Sta vam je ba pa nece tako kombinovati.MortemHz je napisao/la:Pavlović
Kramar
Mihojević
Kovačević
Kallasi
Rustemović
Krajišnik
Veladžić
Harba
Cezar
Osmanović
Mozda bi jos ubacio Berberovica i Simeunovica jer nisu igrali puno tako da su odmorni.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ostaju u Sarajevu : Okić ( može slobodno ostat na Otoci i pušit k'o ove subote do kraja sezone ! ) , Radovac ,Plakalo , Gljiva , Herić , Osmanović i Veladžić .
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 07 mar 2016, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakvo crno kombinovanje, kup nam je jedina sansa za trofej ove sezone. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ja, Marka najbolje na tribine poslat.Besic je napisao/la:Pavlović Al.Bekić Kramar Kovačević Kallasi Rustemović Emerson Harba Simeunović Bekić Benko
Klupa: Trifković , Kadušić , Cezar , Barbarić , Berberović , Krajišnik , Duljević
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ma ja bi hladno Cezara i Benku na prvu liniju, a Bekića malo odmorit. Ne pamtim kad je na klupi bio zadnji put...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Samo znam da ovaj nije normalan ako opet počne utakmicu bez Leona, a pogotovu po onome očajnom terenu za koji je Benkara doktor - dokazao je to još protiv Zvijezde prošle godine. 

Haj njega sam zaobravio jbg ili na klupu ili od početka , a Krajišnik neka ostane u Sarajevu .uNbx je napisao/la:Ma ja, Marka najbolje na tribine poslat.Besic je napisao/la:Pavlović Al.Bekić Kramar Kovačević Kallasi Rustemović Emerson Harba Simeunović Bekić Benko
Klupa: Trifković , Kadušić , Cezar , Barbarić , Berberović , Krajišnik , Duljević
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Na klupi je zadnji puta bio protiv MDK kad mu je mjesto uzeo rahmetli Okić i znamo kako je to bilo pogubno za nas , poslije toga je igrao svaku i imamo skor 5-1-1 i slažem se da bi mogao malo odmorit .edRed je napisao/la:ma ja bi hladno Cezara i Benku na prvu liniju, a Bekića malo odmorit. Ne pamtim kad je na klupi bio zadnji put...
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Hilmo je gurao uvjek Okica 
gledati od 2:55 posto ima onih sa kracim pamcenjem i prizivaju se stalno bivsi igraci, evo kako je Todorovic igrao za nas
Pyro is not a crime !
Aj Dupovca i Pussya kako ispadaju
nek smo ih se riješili hvala Allahu .
Pavlović - Al. Bekić, Kovačević, Mihojević, Kallasi - Rustemović,Emerson - Duljević, Harba, Benko i Cezar
Ovako bih ja poceo, bojim se da ce Kramar dobiti priliku ispred Almira ili Mihojevića
Ovi što stavljaju Veladžića i Krajišnika nadam se da se za*ebavaju
Ovako bih ja poceo, bojim se da ce Kramar dobiti priliku ispred Almira ili Mihojevića
SARAJEVO
Kako smo mi tad imali finu igru, ali nije **** lopta htjela u gol nikako.. Da smo sad stvorili ovoliko sansi protiv Celika na Kosevu, dobili bi 5-1! Cak je i Radovac ovdje imao jedan dobar sut, ni blizu ovog pileceg kakav sad demonstrira.THEC je napisao/la:gledati od 2:55 posto ima onih sa kracim pamcenjem i prizivaju se stalno bivsi igraci, evo kako je Todorovic igrao za nas
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Veladžić i Krajišnik ne mogu bolje odigrat od Rustema ili Harbe ali od Radovca i Okića mogu 100 % !fico je napisao/la:Pavlović - Al. Bekić, Kovačević, Mihojević, Kallasi - Rustemović,Emerson - Duljević, Harba, Benko i Cezar
Ovako bih ja poceo, bojim se da ce Kramar dobiti priliku ispred Almira ili Mihojevića![]()
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma ljudi ovo je bosanska liga,ovdje ce do kraja i Zrinjski i Sloboda i Široki i mi kiksati bar 3 puta, nije to taji lagano bas,gdje sve moraš igrati i na kakve ćeš krkane naletiti.
