Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 11 sep 2013, 23:09

bagrcavi je napisao/la:
Rikardo je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Volio bih da mi neko od ovih miševa objasni kakva je ovo sad teza da se Pape našao na pravom mjestu u pravo vrijeme? :?
Hoce da kazu da mu je kao treneru znanje slabo, ali ima jake igrace pa ga oni vade i zato ima dobre rezultate.

To ti isto kao sto se ovi loze na Murinja pa ga zovu "specijalni" - on ima znanje a ono glavno ima specjalne igrace koje je vodio u Realu i sad u Plavcima je kao manje bitno.

Pa ako je tako, neka preuzme Gosk pa neka sa tim znanjem osvoji PL BiH - pazi da se ne desi.
Murinjo se dokazao davno prije Reala.I osvojio je nešto što Real već dugo sanja sa malom ekipom.
A tebi je Porto mala ekipa?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2013, 23:15

emir79 je napisao/la:A tebi je Porto mala ekipa?
Drugi razred Evropskog fudbala, mada u vrijeme kada su osvojili LP možda nisu bili ni u tom drugom razredu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 23:17

Mourinho je najsretniji trener na svijetu. Kad se samo sjetim utakmice protiv Manchestera ili Barce sa Portom odnosno Interom..
Ali da je veliki strucnjak, o tom je i suvisno pricati.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2013, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
emir79 je napisao/la:A tebi je Porto mala ekipa?
Drugi razred Evropskog fudbala, mada u vrijeme kada su osvojili LP možda nisu bili ni u tom drugom razredu.
Tada je doduse fudbal bio malo izjednaceniji nego danas, dovoljno je reci da je Porto u polufinalu izbacio Deportivo a u finalu igrao sa Monacom. Nisu to bas najveci evropski klubovi, mada su imali svi dobre ekipe.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2013, 23:29

calcio je napisao/la: Eto mozda ste vi obrazovani al' dzaba vam kad ni ove najjednostavnije stvari ne kontate.
Pape vodi jednu od 8 evropskih reprezentacija koja ce po svemu sudeci osigurati direktan plasman na SP, u konkurenciji sa 50 ostalih drzava na kontinentu.
zemlju cija je liga u rangu sa ligom luxemburga, zemlju koja nema 2 normalna stadiona, sigurno mnogo mnogo manje placen nego drugi selektori cije ce reprezentacije gledati svjetsko preko tv ekrana, ukljucujuci cešku, škotsku, srbiju, moguce tursku, hrvatsku, francusku....

nema veze što smo haman ostvarili san, iz sata u sat samo se citaju iritirajuce loše kritike prema našem selektoru

nezahvalno i jadno
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2013, 23:32

calcio je napisao/la: Tada je doduse fudbal bio malo izjednaceniji nego danas, dovoljno je reci da je Porto u polufinalu izbacio Deportivo a u finalu igrao sa Monacom. Nisu to bas najveci evropski klubovi, mada su imali svi dobre ekipe.

Deportivo sa Tristanom, Monaco sa Rothenom... sjećam se k'o da je bilo jučer. Jerome Rothena tada tražilo pola Evrope, i sad igra negdje u Francuskoj, mada ima preko 35. godina.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 11 sep 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2013, 23:34

Pazi ovo, ekipe koje su vec u brazilu ili su na pragu istog

EUROPA (13 DRZAVA) : ITALIJA, HOLANDIJA,BELGIJA, NJEMACKA, SVICARSKA, RUSIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ENGLESKA, SPANIJA

i ono nakon ovoga proziva i proziva i taktiku i defanzivnog veznog i srecu i šta ti ja znam
nema potpisa

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 sep 2013, 23:34

A onda im je Pape na poluvremenu pokaz'o ovo.

slika
1946

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2013, 23:38

Tacno se vidi da je komunizam i dalje u nama. Ne smijes nista protiv rec odmah ispadas svkakav, vade ti nekakve tabele nekakve rezultate. CInjenica je, mi osvojili svjetsko prvenstvo ili ne, da je Safet Susic - Pape USRAO ove dvije utakmice. To ne moze ni milion statistika promjeniti. Sad, ne moze se osporiti da nasa reprezentacija ima DOBAR rezultat, to je istina, ali je istina i da igra nije bas bila najbolja.
Celik!3,2,2.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2013, 23:49

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la: Tada je doduse fudbal bio malo izjednaceniji nego danas, dovoljno je reci da je Porto u polufinalu izbacio Deportivo a u finalu igrao sa Monacom. Nisu to bas najveci evropski klubovi, mada su imali svi dobre ekipe.

