Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko ponovo na klupi... Ista ekipa ko na Wembley-u! (mcfc.co.uk) 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
- samovasposmatram
- Kontakt:
nije on kriv, kriv je ss.ba sto obljavljuju patkezenicanin je napisao/la:mancini je.bem ti mater
WHUFC
Ocekivano nazalost. Nadam se samo da ce dobit vise od 10 minuta veceras, ako i njih dobije

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ovaj mancini nije dobar,,,hvala kako je dzeko top napadac u evropi,nije igrao nikako u polufinalu protiv uniteda,i sad na klupi,,,,smjesan trener **** mu baloteli sve sto ima,,,
http://www.mcfc.co.uk/
ovde ima city-ev tim za veceras
ovde ima city-ev tim za veceras
znači City onda pobjeđuje vcrs
samo mi recite ovo,,, dzeko ne moze da igra sad,,pa kako bi zaigrao da tevez nije povredjen????? nikad ga on vise ne zaigra......
Polako mi postaje jasno da je bio slab potez prelazak Dzeke iz Wolfsburga u City u januarskom prelaznom roku...
Mancini govori kako ce Dzeko zabijati slijedece sezone ali igraca u svojim najboljim godinama drzati pola sezone na klupi je smijesno. Nek prica kome hoce kako ce graditi ekipu oko Edina slijedece sezone ali bojim se da ce Edin izgubiti dosta sa ne igranjem u Premier ligi.
Mada se jos uvijek nadam da grijesim...
Mancini govori kako ce Dzeko zabijati slijedece sezone ali igraca u svojim najboljim godinama drzati pola sezone na klupi je smijesno. Nek prica kome hoce kako ce graditi ekipu oko Edina slijedece sezone ali bojim se da ce Edin izgubiti dosta sa ne igranjem u Premier ligi.
Mada se jos uvijek nadam da grijesim...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Manchester City FC - Official
Team for tonight- Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Balotelli.
Subs are Taylor, Boyata, Vieira, Milner, SWP, Jo, Dzeko.
Team for tonight- Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, de Jong, Barry, Yaya Toure, A Johnson, D Silva, Balotelli.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ne moze igrat jer je napadac. Da je zadnji vezni, mozda bi se naslo mjesto za jednu od tri pozicije u prvih 11.
Nazalost, Blackburn je ****, i njihova razbijanje ce biti "dokaz" kako im super ide bez Dzeke.
Nazalost, Blackburn je ****, i njihova razbijanje ce biti "dokaz" kako im super ide bez Dzeke.
onda nek ne ulazi nikako, bit ce mi kvota 1 i imam veliku sansu proci na kladionici

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ovo je strahobalno. Mislim da ni Inter sa Herrerom nije pocinjao sa trojicom drvosjeca u vezi. Rehagel je Gourdiola za zabca.MinistaR je napisao/la:Manchester City FC - Official
e jbg znaci nema pica dzabaluka u sport centru hehe sreca pa ne odoh
inace mancini supak talijanski bitno je da se brani ...**** ti talijane i njihov fudbal i ko ga izmisli

inace mancini supak talijanski bitno je da se brani ...**** ti talijane i njihov fudbal i ko ga izmisli
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bojim se da si u pravu. Mislim da oni nemaju vise povjerenja u Dzeku ovo sto Manchini prica je samo loza da se Edo pomiri sa sudbinom i kao fol ceka sansu. Na ljeto ce opet kupiti nekog strasnog napadaca !!!sanji je napisao/la:samo mi recite ovo,,, dzeko ne moze da igra sad,,pa kako bi zaigrao da tevez nije povredjen????? nikad ga on vise ne zaigra......
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
yebem i njih i tog strasnog napadaca !!!kimbo je napisao/la:
Bojim se da si u pravu. Mislim da oni nemaju vise povjerenja u Dzeku ovo sto Manchini prica je samo loza da se Edo pomiri sa sudbinom i kao fol ceka sansu. Na ljeto ce opet kupiti nekog strasnog napadaca !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- NoName
- Kontakt:
Yebi se tamo i ti i tvoje dezinformacije. Taman hoću da se namjestim da gledam utakmicu kad ono....Giallorossi je napisao/la:Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, A Johnson, Y Toure, Silva, Balotelli, Džeko.
Mancini, mater ti tvoju žabarsku.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Sir Matt
- Kontakt:
Kako je Džeko šikaniran u posljednje vrijeme , davim se ...
A to je ono o čem sam pričao kad se vodila neka ajmo je nazvati disukusija . Piece of cake , Džeko nije za prvih 11 jer bez njega City može samo dobit .
A to je ono o čem sam pričao kad se vodila neka ajmo je nazvati disukusija . Piece of cake , Džeko nije za prvih 11 jer bez njega City može samo dobit .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
I ja se bezveze ponadao ... necu ni da gledam...NoName je napisao/la:Yebi se tamo i ti i tvoje dezinformacije. Taman hoću da se namjestim da gledam utakmicu kad ono....Giallorossi je napisao/la:Man City: Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, De Jong, A Johnson, Y Toure, Silva, Balotelli, Džeko.
Mancini, mater ti tvoju žabarsku.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Moze prekrizit ovu sezonu. Nema sta trazit do sljedece.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Sunce mu žabarsko.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem i 31 gost.