Nasa bakljada bolja.

ajde napisi koje trofeje ima velez prije rata koje zeljo samo ce ti se kazati, sa tim da se mozemo sloziti da je titula pvaka znacajniji trofej, ali mozes i racunat koliko puta je velez bio drugi najvise od svih, u globalu stvar je u jako malim nijansama.brile je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Moj brile ni historiju bivse drzave ne poznajes, ne voli Stup takve ljude![]()
1. Sarajevo
2. Velež
3. Željezničar
4. Borac
Onda idu ovi sto nisu nikad nista osvojili: Sloboda, Celik, Iskra..![]()
Mojne mi ba na Stup.
Trofejniji nisu, imaju vise odigranih sezona i osvojenih bodova.
A i **** to prije i poslije, zna se ko je najtrofejniji ukupno i za sva vremena
Pravo si glup i zato ti up'o tup.MMM je napisao/la:Ti je kao nedaš a drugi je kao napadaju- Prava si junačina. kuknjavaElCartel11 je napisao/la:Pa sta mislis, da cemo voliti iste one koji su nas prije 20 godina ubijali i zeljeli nas nestanak? Da cemo zaboraviti sve to i praviti se da nista nije bilo? Istina ima dosta Bosnjaka koji su to vec zaboravili, ali to neka je njima na cast.
Da se razumijemo ne mrzim ni Srbina ni Hrvata, nisam nacionalista, ali isto tako nedam na Bosnu i Hercegovinu!
I da prekinemo sa politikom, ovo je sportski forum.
Sarajevo daleko ispred pa svi ostali (u bivšoj Jugi, po svim mogucim parametrimakeno83 je napisao/la: ajde napisi koje trofeje ima velez prije rata koje zeljo samo ce ti se kazati, sa tim da se mozemo sloziti da je titula pvaka znacajniji trofej, ali mozes i racunat koliko puta je velez bio drugi najvise od svih, u globalu stvar je u jako malim nijansama.
ali dobro celik racuna neke evropske trofeje da ima i to dva, pa mozda ipak imamo celikovce kao daleko na vrhu.
Kako je jedan trofej razlike daleko ispred?MosaaRajvosa je napisao/la:Sarajevo daleko ispred pa svi ostali (u bivšoj Jugi, po svim mogucim parametrimakeno83 je napisao/la: ajde napisi koje trofeje ima velez prije rata koje zeljo samo ce ti se kazati, sa tim da se mozemo sloziti da je titula pvaka znacajniji trofej, ali mozes i racunat koliko puta je velez bio drugi najvise od svih, u globalu stvar je u jako malim nijansama.
ali dobro celik racuna neke evropske trofeje da ima i to dva, pa mozda ipak imamo celikovce kao daleko na vrhu.
Po meni bare bare Zeljo i Velež s tim da je ipak titula prvaka daleko vrijednija od svih ostalih. Kup prvoligaša i te smijurije se ne uzimaju za ozbiljno..
Onda ovo ostalo Sloboda, Čelik, Borac...
Tako sto ih imamo duplo vise nego vibagrcavi je napisao/la:Kako je jedan trofej razlike daleko ispred?MosaaRajvosa je napisao/la:Sarajevo daleko ispred pa svi ostali (u bivšoj Jugi, po svim mogucim parametrimakeno83 je napisao/la: ajde napisi koje trofeje ima velez prije rata koje zeljo samo ce ti se kazati, sa tim da se mozemo sloziti da je titula pvaka znacajniji trofej, ali mozes i racunat koliko puta je velez bio drugi najvise od svih, u globalu stvar je u jako malim nijansama.
Po meni bare bare Zeljo i Velež s tim da je ipak titula prvaka daleko vrijednija od svih ostalih. Kup prvoligaša i te smijurije se ne uzimaju za ozbiljno..
Kako je jedan trofej razlike daleko ispred?[/quote]bagrcavi je napisao/la: Sarajevo daleko ispred pa svi ostali (u bivšoj Jugi, po svim mogucim parametrima
Nadam se da će se i u budućnosti nastaviti praksa da mi više palimo, a manje plaćamo.
Ti ne razlikuješ naciju i nacionalnost i svaka rasprava daljnja fe suvišna.amazon je napisao/la:Ako je rodjen u Srbiji i dole zivio nije sigurno bosanac i hercegovac ili jeste?MMM je napisao/la:Pa glupane je li Sefer Halilović Srbin zato što je iz Srbije?amazon je napisao/la:[quote="SlevinKelevra"
Kakvi su to bh hrvati majke ti. Hrvati su u Hrvatskoj.
ElCartel11 je napisao/la:Pravo si glup i zato ti up'o tup.MMM je napisao/la:Ti je kao nedaš a drugi je kao napadaju- Prava si junačina. kuknjavaElCartel11 je napisao/la:Pa sta mislis, da cemo voliti iste one koji su nas prije 20 godina ubijali i zeljeli nas nestanak? Da cemo zaboraviti sve to i praviti se da nista nije bilo? Istina ima dosta Bosnjaka koji su to vec zaboravili, ali to neka je njima na cast.
Da se razumijemo ne mrzim ni Srbina ni Hrvata, nisam nacionalista, ali isto tako nedam na Bosnu i Hercegovinu!
Jel ono za Bosance ili za Hercegovce kažu da su glupi.ElCartel11 je napisao/la:Pravo si glup i zato ti up'o tup.MMM je napisao/la:Ti je kao nedaš a drugi je kao napadaju- Prava si junačina. kuknjavaElCartel11 je napisao/la:Pa sta mislis, da cemo voliti iste one koji su nas prije 20 godina ubijali i zeljeli nas nestanak? Da cemo zaboraviti sve to i praviti se da nista nije bilo? Istina ima dosta Bosnjaka koji su to vec zaboravili, ali to neka je njima na cast.
E u pizdu materinu..samocelik je napisao/la:Naš kapiten u teretanu je došao u majici F.K. Sarajeva. Dva dana nakon što je igrao protiv njih i bio najlošiji igrač.
Zaista, kada sam vidio ostao sam blago rečeno "popišan"