FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2016, 14:30

THEC je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ako ne pocnemo sa trojicom igraca u veznom redu, onda je Jesa tvrdoglav ko magarac. Rustem-Radovac-Emerson!
ako bi nekim cudom poceo sa trojicom onda je mnogo logicniji izbor Rustem-Dzemo-Emerson gdje bi Espirito igrao 'desetku' tj ono sto je igrao i u Mijanmaru, ovo sto sad igra kod nas nije njegova prirodna pozicija
Igrao bi desetku i u ovoj kombinaciji koju sam ja postavio, a moze i ta sa Dzemom. Nisam Dzemu stavio jer nije bio u zadnje vrijeme u kombinacijama, pa nisam siguran koliko je spreman.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 14:32

Mada mislim da necemo dočekat 4-2-3-1 od Ješe, bar ne u skorije vrijeme. Ide to na 4-4-2 sa tendencijom da ispadne 4-2-4.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hase73
Kontakt:

Post Postao/la hase73 » 07 mar 2016, 14:39

[/quote] ako bi nekim cudom poceo sa trojicom onda je mnogo logicniji izbor Rustem-Dzemo-Emerson gdje bi Espirito igrao 'desetku' tj ono sto je igrao i u Mijanmaru, ovo sto sad igra kod nas nije njegova prirodna pozicija[/quote]

Igrao bi desetku i u ovoj kombinaciji koju sam ja postavio, a moze i ta sa Dzemom. Nisam Dzemu stavio jer nije bio u zadnje vrijeme u kombinacijama, pa nisam siguran koliko je spreman.[/quote]

Nakon Celika pojedinci vec Emersona prozivaju, kao, nema pojma, kao 'brazilska ubleha' a covjek je vecinu lopti dobio na 30 metara od naseg gola. Skoro da nije presao na njihovu polovicu. :o U onoj formaciji Iniesta nebi moga poslati upotrebljivu loptu napadacima.
Jos sebi ne mogu da dodjem od onoga sto je jesic postavio u subotu. Formacija 4-1-4 sa dva dunuma praznog terena na sredini. Potpuni uzas ofanzivno a defanzivno se sve vidjelo iz one precke Djidica.

Puno sam ocekivao od Jesica ali sto neko rece, ako nastavi sa forsiranjem ove svoje vizije fudbala bez sredine ne nadam se nicemu dobrom. Ovo na cemu on insistira moguce je samo da imamo igraca tipa I kvaliteta Cimirota. Sa ovim sto imamo, cisto samoubistvo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 mar 2016, 14:41

mi zivimo u zabludi jer mislimo da igramo 4 4 2 a mi ustvari igramo 4 2 4 :D
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 mar 2016, 14:43

Husref je dobar trener za pl bih. Od prilike zna kako igrat protiv nas al ovo je kup utakmica nije za bodove. Njima pobjeda od 3:2 ili 1:0 nedaje nikakvu sansu da nas produ na kosevu. Hus ce tu igrat vise na uigravanje ekipe sa malo jacin treningom. Znao on da kiks protiv viteza bi znacio 4-5mjesto na tabeli (svjestan je da je SARAJEVO,ztinjski,sb pa i skretnica mnogo jeci klubovi).

On ce isprobat neke takticke varijante pa ako pobjedi pobjedi. Evropu ini trebaju ganjat iskljucivo preko lige.

Sloboda je prva, zato sto je raspored iso joj naruku, samo sanama i sb i skretnicom su igrali u gostima (od 9 uzeli 2 bida).

Nama kup donosi od prilike 300-400k km(ulaznice) ako odemo do kraja. Sloboda,bjeljina finale sa tresnjevkom. A mi snage imamo da igramo na oba fronta jednako dobro e sad (to nase jednako dobro neznam dalije dovoljno kvalitetno da obje krune uzmemo)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 14:50

THEC je napisao/la:mi zivimo u zabludi jer mislimo da igramo 4 4 2 a mi ustvari igramo 4 2 4 :D
Naša krila se nažalost ponašaju tako da to ispada 4-2-4. Uopšte se ne uključuju u posjed lopte na većoj udaljenosti od 25 metara od protivničkog gola. Kad dobiju loptu, uglavnom samo šibaju naprijed i ide se na centaršut... Preloša suradnja sa središnjim dvojcem u vezi, pa i sa napadačima na malom prostoru...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 14:53

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 14:57

Pa nije lud da ubaci projekta u prvih 11 ako ima Džemu i Rustema zdrave . Čak i u 4-5-1 .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 15:08

