Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mirvic vec bio spremio novu LinkedIn objavu, kad ono kurko.
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Koliko tendenciozno sudjenje nakon gola za 0-1, svaki kontakt faul za sarajevo
Željezničar < Radnik Bijeljina sa Žižovićem na klupi
Još malo i slavit će poraze ispod 3 gola razlike.
Ostalo je samo ime ...
Još malo i slavit će poraze ispod 3 gola razlike.
Ostalo je samo ime ...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kakva seljačka ekipa je kmeljo.
Pa dolazila su na kosevo razna sela i livade ali onako izlezavanje i zadržavanje vremena. Nevjerovatno!
Još ih sudija nagradi lijepo na kraju od 7 produženi oni se valjali 4 i on svira kraj u 6toj minuti produžetka
O igri nemam šta posebno. Prvo poluvrijeme 0:2 ili 1-2 po šansama. Drugo poluvrijeme 4-5 prema jedan pogled prema golu iz onog kornera u 93oj.
Realan rezultat bi bio 4-2 bez sekunde pretjerivanja. Cak i da se udaraju nogom u guzicu s tim rezultatom.
Pa dolazila su na kosevo razna sela i livade ali onako izlezavanje i zadržavanje vremena. Nevjerovatno!
Još ih sudija nagradi lijepo na kraju od 7 produženi oni se valjali 4 i on svira kraj u 6toj minuti produžetka

O igri nemam šta posebno. Prvo poluvrijeme 0:2 ili 1-2 po šansama. Drugo poluvrijeme 4-5 prema jedan pogled prema golu iz onog kornera u 93oj.
Realan rezultat bi bio 4-2 bez sekunde pretjerivanja. Cak i da se udaraju nogom u guzicu s tim rezultatom.
Evo ja ću kao Pitar to osuditi ako išta znači:D , strašno, užasno, sramotno, nezrelo. Idiotski je zasuti sokovima svakog onog ko ti nanese neku štetu na Koševu. Razumijem frustracije ali ne opravdavam djela. Musićeve greške su bile nesviran čist penal i dozvoljavanje Muftiću da odugovlači cijelo poluvrijeme i onda mu žuti daješ u 97. formalno nakon što je osramotio svoj klub i zgadio dobru tekmu neutralnim gledaocima.
Također bi osudio i kontinuirane neplanske bakljade Hordi. Ganjaš rezultat imaš momentum i ti svjesno praviš bakljadu koja ti razbija ritam i daje priliku protivniku da se odmori. Al hajd...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Leži možda Anđušić kojem ste sezonu , možda i karijeru uništili, Vicine droljice. Mi ni jedan jači faul nismo napravili da bi se Plavi izležavali, za razliku od vas katila.Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2024, 07:59Vi ste sigurno igrali sa juniorima sinoc. Ja sad pored Gradskog a vasi jos leze na travi.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Satra se glavni, pa dva puta i on i pomocni vise ne znaju kako da navuku. Ovaj pokazuje aut, a ovaj faul za sarajevo.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:49Fuj kakvo sudjenje na pocetku drugog poluvremena, bukvalno svaki kontakt je faul za sarajevo, na drugoj strani ne mozes dobiti na centru slobodan udarac, imao sam osjecaj da se igra u banja luci...
Ali nema nista jace nego gledati one glavurine okrenute prema jugu sa istoka. Tacno po tome vidis cija pjesma grmi. Zasto sutiteeeee,zasto sutite, zasto sutite, piČ̣ke pitarskeee.
Kontali divovi napasti od prve minute, pa precka i dva suta pogodise onu ublehu na golu. Imali su srece i za gol kod ofsajda. Oni zale za 1:1. A trebali gubito 2 razlike na poluvremenu i samo bi se cule paovke svojim igracima. Zahvalite se Bogu i na x. A na Grbavici vam ide karanje i od nas i od sudija pa da visite vi kako je kad vam navlaci 45 min svaki faul i duel svira u vasu korist.
E kad sam se sjetio i one scene u pred kraj tekme ide nas igrac u kontu i ovaj ga cupa i skupa padose on svira faul u napadu hahhahahahah
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- Simpatizer
- Kontakt:
Momak, ti nisi naucio pristojno komunicirati. Ne znam da li je zastoj u razvoju ili jednostavno bezobrazluk, ali nije ni bitno.Zeko87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:05Leži možda Anđušić kojem ste sezonu , možda i karijeru uništili, Vicine droljice. Mi ni jedan jači faul nismo napravili da bi se Plavi izležavali, za razliku od vas katila.Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2024, 07:59Vi ste sigurno igrali sa juniorima sinoc. Ja sad pored Gradskog a vasi jos leze na travi.
A povrede su sastavni dio igre, to si utuvi u taj orah u glavi!

