Tu foru ponavljate vec neko vrijeme. De malo promjenite pricu.
To nije fora, to je činjenica.
Pišaš ti sam po sebi i ovim postom samo dokazuješ da si teška neznalica.
Pa kad se prestanete radovati remiju na derbiju koji vam ne donosi ništa, čak naprotiv, gura vas u provaliju, tad ćemo i mi promijeniti priču.
A cak imam info da je prije sveg sranja koje se desilo s obe strane, stara ekipa ultrasa uzela taj trans koji zovu udarni i da se nalazi kod lika u inostranstvu... Toliko !Redred je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:43Njihovi 9 transova je kod nas nasi transovi fup uzeo u jutarnim satima na gorancima kad su njihovog policajca lukendu uhapsili u fup uzeo nase transove tj u ( rame isaka )LondonRed je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:29Hvala na odgovoru,znaci donekle su moje informacije tačne,da vaši transovi nisu zapravo kod njih,već zapljenjeni i da bi mogla biti neka razmjena,ruku na srce ta info je stara par mjeseci.JedanIzMostara1922 je napisao/la: ↑25 sep 2024, 21:25
Stvar je u tome sto mi njihove imamo a oni nase ne. Mislim da je nedolazak ljudi od puta za njih jedina nada da im ih ne zapalimo. Jer veci gust bi bio palit ih pred njima naravno... Njihov udarni je isto kod nas, ona prica sto proturaju da nije pao udarni je sranje, udarni trans se nosi na tekme. Taj "udarni" iznesu dva puta godisnje i kazu onda udarni. A cak imam info da je prije sveg sranja koje se desilo s obe strane, stara ekipa ultrasa uzela taj trans koji zovu udarni i da se nalazi kod lika u inostranstvu... Toliko !
Nije, ali nije ni međusobninastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:24Sta bi na poluvremenu, jel isto belaj sa policijom? Ili..![]()
Boze sacuvaj desavanja. Frajer nije normalan.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:16Ne znam brate fakat. Pokusao sam da shvatim sta se tu desilo, ako je zalutao na tribinu pa majka mu stara vidio si salove i sta raja nosi dok si ulazio, al onda je problem karta, koju ima, nece moci nigdje drugo uci pa je ostao. Ili je htio ispast lud, nemam pojma. Skinuli mu dres, mislim da je popio samar gore nisam uspio viditi pa ga je policija sprovela kasnije. Najgori su ovi sto su se spustili sa vrha tribine da dodju do njega sta ti sad lud nas 100 na njega da krenemo??scudetto89 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:13@ FKS sta ima traziti na sjeveru sam i koja muda moras imati, pa dobro ga nisu rastavili od zivota, jbg zamisli obrnutu situaciju?, mene je to davno proslo ne volim ovo kad vidim realno, ne treba da mrtva glava padne , a na kraju krajeva raja iz istog grada.
Nemam pojma majke mi, decko je lud u svakom slucaju![]()
Ma jok nije medjusobni, kakvi.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:27Nije, ali nije ni međusobninastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:24Sta bi na poluvremenu, jel isto belaj sa policijom? Ili..![]()
![]()
Zato i govorim neznalici da je neznalica.
Ta otrcana prica o nekom slavljenju boda je postala smijesna i vama, al dobro
Mirza Raščić !!nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:29Ma jok nije medjusobni, kakvi.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:27Nije, ali nije ni međusobninastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:24
Sta bi na poluvremenu, jel isto belaj sa policijom? Ili..![]()
![]()
Zato i govorim neznalici da je neznalica.![]()
Malo bolje naucite lagat i muljat.
Sta sve iskenja a razlika 3 boda. Vecinu tekmi kuci igrali. Sta sad listica, zrinjski i velez?? A mi Posusje..mozda vas i prestignemo. Reko bi covjek 20b bjeze. DIVOVIHerson je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:28Željezničar se lagano pretvara u Radnik iz Bijeljine, strašno kakvi su luzeri postali. Ona doza ciganluka, valjanja i izležavanja po terenu, se mogla vidjeti još samo za vrijeme Žižovića u Radniku. Bilo je derbija u kojima je jedna od ekipa imala i dva igrača manje, ali nije prikazan onakav antifudbal. Prvo veliki aplauz za poraz protiv Zrinjskog, malo je falilo da i to preraste u slavlje. A onda kao šlag na tortu večerašnja prezentacija i na kraju izjava Ćorića "Ovo je veliki bod za nas".
Ko te yebe, neću se ja sada ovdje s tobom natezati druženastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:29Ma jok nije medjusobni, kakvi.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:27Nije, ali nije ni međusobninastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:24
Sta bi na poluvremenu, jel isto belaj sa policijom? Ili..![]()
![]()
Zato i govorim neznalici da je neznalica.![]()
Malo bolje naucite lagat i muljat.
Ma lud frajko nema druge. Drago mi je sto je bilo normalne raje koja je sprijecila da ga utabaju jer je ovo bio simpatizer. Da je u obiljezjima TM bio druga bi prica bila vjerovatno bi letio sa tribine.Argentina je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:28Boze sacuvaj desavanja. Frajer nije normalan.FKSDoGroba je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:16Ne znam brate fakat. Pokusao sam da shvatim sta se tu desilo, ako je zalutao na tribinu pa majka mu stara vidio si salove i sta raja nosi dok si ulazio, al onda je problem karta, koju ima, nece moci nigdje drugo uci pa je ostao. Ili je htio ispast lud, nemam pojma. Skinuli mu dres, mislim da je popio samar gore nisam uspio viditi pa ga je policija sprovela kasnije. Najgori su ovi sto su se spustili sa vrha tribine da dodju do njega sta ti sad lud nas 100 na njega da krenemo??scudetto89 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:13@ FKS sta ima traziti na sjeveru sam i koja muda moras imati, pa dobro ga nisu rastavili od zivota, jbg zamisli obrnutu situaciju?, mene je to davno proslo ne volim ovo kad vidim realno, ne treba da mrtva glava padne , a na kraju krajeva raja iz istog grada.
Nemam pojma majke mi, decko je lud u svakom slucaju![]()
Nas derbi je meni poseban bas zato sto nije huliganski nego ima svoju furku i zajebanciju. Uzasno mi je zao sto vec zadnjih 10tak godina ne moze mijesano da se sjedi na na zapadu Koseva, ni istoku Grbavice. A
Tekma precudna, kao da je video igrica gdje stariji brat razvali mladjeg, pa onda zamijene timove na poluvremenu. Nevjerovatno prvo poluvrijeme Zelje gdje smo trebali dati 2 gola i prelose Sarajevo, a onda jos ludje drugo poluvrijeme gdje Zeljo nije postojao uopste, a Sarajevo proigralo. Mi smo imali jedno 10 minuta gdje nismo vise dodavali loptu vama, nego poklanjali i pravili sanse za Sarejevo.
U pravu si, ganjali i izjednačili, a onda ganjali i pobjedu, a vi radili sve što ste mogli (čitaj valjali se i zadržavali vrijeme) da sačuvate bod. Pa eno i trener vam je ponosan k'o da je s Mestalje bod donio, a ne s Koševa.