FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ko bi rekao da je bila teska tekma kada vidi rezultat.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zasluzili su ljudi gol ovo nam je mozda najlosija utakmica a dali smo 3 gola 
leti lopta 6 minuta, al haj odbrana nam je još uvijek loša...
Treba ovo privest kraju..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Bucan imo 2 ciste lopte na sesnest on fula skoro cijelu loptu.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Antolović je imao onaj jedan kiks, ali se mimo toga nabranio danas.
FK Željezničar 1921
- champions1921
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Što se ljudi ispucavaju ko na treningu. Onaj tamo po krilu prolazi kao da je Overmars.
champions1921 je napisao/la:Antolovic igrac utakmice..
ajmo Drinu dobit i to će sve izgledati bolje!
Sto smo fulili u zadnja dva kola to su danas ovi hvala Bogu. Al ne mogu da vjerujem kako protivnici primaju lopte u nasem 16-ercu, tako primismo golove proslu tekmu,danas zamalo.. Igru brisi,bodove pisi.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
marijan igrač utakmice. ovo je pravi marijan, golman koji u našoj ligi pravi razliku između pobjede i poraza.
ja nezasluženije pobjede dva razlike odavno u fudbalu generalno nisam vidio. povedeš 3-0 u 80. minuti, ljudi ti daju gol i naprave još dva zicera. ovo je u defanzivi odron, očaj, dno. naročito od sredine, kakvi su da su bogdanović i zeljković ovi ih ostavljaju na vjetrometini.
ja nezasluženije pobjede dva razlike odavno u fudbalu generalno nisam vidio. povedeš 3-0 u 80. minuti, ljudi ti daju gol i naprave još dva zicera. ovo je u defanzivi odron, očaj, dno. naročito od sredine, kakvi su da su bogdanović i zeljković ovi ih ostavljaju na vjetrometini.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 27 avg 2014, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Jah pobjedismo 3:1 i ko biva trebali bi se radovati. E da li je sve ovo skupa za radovanje ......
Moje skromno mišljenje: iz utakmice u utakmicu smo sve slabiji i neorganizovaniji. Ako Sadiković može biti standardan onda za Memiju se mora nači mjesto u timu. Bez obzira na fantastičan gol, moje mišljenje o igrama Sadikovića se ni za dlaku nije promjenilo.
Adžeme vjeruj mi prvi tim, u ovoj fazi tvog razvoja, je prevelik zalogaj.
Moje skromno mišljenje: iz utakmice u utakmicu smo sve slabiji i neorganizovaniji. Ako Sadiković može biti standardan onda za Memiju se mora nači mjesto u timu. Bez obzira na fantastičan gol, moje mišljenje o igrama Sadikovića se ni za dlaku nije promjenilo.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kako je samo Kvesic izgubio na brzini otkako je pokidao krizne ligamente 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Uh dobro je. Ne pamtim kad je neko ovoliko šuto i izveo kornera.
Važna pobjeda. Da je i Drinu ovako.
Važna pobjeda. Da je i Drinu ovako.
Ljudi su nas unistili bgm.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Bitna je pobjeda..raduje me Antolovic..sumare ja zadovoljan 
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kvesic
bolje drugo poluvrijeme, ali opet je generalno lose ovo bilo... pobjeda je najbitnija. VTŽ
bolje drugo poluvrijeme, ali opet je generalno lose ovo bilo... pobjeda je najbitnija. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
pa memija je odigrao više minuta nego sadiković dosad. al' nije mi baš jasno kako sadikovićevi presudni golovi tebi ne mijenjaju mišljenje o njemu. pa valjda se fudbal igra na golove. da danas nije zabio drugi, možda bismo i izgubili. ima on značajnih mana, ali ima i mjesto u ovakvoj ekipi, sasvim sigurno. on nije defanzivni vezni, slab je u defanzivi i ****. ali ima dva gola i dvije asistencije već.Valter je napisao/la:Jah pobjedismo 3:1 i ko biva trebali bi se radovati. E da li je sve ovo skupa za radovanje ......