Deportivo sa Tristanom, Monaco sa Rothenom... sjećam se k'o da je bilo jučer. Jerome Rothena tada tražilo pola Evrope, i sad igra negdje u Francuskoj, mada ima preko 35. godina.
Kad smo kod Rothena, cini mi se da sam negdje procitao da je njegov idol u mladosti bio bas Pape Susic. ;)

Jel' se meni cini ili se fudbal dosta promjenio za ovih desetak godina? Iako su Deportivo, Monaco i Porto imali dobre ekipe, oni nisu bas najveci evropski klubovi. tesko bi se danas moglo desiti da u polufinalu nema bar 2-3 giganta plus eventualno jedna ekipa koja bude iznenadjenje.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2013, 23:49

AllGunsBlazing je napisao/la:Tacno se vidi da je komunizam i dalje u nama. Ne smijes nista protiv rec odmah ispadas svkakav, vade ti nekakve tabele nekakve rezultate. CInjenica je, mi osvojili svjetsko prvenstvo ili ne, da je Safet Susic - Pape USRAO ove dvije utakmice. To ne moze ni milion statistika promjeniti. Sad, ne moze se osporiti da nasa reprezentacija ima DOBAR rezultat, to je istina, ali je istina i da igra nije bas bila najbolja.
nije frka ukazati na nešto što misliš da nije bilo ok, al pogledaj nacin na koji se konstantno vrijedja selektor i omalovažava veliki uspjeh koji je uradio kako je na celu reprezentacije.

dobijemo estoniju i armeniju prije 4 godine i na forumu ništa ne možeš procitati osim ciro majstore, cirini lavovi, cak i kad te turska u zenici otrese ko slinu i samo pukom srecom odeš u baraž, opet je isti ciro heroj i njegove rjeci ebacemo majku portugalcima budu slavljene po cjeloj zemlji kao da smo vec na euru.

ovako dodje na mjesto selektora jedan smireni lik, lik koji sigurno nije veliko trenersko ime, al covjek koji neda na sebe i koji ima mirnocu, koji ne dozvoljava cirkus, al izgleda da baš taj cirkus raja voli i zbog toga ovoliko negativne energije prema selektoru

prije meca u baražu protiv portugala u portugalu igraci ulazili u isti wc kao i navijaci u hotelu i to je raji super bilo, a kako se situacija po tom pitanju malo promjenila gdje svaki takozvani novinarcic više ne smije kad mu se qrac digne biti sa igracima, odjednom su svi postali vrsni takticari koji uveliko kritikuju iako haman idemo na svjetsko prvenstvo :roll:
nema potpisa

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2013, 23:52

@AllGunsBlazing

Napisao si to već pedeset puta, shvatili smo. Daj sad nešto drugo, ubaci neki drugi CD.

@calcio

Novac je učinio svoje, Monaco, Porto, Leverkusen, Valencia... sve su to finalisti LP koje pamtimo... a sad klubovi njihovog ranga ne mogu primirisati polufinalu, a kamoli finalu.
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2013, 23:53

Admir_Sa je napisao/la:Pazi ovo, ekipe koje su vec u brazilu ili su na pragu istog

EUROPA (13 DRZAVA) : ITALIJA, HOLANDIJA,BELGIJA, NJEMACKA, SVICARSKA, RUSIJA, BOSNA I HERCEGOVINA, ENGLESKA, SPANIJA

i ono nakon ovoga proziva i proziva i taktiku i defanzivnog veznog i srecu i šta ti ja znam
Najveci, najbogatiji i najmocniji idu na prvenstvo.

I Bosna i Hercegovina 8-)
Virtu4l je napisao/la: @calcio

Novac je učinio svoje, Monaco, Porto, Leverkusen, Valencia... sve su to finalisti LP koje pamtimo... a sad klubovi njihovog ranga ne mogu primirisati polufinalu, a kamoli finalu.
Dosli ruski i arapski milijarderi i sjebali fudbal.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 11 sep 2013, 23:58

Virtu4l je napisao/la:@AllGunsBlazing

Napisao si to već pedeset puta, shvatili smo. Daj sad nešto drugo, ubaci neki drugi CD.

@calcio

Pa dobro, uvijek u LP neko bljesne. Prije 2 godine je u polufinalu igrao Schalke, prije toga Lyon, ove godine Dortmund (koji je velik klub, ali usporedjujuci njihov budzet sa ovim ostalim gigantima je to ipak iznenadjenje).

