledam na njega.High je napisao/la:Radovac se borio više nego ikad. Jeste da je bilo grešaka, ali trud se mora cijeniti.
Danas je u prvom poluvremenu solidan bio, u drugom se vec pogubio, totalno.
Meni je smijesniji lik onaj Cezar. Ne znam kako on dobi mjesto ISPRED MASINE ZA MLJEVENJE PROTIVNIKA KOJU MI IMAMO
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
BordoArmy88
- Kontakt:

DOKTOR KARANJA!!!
ledesma je napisao/la:Besic je napisao/la:Radovac naše dijete i vi ste svi jedni mučki provokatori i pljuvači !
Povedi ga sebi kuci pa nek ti igra..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pobjeda bez sredine terena
Jesicu zahvali se Bogu na pobjedi, i promjeni ovu 4-4-2 taktiku ako planiras neki uspjeh s ovom ekipom.
Ko nam je ukrao sijalice sa semafora, pa smao mozemo sekunde pratiti?
JESIC ti ga pusi LEONEEE...
Debeljuca
Jesicu zahvali se Bogu na pobjedi, i promjeni ovu 4-4-2 taktiku ako planiras neki uspjeh s ovom ekipom.
Ko nam je ukrao sijalice sa semafora, pa smao mozemo sekunde pratiti?
JESIC ti ga pusi LEONEEE...
Debeljuca
[youtube][/youtube]BordoArmy88 je napisao/la:
DOKTOR KARANJA!!!![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nevjerovatno šta sam danas gledao, šta sudija sve dopušta + radovac izgubljen slučaj
Kažu Dino dobar samo za dodat prvom do sebe, Samketu je i to rijetko polazilo za rukom večeras.
Džemo izmislio fudbal za obojicu, jest da je pogan vanserijska, ali čovjek zna šta radi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Benko mora igrati, a sto se drugog napadaca tice jedina prednost koju moze Amer Bekic imati je fizicka sprema, ostalo je jedna velika nula, ako tu spremu izuzmemo ni po cemu on od Cezara nije bolji
Pyro is not a crime !
Radovac > Rustem !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.