Hoces da postavim slike gdje je vama sa pola tribine kop? Poredis jug sa sjeverom ?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- SedrenikHz
- Kontakt:
Znaci ako nisi tu, ne postoji inf ili ipak vi zemunci imate bolje inf o stanju sjeveraKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:15Mozes li nam ti reci iz prve rukeSedrenikHz je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:08Kakvi pacenici pisu na ovom forumu, to je za izucavanja![]()
Sta kazu belaj na sjeveru bio izmedju hordi![]()
A najjaci steeee![]()
![]()
SedrenikHz je napisao/la: ↑25 sep 2024, 17:36Raja posto nisam tu, gdje gledat tekmu da ne steka , dok niste otisli![]()

Zašto ste napustili stadion u drugom pol ?
Neka poruka državi pred izbore?
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Ma veze ja nemam, opusteno. Nema potrebe da ti pisem ko se s kim potukao jer cim si na prvu slagao, ti ces se toga drzati sta god ti ja napisem, a tako mozemo u nedogled, istina je jedna, a doci ce i do tebe. Sad nastavi sa glupom pricom o slavljenju remija.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:32Ko te yebe, neću se ja sada ovdje s tobom natezati druženastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:29Ma jok nije medjusobni, kakvi.![]()
Malo bolje naucite lagat i muljat.![]()
Bar se raspitaj prije nego što počneš lupati k'o maksim po diviziji. Mogao si na prvoj situaciji naučiti da ne trčiš pred rudu, ali evo opet trči i ofiraj se k'o i ovaj klaun kojem sam i odgovorio na post na koji si se nadovezao.

Pa sta ako je zadovoljan bodom, jel to ne smije. Covjeku je ovo prvi derbi.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:36
U pravu si, ganjali i izjednačili, a onda ganjali i pobjedu, a vi radili sve što ste mogli (čitaj valjali se i zadržavali vrijeme) da sačuvate bod. Pa eno i trener vam je ponosan k'o da je s Mestalje bod donio, a ne s Koševa.![]()
Što se tog "slavlja" ispred sjevera i istoka tiče... Ti ili si glup k'o **** ili se samo praviš da si glup k'o ****. Iskreno se nadam da je ovo drugo.![]()
A za boldirano , e vala aferim

Miljacka, ja sam dijete ovog grada vjerovatno kao i ti i znam sve adete, pa i oko derbija. I nikad ne pljujem svoje komsije onako iz cista mira.
Budi covjek i izvini se.
Kakva klasa ste to vi?
Ja ne pamtim losije izdanje manijaka na Kosevu, kao sto je bilo ovo veceras. Top 5-6 vasih najlosijih izdanja na Kosevu, sigurno. A kao, po vama, na vrhuncu ste nekog sjaja i svega ostalog.
Ja ne pamtim losije izdanje manijaka na Kosevu, kao sto je bilo ovo veceras. Top 5-6 vasih najlosijih izdanja na Kosevu, sigurno. A kao, po vama, na vrhuncu ste nekog sjaja i svega ostalog.
- FKS -
Ne znam samo zašto klasu iznad ovoliko brine sjever i ljudi na sjeveru. Noć prije derbija pogasili mobitele, a danas u prve redove kortea
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Javi se javi se, sto ne biiii
železničar RS !!!
Iskreno ocekivao sam neko navijanje od manijaka, a oni 30 min u cugu pjevaju kako yebu horde... onda 15 kako yebu pitare i sarajevo
Katastrofa iskreno, malo sramotno.
FK Sarajevo 1 - 1 Sloga Doboj
Okrecemo se derbiju !!!
Katastrofa iskreno, malo sramotno.
FK Sarajevo 1 - 1 Sloga Doboj
Okrecemo se derbiju !!!
Nema potrebe da pišeš jer lažeš.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:41Ma veze ja nemam, opusteno. Nema potrebe da ti pisem ko se s kim potukao jer cim si na prvu slagao, ti ces se toga drzati sta god ti ja napisem, a tako mozemo u nedogled, istina je jedna, a doci ce i do tebe. Sad nastavi sa glupom pricom o slavljenju remija.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:32Ko te yebe, neću se ja sada ovdje s tobom natezati druženastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:29
Ma jok nije medjusobni, kakvi.![]()
Malo bolje naucite lagat i muljat.![]()
Bar se raspitaj prije nego što počneš lupati k'o maksim po diviziji. Mogao si na prvoj situaciji naučiti da ne trčiš pred rudu, ali evo opet trči i ofiraj se k'o i ovaj klaun kojem sam i odgovorio na post na koji si se nadovezao.![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ti si sigurno zvao nekog

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Klasa koja je veceras u gostima imala bolju koreografiju nego vi na Evropskim utakmicama ovog ljeta. O domacima utakmicama da ne govorimo, jer vas inace dolazi po 4-5 milja pa vas nema za dici koreo.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 26 sep 2024, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma opusteno, kazem ti, ako ti je tako lakse, jeste lazem. Necu vise.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:49Nema potrebe da pišeš jer lažeš.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:41Ma veze ja nemam, opusteno. Nema potrebe da ti pisem ko se s kim potukao jer cim si na prvu slagao, ti ces se toga drzati sta god ti ja napisem, a tako mozemo u nedogled, istina je jedna, a doci ce i do tebe. Sad nastavi sa glupom pricom o slavljenju remija.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:32
Ko te yebe, neću se ja sada ovdje s tobom natezati druže![]()
Bar se raspitaj prije nego što počneš lupati k'o maksim po diviziji. Mogao si na prvoj situaciji naučiti da ne trčiš pred rudu, ali evo opet trči i ofiraj se k'o i ovaj klaun kojem sam i odgovorio na post na koji si se nadovezao.![]()
Rekoh ti, ko te yebe, nemam namjeru natezati se. Pitao si, ja ti odgovorio, ako hoćeš vjeruj, ako nećeš nemoj i arrivederci.
![]()

I nećešnastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:52Ma opusteno, kazem ti, ako ti je tako lakse, jeste lazem. Necu vise.Miljacka je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:49Nema potrebe da pišeš jer lažeš.nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 00:41
Ma veze ja nemam, opusteno. Nema potrebe da ti pisem ko se s kim potukao jer cim si na prvu slagao, ti ces se toga drzati sta god ti ja napisem, a tako mozemo u nedogled, istina je jedna, a doci ce i do tebe. Sad nastavi sa glupom pricom o slavljenju remija.![]()
Rekoh ti, ko te yebe, nemam namjeru natezati se. Pitao si, ja ti odgovorio, ako hoćeš vjeruj, ako nećeš nemoj i arrivederci.
![]()
![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Davno sam neke stvari pisao za Jabera.
Dobronamjerno, bez ijedne sekunde mržnje ili ičega sličnog, realan sud.
Danas samo još jedan dokaz da je daleko od ikakvog najboljeg igrača lige ikad, i sličnih epiteta.
Dobronamjerno, bez ijedne sekunde mržnje ili ičega sličnog, realan sud.
Danas samo još jedan dokaz da je daleko od ikakvog najboljeg igrača lige ikad, i sličnih epiteta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Zeljo je postao seljacko -ci**anska ekipa. Nema opravdanja da u ovakvoj utakmici, vjeciti derbi, na 1-1 krades vrijeme i valjas se od 60. minute. To rade male, seljacke ekipe, a ne renomea Zelje, to radi Sloga Doboj na koju su se ovi ci**gani zalili neki dan, a danas su pokazali da je i Vlado Jagodic gospodin za ove.
Pamtim i poraze i pobjede i remije u derbiju, sve ok to je fudbal ali ne pamtim Zelju da je ovakva mizerija seljacka postao.
Svi vi koji eventualno odgovorite nekom uvredom na ovaj post, svi vi znate da je ovo istina i nikome nije bilo milo to gledat pogotovo nakon frustracije ponasanjem igraca Sloge Doboj. E danas ste vidjeli da ima i gorih ci**gana, samo je tesko to prihvatit jer su vasi.
Za remi smo sami krivi, losa postavka u prvom, Zeljo bolji, a u drugom ih satrali no ne znamo zabit drugi gol. Do nas 100 %.
Jedini respekt koji mogu dati ovom seljackom klubu su navijaci. Nemam problem reci da su jedina svijetla tacka. I ne mislim da vole gledat ovaj seljakluk i ci**ganluk.
Pamtim i poraze i pobjede i remije u derbiju, sve ok to je fudbal ali ne pamtim Zelju da je ovakva mizerija seljacka postao.
Svi vi koji eventualno odgovorite nekom uvredom na ovaj post, svi vi znate da je ovo istina i nikome nije bilo milo to gledat pogotovo nakon frustracije ponasanjem igraca Sloge Doboj. E danas ste vidjeli da ima i gorih ci**gana, samo je tesko to prihvatit jer su vasi.
Za remi smo sami krivi, losa postavka u prvom, Zeljo bolji, a u drugom ih satrali no ne znamo zabit drugi gol. Do nas 100 %.
Jedini respekt koji mogu dati ovom seljackom klubu su navijaci. Nemam problem reci da su jedina svijetla tacka. I ne mislim da vole gledat ovaj seljakluk i ci**ganluk.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Preko 13 hiljada vatrenih navijača Željezničara nosilo je večeras svoj tim do pozitivnog rezultata na Koševu.
Još nekoliko hiljada stajalo je pred južnom tribinom, dok su ostale dvije bile smještene na zapadnoj tribini najvećeg bh. stadiona.
Na poluvremenu su izvršene i izmjene pa su oni koji su stajali ispred dobili svoju šansu u drugom poluvremenu, dok su neki imali snage za samo posljednjih 20-tak minuta intenzivnog navijanja.
Navijači Željezničara ove sezone zaista prave čuda i daju potpuno novi smisao statističkom i matematičkom poimanju pravila, zakona i brojeva.
Još nekoliko hiljada stajalo je pred južnom tribinom, dok su ostale dvije bile smještene na zapadnoj tribini najvećeg bh. stadiona.
Na poluvremenu su izvršene i izmjene pa su oni koji su stajali ispred dobili svoju šansu u drugom poluvremenu, dok su neki imali snage za samo posljednjih 20-tak minuta intenzivnog navijanja.
Navijači Željezničara ove sezone zaista prave čuda i daju potpuno novi smisao statističkom i matematičkom poimanju pravila, zakona i brojeva.
-
- Kontakt:
Nema tog matematickog pravila koji ce objasniti pojavu da vas proslu domacu dodje 4 hiljade, a sad 5-6 puta vise. Ili se to pravilo mozda zove Zeljeznicar. Vidjecemo nakon iduce domace.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Forster, Hrammm1921, HZbec, itatabisine, Kaunas, Lavcina, leo1946, NEZALAGANJE, Proximic, rishovski, samoFKS, Vaya i 114 gostiju.