Jest se fudbal promjenio, dosta su dominantiji ovi veliki klubovi sad u odnosu na ostale nego prije 10ak godina. Ekipe kao sto su Porto i slicni njima sada imaju 1% sanse da uzmu trofej LP, a prije 10ak godina je ta vjerovatnost bila daleko veca.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 sep 2013, 00:08

Admir_Sa je napisao/la:Pazi ovo, ekipe koje su vec u brazilu ili su na pragu istog

Naravno da će ga svi prozivati zbog nakaradne taktike u dvomeču sa Slovačkom, gdje su nas vile nosale svih 90 min.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 12 sep 2013, 00:13

admire smaraš sa tim brazilom ko da nekom nije drago. Ako se ne razumiješ šta govorio 90% ljudi što koji djavo komentarišeš i kontriraš svima. Zbog toga smo izgubili u zenici zbog toga smo zamalo u slovačkoj izgubili. de se malo prisaberi
Vođa zna.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 sep 2013, 00:17

Papeta se prozivalo nakon svake pobjede, uvijek nekome nesto nije stimalo(pa i onaj primljen gol od Lihtenstajna).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 sep 2013, 00:21

nedim1993 je napisao/la:admire smaraš sa tim brazilom ko da nekom nije drago. Ako se ne razumiješ šta govorio 90% ljudi što koji djavo komentarišeš i kontriraš svima. Zbog toga smo izgubili u zenici zbog toga smo zamalo u slovačkoj izgubili. de se malo prisaberi
Mislis 90% vecinom jednih te istih.
Zbog cega smo onda ''zamalo'' :mrgreen: dobili u Slovackoj?
Niko ti ne garantuje da bi i boda osvojili da smo igrali sa jednim u stvari dva defanzivna vezna.
jer to Mudonja vecinom i igra u repci jos od Cire.
Ko bi onda bio kriv,Drina?
P.S Brazil nije smaranje vec odmor.Nekom preko tv a nekom uzivo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2013, 00:23

da je drago ne bi ovoliko negativne energije bilo ovde

e cuj vile nosale, raja umislila da smo barcelona majke mi :mrgreen:

eto ti znaš jel nakaradna taktika bila, sjedeci godinama pred kompom i upijajuci informacije od naših kompetentnih komentatora :lol:

po enti put kažem, o slabostima kojih je bilo u ova dva meca treba pricati, a strucni štab ce sigurno uvidjeti greške do narednih utakmica.

što se ove dvije tekme tice mi smo ispunili cilj i tu sva prica prestaje, da je moglo bolje moglo je, da je moglo gore moglo je
nema potpisa

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 sep 2013, 00:25

a prozivke protiv Slovacke su normalne poslije onakve igre. Ko moze biti zadovoljan prikazanim u ove dvije utakmice? Ja prvi nisam njegov veliki fan i kritikujem uvijek kad ima povoda, necu kritikovati bez potrebe kao poslije Grcke, Latvije, Amerike itd itd kad su neke stvari djelovale dobro. I kritikujem stvari za koje mislim da se mogu popraviti ali se trudim da tu kritiku sto je moguce vise obrazlozim. Forum i jeste i za pohvale i kritike, ovo nije niciji fan page. Ali kada se hvali to treba biti sa razlogom kao i kada se kritikuje, argumentovano i obrazlozeno.

Protiv Slovacke i uopceno atletski jacih ekipa posebno u gostima ja uvijek kritikujem ukljucivanje Ibisevica u igru na ustrb petog veznjaka. On se u takvim mecevima obicno ne sastavi sa loptom, a peti veznjak bi pomogao da uspostavimo nasu igru kao sto je u Francuskoj. Takodjer, sam Medunjanin na sredini terena bez pomoci protiv ovakve Slovacke je za kritike. Dalje u jacim tekmama Miske i Pjanic i dalje tvrdim ne mogu skupa u 4-4-2 kao dva vezna..trebaju dijeliti minute na ovim tekmama, neko kaze Miske na klupu i ima svoje razloge, ja kazem Pjanic na klupu i imam svoje razloge...forum za to i sluzi da izneses svoj stav sa razlogom i argumentom, pa ko se slozi ko ne slozi.

nek kritikuje i 7-0 pobjedu ako on misli da argumentovano ima razloga, ali je ovdje problem polarizacija jedni ga kritikuju bez argumenta i kad ima i kad nema povoda, a drugima je bezgresan. Samo treba biti posten i stvari postaviti na njihovo mjesto, u ovakvoj grupi sve osim direktnog plasmana na SP treba nazvati pravim imenom, a to je NEUSPIJEH. Sta bi da smo dobili spaniju i francusku u grupi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.