BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravo majstore, idemo po break 
Odvadi malo, lanbo, ciji si ti navijac? Da je to bas tako, ne bi Damir Berreru otkinuo ni set a nekmoli pobijedio! GGL je jednostavno danas vrlo raspolozen igrac a i Damir mu je dao puno besplatnih poena.bodi123 je napisao/la:Koliko samo je Damir fizicki slab, to je prosto nevjerovatno, kad vidim kako Kei udara onaj forehand stid me bude da vidim kako Damir samo mlako udara i jos on to igra sa mnogo spina sto dodatno usporaje lopticu, katastrofa.
BH Slice na nivou jednog bolje rekreativca.
O servi ne treba mnogo pricati nit ima snage da odservira jako nit ima preciznosti, e moj Damire.
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 05 feb 2015, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
Eto to je to. Odradio svoje, nek se oproba i sa GGL neka vidi gdje je i sta treba da radi.suhakrpa je napisao/la:Samo lagano Damire. Ti si svoje ovdje odradio, sad samo igras za bonus.
Damir u dvorani je ranjiv od 1000+ igraca a ne od GGL-a.
Idemo sad na sljaku majstore, nadoci ce i snaga.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako nije problem? Pogledaj koliko ga je puta izgubio vec.Virtu4l je napisao/la:Šta ste se uhvatili servisa, to je najmanji problem sa kojim se suočava u ovom meču.
Ima on solidne ostale udarce. To mu je najveci minus u igri.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Potpisujem._dreamer_ je napisao/la:Ma treba biti realan samo... On ce se vrtiti sigurno jos dugo na ovom nivou, ali neki iskorak u elitu ocigledno necemo docekati. Mozda da je kakvih para pa da ulaze u sebe... A ovako Boga mi tesko.
Po svemu vidjenom ,ovo je njegov vrhunac. Rekao sam to prije pola gfodine da njegov maksimum moze biti eventualni ulazak u TOP 100 i to je to.
Jedino da nesto drasticno promijeni u treninzima.
Zbog svega toga vjerujem samo u uspjeh Dee Herdzelas. Sa 18 godina se nalazi u akademiji Justine Henin i vrijedno trenira. U njen uspjeh vjerujem
A Damir mora igrati opustenije . Pa da bar bude nekada i dio TOP 100.
Ovo danas je stvarno negledljivo,ali ne moze covjek da ne gleda kada nas teniser igra.
BosnaE
Problem je što prvo trebate razdvojiti podloge pa onda komentarisati njegovu igru na svakoj od njih posebno.alex1991 je napisao/la:Problem ja da svi mi ocekujemo previse od njega i tko cemo govoriti do kraja karijere njegove,mislim da je vrijeme da spustimo malo ljestvicu jer realno previse ocekujemo
Ovo bi mu trebala biti podloga na kojoj je najlošiji po svim parametrima i ovaj rezultat nije nikakvo iznenađenje.
Ovdje mu zamjeram jeftine poene kojih je bilo mnogo, loš bekend koji je prošle godine odlično funkcionisao, a servis je nešto na što smo se svi (a i on) navikli.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
hopala, idemoooo 
-
risingforce
- Kontakt:
potpuno je upravu bodi123, treba biti realan..za vrhunski tenis mu treba spartanski rad, 5-6 kila misicne mase..Biki je napisao/la:Odvadi malo, lanbo, ciji si ti navijac? Da je to bas tako, ne bi Damir Berreru otkinuo ni set a nekmoli pobijedio! GGL je jednostavno danas vrlo raspolozen igrac a i Damir mu je dao puno besplatnih poena.bodi123 je napisao/la:Koliko samo je Damir fizicki slab, to je prosto nevjerovatno, kad vidim kako Kei udara onaj forehand stid me bude da vidim kako Damir samo mlako udara i jos on to igra sa mnogo spina sto dodatno usporaje lopticu, katastrofa.
O servi ne treba mnogo pricati nit ima snage da odservira jako nit ima preciznosti, e moj Damire.
Šteta za ovaj gem.
Berrer je igrac koji je na zalasku karijere i svaki iole ozbiljniji igrac top 150 ga moze pobjediti, ono sa Nadalom ne broji jer se ono desava jednom u 10 godina.Biki je napisao/la:Odvadi malo, lanbo, ciji si ti navijac? Da je to bas tako, ne bi Damir Berreru otkinuo ni set a nekmoli pobijedio! GGL je jednostavno danas vrlo raspolozen igrac a i Damir mu je dao puno besplatnih poena.bodi123 je napisao/la:Koliko samo je Damir fizicki slab, to je prosto nevjerovatno, kad vidim kako Kei udara onaj forehand stid me bude da vidim kako Damir samo mlako udara i jos on to igra sa mnogo spina sto dodatno usporaje lopticu, katastrofa.
