FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E to me nervira ono kao veliki zaštitnici mihojevica pljujemo kramara a samira ko j.ebe a ja neznam sta je taj mihojevic toliko pokazao da se sere po kramaru zbog njega a radovac je niko i ništa.
Pustila se priča prije godinu o strasnom mihojevicu i sad kukamo sto ne igra, momak se jednostavno nije nametnuo jel to tesko shvatiti ili je lakse napraviti teoriju zavjere a da ga puste dvije utakmice psovali bi mu sve ko samiru i opet bi pravili teoriju kako mihojevica neko gura a vrlodobri iskusni kramar sjedi na klupi.
Moramo se prestati mjesati treneru u posao i pustiti da covjek odlucuje ko je bolji i potrebniji u timu.
Pustila se priča prije godinu o strasnom mihojevicu i sad kukamo sto ne igra, momak se jednostavno nije nametnuo jel to tesko shvatiti ili je lakse napraviti teoriju zavjere a da ga puste dvije utakmice psovali bi mu sve ko samiru i opet bi pravili teoriju kako mihojevica neko gura a vrlodobri iskusni kramar sjedi na klupi.
Moramo se prestati mjesati treneru u posao i pustiti da covjek odlucuje ko je bolji i potrebniji u timu.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Cezar je Jesicev igrac,i ja garantuijem da je Jesic sebe ugradio u Cezarov i Emersonov ugovor i on njih sad gura,i ok je neka gura ali nase je da se nadamo da ceon proigrat,jer ako on ne proigra a jesic onakav tvrdoglav jadna nam je majka
Samo Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta bolan garantujes? Ne pricaj nesto ako ne mozes to dokazati. Samo naglabate bezveze.kanarinac je napisao/la:Cezar je Jesicev igrac,i ja garantuijem da je Jesic sebe ugradio u Cezarov i Emersonov ugovor i on njih sad gura,i ok je neka gura ali nase je da se nadamo da ceon proigrat,jer ako on ne proigra a jesic onakav tvrdoglav jadna nam je majka
Što se mene tice Radovac, Kadusic, Plakalo i ni jedan drugi igrač iz našeg omladinskog pogona neće dobiti psovanje i pljuvanje od mene. Nikad. Ako ne igra dobro trener je tu da ga izbaci iz igre ili sastava.
Samo sa hoće Jesic pokušati sa trojcem Rustemovic-Radovac-Reis. To bih stvarno volio vidjeti.
Samo sa hoće Jesic pokušati sa trojcem Rustemovic-Radovac-Reis. To bih stvarno volio vidjeti.
Jesi svjestan sta pricaskanarinac je napisao/la:Cezar je Jesicev igrac,i ja garantuijem da je Jesic sebe ugradio u Cezarov i Emersonov ugovor i on njih sad gura,i ok je neka gura ali nase je da se nadamo da ceon proigrat,jer ako on ne proigra a jesic onakav tvrdoglav jadna nam je majka
Sta bolan garantujes na osnovu cega garantujes evo i ja garantujem da si ti p.eder neznam na osnovu cega ali garantujem da drkaš na muške
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Hehe vi svi koji mislite da ih Jesic tek onako doveo tu vi ste naivni pa prvi ti,ali meni uopste ne smeta sto to uradio samo neka se dokazu ti igraci na terenu ali 2 utakmice Cezar cista nula,ali nadati se da ce proigratkeli1946 je napisao/la:Jesi svjestan sta pricaskanarinac je napisao/la:Cezar je Jesicev igrac,i ja garantuijem da je Jesic sebe ugradio u Cezarov i Emersonov ugovor i on njih sad gura,i ok je neka gura ali nase je da se nadamo da ceon proigrat,jer ako on ne proigra a jesic onakav tvrdoglav jadna nam je majka
Sta bolan garantujes na osnovu cega garantujes evo i ja garantujem da si ti p.eder neznam na osnovu cega ali garantujem da drkaš na muške
Samo Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa hladno i jeste ovo, ako ces mijenjati najboljeg strijelca lige onda ga zamijeni sa klasom a to Cezar nije, makar ne jos. Jos kad skontas da je Benko tek treci napadac bio u ove 2 utakmice..kupus army je napisao/la:Ma ljudi jebu Cezara,zbog toga što je Benkari mjesto uzeo.High je napisao/la:Više se trpio i bodrio Bilbija, nego ovaj Emersonov ahbab iz napada. Vjerovatno jer nema sestru Tamaru.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
keli1946 je napisao/la:Jesi svjestan sta pricaskanarinac je napisao/la:Cezar je Jesicev igrac,i ja garantuijem da je Jesic sebe ugradio u Cezarov i Emersonov ugovor i on njih sad gura,i ok je neka gura ali nase je da se nadamo da ceon proigrat,jer ako on ne proigra a jesic onakav tvrdoglav jadna nam je majka