A sto se sastava tiče, i Jesic je sinoć na BHT1 rekao da će kombinovati sastav,pa vidjet ćemo...
A sto se sastava tiče, i Jesic je sinoć na BHT1 rekao da će kombinovati sastav,pa vidjet ćemo...
Sabrine mi moje!
Slazem se, ja uopšte ne računam na Radovca i OkićaBesic je napisao/la:Veladžić i Krajišnik ne mogu bolje odigrat od Rustema ili Harbe ali od Radovca i Okića mogu 100 % !fico je napisao/la:Pavlović - Al. Bekić, Kovačević, Mihojević, Kallasi - Rustemović,Emerson - Duljević, Harba, Benko i Cezar
Ovako bih ja poceo, bojim se da ce Kramar dobiti priliku ispred Almira ili Mihojevića![]()
SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brzo zaboravljate,upravo je Okic svojim golom direktno doprinio zadnjoj nasoj pobjedi u Tuzli!Nek me neko ispravi ako grijesim!
ma ovdje smo igrali vrhunski, Stojcev bio u zivotnoj formi dijelio lopte ko rukom, dobro se sjecam ove utakmice tj prvog poluvremena gdje smo trebali barem 3-0 voditi, sam Todor je imao 3 stopostotne sanse, ali na kraju nerijeseno zavrsimo i to je bila mana te ekipe, dosta sansi a preslaba realizacija, no ovo sam postavio cisto da se vidi da taj Todor i ovaj sto igra sad u Zrinjskom jednostavno nisu isti igraci, u nasem dresu je mnogo vise losijih utakmica imao nego dobrih, jednostavno pritisak je veci igrati u Sarajevu, ma koliko taj pritisak u nasoj ligi bio mizeran u odnosu na evropski fudbal ipak je igrati u Sarajevu najteze i tu dolazi do izrazaja psiha igraca u cemu je Todor veoma los, negdje sam cuo da je i on sam to rekao da mu je to pravilo veliki problem, pogotovo na Kosevo kad izadje pa krenu salve psovki sa tribina, a sto se Radovca tice bas kad pogledas prije godinu i pol je izgledao deset puta bolje nego danas, nevjerovatno koliko je Samir nazadovaojoker90 je napisao/la:Kako smo mi tad imali finu igru, ali nije **** lopta htjela u gol nikako.. Da smo sad stvorili ovoliko sansi protiv Celika na Kosevu, dobili bi 5-1! Cak je i Radovac ovdje imao jedan dobar sut, ni blizu ovog pileceg kakav sad demonstrira.THEC je napisao/la:gledati od 2:55 posto ima onih sa kracim pamcenjem i prizivaju se stalno bivsi igraci, evo kako je Todorovic igrao za nas
Pyro is not a crime !
Kako nece izgledati bolje, tad je Samir bio talenat bez ikakvog pritiska, sad momak izlazi iz tunela vec mu yebu majku. Bilo je svakakvih panjeva u Sarajevu i sad ih ima, ali nikom se nije radilo ovo sto se radi Samiru. Napravio onu glupost jer je nepromisljeno reagovao, ove uvrijeđene mlade sa sjevera ga i sad zbog tog prozivaju ko da im je poklao pola porodice. Protiv Celika je poginuo na terenu, opet mu se yebe sve i tjera se iz kluba, a bilo je 5 losijih igraca od njega na toj utakmici. A za neke igrace ja slusam ovdje opravdanja kako je dovoljno sto ginu i trude se, pa zato ih ne treba kritikovati, nema veze sto ne znaju osnove fudbala. Da ja serem ovdje po temi za Rustema ili Kramara koliko pojedini seru za Radovca, pa pola foruma bi mi za vrat skocilo kako sam pljuvac i dusman kluba, nije se jednom desilo tako nesto.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: budzak, ErosViverosViv, juka55, misstianopenaldo, PingoFTW, rimljanin90, trunks1946, UtdBiH21 i 76 gostiju.