Valjda se raja nece puno ljutiti ako zijanimo gore. Bit ce kombinovani sastav ali uz volju mi mozemo tamo doci do povoljnog rezultata, ti momci jedva cekaju da odigraju koju utakmicu a i siguran sam da ce Husref odmoriti par najboljih.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 15:11

Gdje piše to da će biti kombinovan sastav , vidim svi pričaju o tome ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 15:11

MortemHz je napisao/la:Valjda se raja nece puno ljutiti ako zijanimo gore. Bit ce kombinovani sastav ali uz volju mi mozemo tamo doci do povoljnog rezultata, ti momci jedva cekaju da odigraju koju utakmicu a i siguran sam da ce Husref odmoriti par najboljih.
Samo da zabijemo gol, pritom ne primimo više od dva gola i ja zadovoljan. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 07 mar 2016, 15:13

Ja ne mogu da shvatim ovo kombinovani sastav,ljudi 3 mjeseca pauza traje odigrali 2 tekme i da se odmaraju,od cega da se odmaraju!Hoce neke transfere vani,poziv repke ne mogu 30 utakmice u sezoni odigrati,smijesno nazivati profesionalcima!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 15:14

Besic je napisao/la:Gdje piše to da će biti kombinovan sastav , vidim svi pričaju o tome ?
Jesic je izjavio

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 mar 2016, 15:16

I ja kažem da nema potrebe za odmaranjem igrača. Treba eventualno Kadušića malo odmoriti, čisto da mu ne bude previše (da ne izgori), a ne zbog toga što nema snage. Širok nam je roster, tako da iako bude kombinovano, ne bi se trebala osjetit veća razlika.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 mar 2016, 15:19

Ma otkuda to da ce igrati kombinovani sastav!?
Je li opet neka insajderska ili...???

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 15:22

Pa dosta nam je svjezih igraca za srijedu :Rustemovic,Berberovic,Benko (odigrao samo poluvrijeme),Cezar(nije igrao citavu utakmicu),Harba igrao 20 minuta,Simeunovic poluvrijeme ,tako da imamo dosta igrača.Tu su jos Kramar,Kallasi tako da za svjezinu ne treba brinuti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 15:22

Pa dobro nek kombinuje kako hoće, nek stavi Kramara na krilo ako hoće samo da sve te kombinacije izostave znate već koji dvojac.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 mar 2016, 15:24

Pavlović
Kramar
Mihojević
Kovačević
Kallasi
Rustemović
Krajišnik
Veladžić
Harba
Cezar
Osmanović

Mozda bi jos ubacio Berberovica i Simeunovica jer nisu igrali puno tako da su odmorni.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 mar 2016, 15:28

Pavlović Al.Bekić Kramar Kovačević Kallasi Rustemović Emerson Harba Simeunović Bekić Benko

Klupa: Trifković , Kadušić , Cezar , Barbarić , Berberović , Krajišnik , Duljević

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 07 mar 2016, 15:31

hase73 je napisao/la:
ako bi nekim cudom poceo sa trojicom onda je mnogo logicniji izbor Rustem-Dzemo-Emerson gdje bi Espirito igrao 'desetku' tj ono sto je igrao i u Mijanmaru, ovo sto sad igra kod nas nije njegova prirodna pozicija[/quote]

Igrao bi desetku i u ovoj kombinaciji koju sam ja postavio, a moze i ta sa Dzemom. Nisam Dzemu stavio jer nije bio u zadnje vrijeme u kombinacijama, pa nisam siguran koliko je spreman.[/quote]

Nakon Celika pojedinci vec Emersona prozivaju, kao, nema pojma, kao 'brazilska ubleha' a covjek je vecinu lopti dobio na 30 metara od naseg gola. Skoro da nije presao na njihovu polovicu. :o U onoj formaciji Iniesta nebi moga poslati upotrebljivu loptu napadacima.
Jos sebi ne mogu da dodjem od onoga sto je jesic postavio u subotu. Formacija 4-1-4 sa dva dunuma praznog terena na sredini. Potpuni uzas ofanzivno a defanzivno se sve vidjelo iz one precke Djidica.

Puno sam ocekivao od Jesica ali sto neko rece, ako nastavi sa forsiranjem ove svoje vizije fudbala bez sredine ne nadam se nicemu dobrom. Ovo na cemu on insistira moguce je samo da imamo igraca tipa I kvaliteta Cimirota. Sa ovim sto imamo, cisto samoubistvo.[/quote]

Pa prozivaju ga oni sto nisu gledali pripremne utakmice i utakmicu u Mostaru.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, NazorUso, rimljanin90, Sazg, skoJaa i 53 gosta.