E i ovo da procitam,cuj drkas na muske

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nek igra ko god hoće samo nek pobjeđuje.Sad imamo pred Slobodu svjezih igrača:Benko igro poluvrijeme,Cezar nije igro čitavu,Simeunović igro poluvrijeme,Harba 20 minuta,Rustem i Džemo nikako.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- vanninnelo
- Kontakt:
Jesmo najluđi smo !isko1807 je napisao/la:Za te kazne zbog pirotehnike je najbolje rešenje staviti ulaznicu na sjever 7km, 5km klubu a 2km za kazne.
Očito je mnogima draže da se priča o njima kako su najluđi nego da se pomogne klubu.
A ti kad se tako pravis pametan , zaputi se u srijedu za Tuzlu ili za vikend u Prijedor, pa sve sto imas da kazes reci momcima u lice, saslušan ćeš biti.
prijatno paša
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!
keli1946 je napisao/la:E to me nervira ono kao veliki zaštitnici mihojevica pljujemo kramara a samira ko j.ebe a ja neznam sta je taj mihojevic toliko pokazao da se sere po kramaru zbog njega a radovac je niko i ništa.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- PitarBordo
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Ma realno Benko treba biti u prednosti,veliki je fajter i gine za dres,al nije ok ni prema Cezaru da mu se odmah zvizdi.Sto se tiče Radovca fakat je bio bobren kontra Čelika,al ne mogu on i Emerson biti u paru u vezi,mekani su oba,a i visine fali zbog skoka kad protivnik ispucava loptu.Sto se mene tiče Mesiću treba pružiti podršku,bar do kraja sezone.uNbx je napisao/la:Yebavanje upućeno na krivu adresu. Nije Brazilac kriv što ga šef forsira. Isto tako, neki bi odmah Ješu tjerali. Polahko momci, polahko.kupus army je napisao/la:Ma ljudi jebu Cezara,zbog toga što je Benkari mjesto uzeo.High je napisao/la:Više se trpio i bodrio Bilbija, nego ovaj Emersonov ahbab iz napada. Vjerovatno jer nema sestru Tamaru.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- vanninnelo
- Kontakt:
pa tako i jeste, sta se pravi pametan i nesto palamudi po forumu.PitarBordo je napisao/la:Opet došli do "ako ti smeta idi i kaži u facu"...
odes, kazes , zavrsis, a ne ovako se kriti iza kojekakvih nickova i pametovati, ne ide majstore.
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!
Pa naravno, oni momci sa sjevera su bas spremni za konstruktivan dijalog i uvijek uvazavaju kritike pametnijih od sebe. Samo otici i reci im sve u lice treba!PitarBordo je napisao/la:Opet došli do "ako ti smeta idi i kaži u facu"...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
1. Ne znam odkud tebi da ja kritikujem Horde ?vanninnelo je napisao/la:Jesmo najluđi smo !isko1807 je napisao/la:Za te kazne zbog pirotehnike je najbolje rešenje staviti ulaznicu na sjever 7km, 5km klubu a 2km za kazne.
Očito je mnogima draže da se priča o njima kako su najluđi nego da se pomogne klubu.
A ti kad se tako pravis pametan , zaputi se u srijedu za Tuzlu ili za vikend u Prijedor, pa sve sto imas da kazes reci momcima u lice, saslušan ćeš biti.
prijatno paša
2. Kako znas da nisam godinama bio na sjeveru i obisao bezbroj gostujucih utakmica ??
3. Ako si ti jedan od onih koji pale baklje, zasto ne odes u policiju ili klub i kazes, ljudi ja sam taj koji je palio i preuzimam odgovornost ( novcanu kaznu na sebe ), a ne da se krijes pod nekakvim nick-ovim.
-
- Kontakt:
Upravo tako buraz..Puno ima tokmaka na tribini pa za svaki los potez nekog igraca Sarajeva,ode majka i komplet familija....joker90 je napisao/la:Je li iko od ove raje sto mu se ne skida sa leđa ikad igrao termin fudbala? Znaci gdje nema nikakvog ocekivanja i velikih uloga kao na pravim tekmama. I zamisli da ti svaki termin dođu samo 2 lika pored linije terena i da ti psuju i deru se izaaaaaađi sam vani, veeeze nemas, j.. ti ovo, j... ti ono! Pa ne bi znao garantujem ti ni koja ti je lijeva, a koja desna noga, a obicni termin igras. A onda dođes kuci, uđes na fb, a tamo opet od ta dva idiota poruke u kojim ti govore sta ce ti uraditi kad te uhvate u gradu, kako si najebao itd. Sad ovo prenesite na Samirov slucaj gdje je ovih likova pola tribine, gdje je ulog veliki i pritisak jer igras u Sarajevu, a ti momak od 19 godina koji mozda nema ni blizu potrebnu psihicku snagu da iznese to sve, bez obzira sto znas igrati lopte i sto si talenat.
Kako je to jadno vidjet da psujes nekom mladicu od 19.god...Jos neki glupan STAROHAN sidje dole skroz do ograde i *ebe mu sve redom a Radovac sve to cuje...Nastavi li ovakav pritisak na djete nase,nemamo se cemu nadati od njega.. A svi znamo kakav je talenat...

Ne znam stvarno čemu taj pesimizam, pljuvanje Radovca, Mihojevića, Rustemovića, Cezara... Pa za samo dva kola smo preskocili Radnik 

SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta ti je bolan pa mi smo dobitnici kola, sa pete pozicije na trecu. Divovi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
isko1807 je napisao/la:1. Ne znam odkud tebi da ja kritikujem Horde ?vanninnelo je napisao/la:Jesmo najluđi smo !isko1807 je napisao/la:Za te kazne zbog pirotehnike je najbolje rešenje staviti ulaznicu na sjever 7km, 5km klubu a 2km za kazne.
prijatno paša
2. Kako znas da nisam godinama bio na sjeveru i obisao bezbroj gostujucih utakmica ??
3. Ako si ti jedan od onih koji pale baklje, zasto ne odes u policiju ili klub i kazes, ljudi ja sam taj koji je palio i preuzimam odgovornost ( novcanu kaznu na sebe ), a ne da se krijes pod nekakvim nick-ovim.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, InatSilniBosanski, insimadop, jurisicduska, kogmagie46, mire971, rimljanin90, Rule_hz, samoFKS, Vaya i 79 gostiju.