Povrede jesu sastavni dio igre kada to uradiš u borbi za loptu. Povreda nije sastavni dio kad uletiš igraču direktno u noge i nisi ni blizu lopte. Sramota da i dalje ima ovih koji opravdavaju onakav start koji može uništiti nečiju karijeru.Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:13Momak, ti nisi naucio pristojno komunicirati. Ne znam da li je zastoj u razvoju ili jednostavno bezobrazluk, ali nije ni bitno.Zeko87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:05Leži možda Anđušić kojem ste sezonu , možda i karijeru uništili, Vicine droljice. Mi ni jedan jači faul nismo napravili da bi se Plavi izležavali, za razliku od vas katila.Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2024, 07:59
Vi ste sigurno igrali sa juniorima sinoc. Ja sad pored Gradskog a vasi jos leze na travi.
A povrede su sastavni dio igre, to si utuvi u taj orah u glavi!![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
Takvih startova bude na svakoj drugoj, trecoj utakmici pa niko ne kmeci. Ovo je samo fudbal, opustite se. Odose zivci.
I ispadanje iz lige će biti sastavni dio sporta. Samo sabura, što bi mi Turci rekli.Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:13Momak, ti nisi naucio pristojno komunicirati. Ne znam da li je zastoj u razvoju ili jednostavno bezobrazluk, ali nije ni bitno.Zeko87 je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:05Leži možda Anđušić kojem ste sezonu , možda i karijeru uništili, Vicine droljice. Mi ni jedan jači faul nismo napravili da bi se Plavi izležavali, za razliku od vas katila.Simpatizer je napisao/la: ↑26 sep 2024, 07:59
Vi ste sigurno igrali sa juniorima sinoc. Ja sad pored Gradskog a vasi jos leze na travi.
A povrede su sastavni dio igre, to si utuvi u taj orah u glavi!![]()

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Simpatizer
- Kontakt:
Nisam slusao sta vi Turci govorite, ali to je tacno. Ispasti nije sramota, kao ni to sto se nece godinu dana sutati lopta.
Nabroj mi vaše prilike u prvom poluvremenu, ja cu tebi naše iz drugog pa onda da konstatujemo jel realan rezultat.
Smijesno je pričati mi bolji u prvo vi u drugom. Ogromna je razlika koliko ste vi bili bolji od nas u prvom poluvremenu i koliko smo mi od vas u drugom.
Evo po prilikama nek ste vodili 0-2 prvo poluvrijeme. U drugom po prilikama je bilo bar 5 do 7 odličnih prilika od čega 3 zicera.
Drugo poluvrijeme odavno nismo nekog pritisli kao vas i odavno se jedna ekipa nije više valjala po terenu ko da ima bod protiv Man Citya.
Svirao im je sve i ciste uzete lopte, a na Krpicu i Hirosu zatvarao oci. Vidi se da je pitar sudija.Predatod je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:08Satra se glavni, pa dva puta i on i pomocni vise ne znaju kako da navuku. Ovaj pokazuje aut, a ovaj faul za sarajevo.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:49Fuj kakvo sudjenje na pocetku drugog poluvremena, bukvalno svaki kontakt je faul za sarajevo, na drugoj strani ne mozes dobiti na centru slobodan udarac, imao sam osjecaj da se igra u banja luci...
Ali nema nista jace nego gledati one glavurine okrenute prema jugu sa istoka. Tacno po tome vidis cija pjesma grmi. Zasto sutiteeeee,zasto sutite, zasto sutite, piČ̣ke pitarskeee.
Kontali divovi napasti od prve minute, pa precka i dva suta pogodise onu ublehu na golu. Imali su srece i za gol kod ofsajda. Oni zale za 1:1. A trebali gubito 2 razlike na poluvremenu i samo bi se cule paovke svojim igracima. Zahvalite se Bogu i na x. A na Grbavici vam ide karanje i od nas i od sudija pa da visite vi kako je kad vam navlaci 45 min svaki faul i duel svira u vasu korist.
E kad sam se sjetio i one scene u pred kraj tekme ide nas igrac u kontu i ovaj ga cupa i skupa padose on svira faul u napadu hahhahahahah
Kad već pišeš a ne znas. Lik je iz Hrasnice, igrao fudbal u Famosu, cisti plavi strumfic. Vidjeli smo ga i na penal u nedosudjenom i na produžetku kad ga odsvira minutu prije umjesto da produzi još 2 zbog valjanja. Al eto pišite, sve znate.Tempero je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:27Svirao im je sve i ciste uzete lopte, a na Krpicu i Hirosu zatvarao oci. Vidi se da je pitar sudija.Predatod je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:08Satra se glavni, pa dva puta i on i pomocni vise ne znaju kako da navuku. Ovaj pokazuje aut, a ovaj faul za sarajevo.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑26 sep 2024, 01:49Fuj kakvo sudjenje na pocetku drugog poluvremena, bukvalno svaki kontakt je faul za sarajevo, na drugoj strani ne mozes dobiti na centru slobodan udarac, imao sam osjecaj da se igra u banja luci...
Prvo poluvrijeme od kojih se najvise ocekivalo oni najgori (Jaber Guli), onda drugo poluvrijeme Guli pokaze zasto mu niko nije ni blizu
Nevjerovatno da ljudi nabijenu loptu sa centra smatraju nekom dominacijom i žalom u prvom pol, al eto nek žive u svojim iluzijama i bravurama svog maga na klupi, inače brat blizanac Nermina Bašića. Želim im svim srcem 6 bodova iz naredna dva kola.nokee je napisao/la: ↑26 sep 2024, 08:25Nabroj mi vaše prilike u prvom poluvremenu, ja cu tebi naše iz drugog pa onda da konstatujemo jel realan rezultat.
Smijesno je pričati mi bolji u prvo vi u drugom. Ogromna je razlika koliko ste vi bili bolji od nas u prvom poluvremenu i koliko smo mi od vas u drugom.
Evo po prilikama nek ste vodili 0-2 prvo poluvrijeme. U drugom po prilikama je bilo bar 5 do 7 odličnih prilika od čega 3 zicera.
Drugo poluvrijeme odavno nismo nekog pritisli kao vas i odavno se jedna ekipa nije više valjala po terenu ko da ima bod protiv Man Citya.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Evo lole opet, pjan ko letva u 4 ujutro i u glavi mu sarajevo, a sto je najzalije ni o zeljeznicaru ne zna nesto plaho, javi se kad je derbi i nasere govana i to ti je to. Mars pred granap!
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 8 gostiju.