Sta je raspolozen danas bolan GGL?
Pa covjek samo prebacuje loptu, nema 4-5 winnera evo za set i po iz igre, a Damir je taj koji ide iz greske u gresku, cak ni ove Damirove balone na T liniju GGL ne koristi dovoljno.
Najsretniji bih bio kada bi sve to bilo drugacije ali jednostavno treba biti realan i reci da Damir tesko da moze nesto vise od ovog 100og mjesta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Izgubio ga je svojim greškama, čiste loptice je bacao vani i u mrežu.Greivis je napisao/la:Kako nije problem? Pogledaj koliko ga je puta izgubio vec.
Ima on solidne ostale udarce. To mu je najveci minus u igri.
Najveći minus u njegovoj današnjoj igri je bekend.
Kakva 3 poena od 0-30
Steta za propustenu priliku.
Opet neki komentarišu Damirov maximum, uzimajuci u obzir njegovu igru na podlozi koja mu ne odgovora
Opet neki komentarišu Damirov maximum, uzimajuci u obzir njegovu igru na podlozi koja mu ne odgovora
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 05 feb 2015, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Al za uspjeh koji mi prizeljkujemo ne smije se zadovoljavati rezultatima na sljaci samo ili ce vjecno ostati tu gdje jesteVirtu4l je napisao/la:Problem je što prvo trebate razdvojiti podloge pa onda komentarisati njegovu igru na svakoj od njih posebno.alex1991 je napisao/la:Problem ja da svi mi ocekujemo previse od njega i tko cemo govoriti do kraja karijere njegove,mislim da je vrijeme da spustimo malo ljestvicu jer realno previse ocekujemo
Ovo bi mu trebala biti podloga na kojoj je najlošiji po svim parametrima i ovaj rezultat nije nikakvo iznenađenje.
Ovdje mu zamjeram jeftine poene kojih je bilo mnogo, loš bekend koji je prošle godine odlično funkcionisao, a servis je nešto na što smo se svi (a i on) navikli.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Cuj to, covjek samo prebacuje lopticu!?bodi123 je napisao/la:Berrer je igrac koji je na zalasku karijere i svaki iole ozbiljniji igrac top 150 ga moze pobjediti, ono sa Nadalom ne broji jer se ono desava jednom u 10 godina.Biki je napisao/la:Odvadi malo, lanbo, ciji si ti navijac? Da je to bas tako, ne bi Damir Berreru otkinuo ni set a nekmoli pobijedio! GGL je jednostavno danas vrlo raspolozen igrac a i Damir mu je dao puno besplatnih poena.bodi123 je napisao/la:Koliko samo je Damir fizicki slab, to je prosto nevjerovatno, kad vidim kako Kei udara onaj forehand stid me bude da vidim kako Damir samo mlako udara i jos on to igra sa mnogo spina sto dodatno usporaje lopticu, katastrofa.
Sta je raspolozen danas bolan GGL?
Cuj to, covjek samo prebacuje lopticu!??
Pa covjek samo prebacuje loptu, nema 4-5 winnera evo za set i po iz igre, a Damir je taj koji ide iz greske u gresku, cak ni ove Damirove balone na T liniju GGL ne koristi dovoljno.
Najsretniji bih bio kada bi sve to bilo drugacije ali jednostavno treba biti realan i reci da Damir tesko da moze nesto vise od ovog 100og mjesta.
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 05 feb 2015, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam ja koji vi uspjeh priželjkujete, ali šljaka je sasvim dovoljna da se napravi iskorak koji ja priželjkujem.alex1991 je napisao/la:Al za uspjeh koji mi prizeljkujemo ne smije se zadovoljavati rezultatima na sljaci samo ili ce vjecno ostati tu gdje jeste
A ti komentarises maxmimum na osnovu 3 poena,pa voljeli bi i mi da ne moramo biti ovako pesimisticniForster je napisao/la:Kakva 3 poena od 0-30![]()
Ma bit ce isto kao i uvijek jedan bljesak i onda period sivila i tako u krugVirtu4l je napisao/la:Ne znam ja koji vi uspjeh priželjkujete, ali šljaka je sasvim dovoljna da se napravi iskorak koji ja priželjkujem.alex1991 je napisao/la:Al za uspjeh koji mi prizeljkujemo ne smije se zadovoljavati rezultatima na sljaci samo ili ce vjecno ostati tu gdje jeste
Pratit cu ja njega al nazalost takva je realnost,ja bih bio najsretniji kad bi pogrijesioVirtu4l je napisao/la:Onda ga nemojte pratiti.
Džumhur ne igra loše koliko pokazuje ovaj rezultat 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.